*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Google Chromelle teemagalleria

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 5.8.2009 12:45 Kommentteja (9)

Google Chromelle teemagalleria Googlen Chrome-selaimen käyttäjien iloksi on avattu teemagalleria, josta voi ladata selaimen ulkoasua kaunistavia (tai mieltymyksistä ja mielipiteistä riippuen rumentavia) teemoja. Valikoimissa on avausvaiheessa 28 teemaa, joista voi valita mieleisensä.
Tuki teemoille on selaimen versioissa Chrome 3.0 Beta ja Chrome 3.0 Developer Preview sekä Chromiumin tuoreimmissa editioissa. Google varoittaa, että vielä tässä vaiheessa teemojen asentaminen on kohtalaisen työlästä. Teemojen hallintaan ei Chromessa ole erillistä käyttöliittymää, eikä teemoja voi esikatsella ennen asennusta. Asennus tapahtuu lataamalla .crx-tiedosto, jonka selain asentaa ja tarjoaa mahdollisuutta palata oletusteemaan. Mikäli teeman haluaa poistaa, pitää selaimen osoitepalkkiin kirjoittaa chrome://extensions/ ja poistaa haluttu teema avautuvan sivun kautta.

Tässä vaiheessa galleriasta löytyy ainoastaan Googlen tekemiä omia teemoja, eikä käyttäjien jo aiemmin tekemiä tyylikkäitä teemoja ole mukana. Google lupaa tilanteen korjautuvan lähitulevaisuudessa. Ohjeet teeman luomiseen löytyvät täältä.

Google Chrome Themes GalleryKuvat:
Edellinen Seuraava  

9 kommenttia

15.8.2009 13:45

Ihan kiva uudistus, mutta Chromea ei näy minun koneessa, koska siihen ei saa adblock etc ohjelmaa. Voisi google jonkin suotimen tehdä, joka jättää vain heidän mainoksensa, mutta tuskin tullaan näkemään.

25.8.2009 13:59
WumWum
Inactive

Chromea ei ole vielä mun koneella, koska se ei ole lähellekään valmis! Oikea Beettojen Beetta. Poistin sen päivän käytön jälkeen. Toivoisi Googlen tekevän enemmän yhteistyötä sisaryhtiö Mozillan kanssa, jotta kehitys olisi nopeampaa.

35.8.2009 14:23

Onneksi Firefoxista saa melkein täydellisen Chrome-kloonin erilaisilla lisäosilla ja teemoilla. Eipähän tarvitse ainakaan vielä Chromea ladata.

45.8.2009 16:45

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti johtaja59:
Ihan kiva uudistus, mutta Chromea ei näy minun koneessa, koska siihen ei saa adblock etc ohjelmaa. Voisi google jonkin suotimen tehdä, joka jättää vain heidän mainoksensa, mutta tuskin tullaan näkemään.
Tuntuis aika hupaisalta ajatuksekselta äkkisiltään jotta google toisi oman adblockkarinsa omaan selaimeen :) vaikkakin vapaaehtoista toi saisi olla jotta haluaako tota banneri ilotulitusta katsella ookko ei?

55.8.2009 20:41

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WumWum:
Chromea ei ole vielä mun koneella, koska se ei ole lähellekään valmis! Oikea Beettojen Beetta. Poistin sen päivän käytön jälkeen. Toivoisi Googlen tekevän enemmän yhteistyötä sisaryhtiö Mozillan kanssa, jotta kehitys olisi nopeampaa.
Mozilla muuta osaa ku tehdä muistisyöppöä purkkakoodia.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Akasori:
Onneksi Firefoxista saa melkein täydellisen Chrome-kloonin erilaisilla lisäosilla ja teemoilla. Eipähän tarvitse ainakaan vielä Chromea ladata.
Joo ja 2x hitaamman.

Aiheeseen.. rumia nuo muut kun classic-teema, ja eipä täs paljon teemottamista tarvitakkaan, kun Chromessa on tilankäyttö sen verran hallittua, et ei paljon jää teemotettavaa tabien ja osoterivin lisäks.

65.8.2009 22:24

...

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.9.2016 @ 17:08

76.8.2009 5:11

Ja ainahan voi viritellä Proxomitronin käyttöön. :)

Onhan siinä hommaa ja vaatii nykykäyttäjiltä kenties liikaa, mutta toisaalta palkintona on suodatin, joka suodattaa lähes mitä mieleen vain juolahtaa asettaa suodatettavaksi, tai vaikkapa muuttaa sivujen ulkoasua jos ei pidä jostain ominaisuudesta jollain sivulla. Ja toimii kaikilla selaimilla :)

88.8.2009 19:40

Lainaus:
Mozilla muuta osaa ku tehdä muistisyöppöä purkkakoodia.
7tabia auki ja 95mt käytössä. elätkö 90 lukua jollei muisti riitä?

on niin huvittavaa aina lukea näitä "purkkakoodiviritys"-juttuja. kukaan ei koskaan osaa perustella miksi se on yhtään sen enempää hubba-bubbaa kuin joku muu.

98.8.2009 19:57

Lainaus:
Joo ja 2x hitaamman.


Osta nopeempi netti, ei se selainta vaihtamalla nopeudu lol

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kiina aikoo päihittää Yhdysvallat tekoälyssä – Esitteli kunnianhimoisen ohjelman Kiina aikoo päihittää Yhdysvallat tekoälyssä – Esitteli kunnianhimoisen ohjelman (25.7.2017 11:23)
Kiinan valtioneuvosto on asettanut kunnianhimoisen tavoitteen, jonka mukaan maa olisi tekoälytutkimuksen johtava valtio vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteena on rakentaa tekoälyn ympärille kokonainen ....
Artisti saa vähemmän – Spotify haluaa itselleen isomman palan liikevaihdosta Artisti saa vähemmän – Spotify haluaa itselleen isomman palan liikevaihdosta (25.7.2017 09:14)
Spotify on saamassa läpi haluamansa uudet lisenssiehdot levy-yhtiö Warnerin musiikkiin. Aiemmin tänä vuonna suoratoistopalvelu on solminut uudet ehdot Universalin ja Sonyn kanssa. Reutersille ....
5 kommenttia
32 vuotta Windowsissa – Microsoft poistaa Paintin syksyllä 32 vuotta Windowsissa – Microsoft poistaa Paintin syksyllä (25.7.2017 08:42)
Microsoft aikoo poistaa legendaarisen Paint-piirustusohjelman Windows 10:stä syksyllä julkaistavan Fall Creators Update -päivityksen myötä. Muutos on haikea, sillä Paint on ollut osa Windowsin ....
1 kommentti
Netflixiin syyskuussa saapuvasta Star Trek -sarjasta julkaistiin vaikuttava traileri Netflixiin syyskuussa saapuvasta Star Trek -sarjasta julkaistiin vaikuttava traileri (24.7.2017 20:18)
Star Trek: Discovery -sarjasta julkaistiin virallinen traileri. Sarjan tapahtumat sijoittuvat ajalle kymmenen vuotta ennen alkuperäistä sarjaa ja siinä seurataan USS Discoveryn miehistöä. ....
Jenkkifirma asentaa kaikille työntekijöilleen mikrosirut - lupaa ettei seuraa heitä Jenkkifirma asentaa kaikille työntekijöilleen mikrosirut - lupaa ettei seuraa heitä (24.7.2017 12:38)
Yhdysvaltalainen Three Square Market aikoo istuttaa jokaiseen työntekijäänsä riisinjyvän kokoisen mikrosirun. Skenaario, joka kuulostaa tutulta monista tulevaisuuteen sijoittuvista dystopiaelokuvista, ....
5 kommenttia

Uutisarkisto