*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Wii Sports Resort myynyt jo yli 600000 Euroopassa

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 7.8.2009 15:27 Kommentteja (2)

Wii Sports Resort myynyt jo yli 600000 Euroopassa Nintendo kertoo myyneensä Euroopassa jo yli 600 000 kappaletta uutuuspeliä Wii Sports Resort. Kesän pelimyyntiä piristänyt sporttipeli on ollut kaupoissa vasta pari viikkoa. Wii Sport Resort on nyt Wiin tähän mennessä neljänneksi menestyneimmäksi peliksi.
Suomessa Wii Sport Resort kiilasi heti Figman Wiin myyntilistan kärkeen ja kaikkien konsolien top-listalla seitsemännelle sijalle. Peli on ollut suosittu myös muualla maailmassa, Yhdysvalloissa peliä myytiin puoli miljoonaa kahdeksassa päivässä. Maailman 52 miljoonasta Wii-konsolista 24 miljoonaa on Yhdysvalloissa ja 19,5 miljoonaa Euroopassa.

Wii Sports Resort on konsolin kaikkein suosituimman pelin, Wii Sportsin, tapainen urheilupeli. Pelissä pääsee kokeilemaan taitojaan mm. jousiammunnassa, frisbeen heitossa, koripallossa, pyöräilyssä, pöytätenniksessä, golfissa, miekkailussa ja keilailussa. Pelin suosiota on lisännyt sen sisältämät MotionPlus-laajennuspalikat, jotka parantavat Wiimote-ohjainten liiketunnistuksen tarkkuutta.


Jousiammuntaa Wii Sport Resortin tyyliin

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

17.8.2009 16:30

Pakko-ostoshan tuo oli

210.8.2009 11:27

Pakkohan tämäkin oli Wiille ostaa.
Katsoo myyntilistoja ja määriä niin on selvää kuka voitti "kolmannen sukupolven" konsolisodan. Kun Wiin hinta jossain vaiheessa alenee niin se taas ottaa pitkän kaulan Xbox 360:een ja PS3 on nyt jo kauan sitten hävinnyt. Ei se Wii ole välttämättä se tehokkain ja näyttävin, mutta halvin ja hauskin se on.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto