*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Google Chromelle teemagalleria

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 5.8.2009 12:45 Kommentteja (9)

Google Chromelle teemagalleria Googlen Chrome-selaimen käyttäjien iloksi on avattu teemagalleria, josta voi ladata selaimen ulkoasua kaunistavia (tai mieltymyksistä ja mielipiteistä riippuen rumentavia) teemoja. Valikoimissa on avausvaiheessa 28 teemaa, joista voi valita mieleisensä.
Tuki teemoille on selaimen versioissa Chrome 3.0 Beta ja Chrome 3.0 Developer Preview sekä Chromiumin tuoreimmissa editioissa. Google varoittaa, että vielä tässä vaiheessa teemojen asentaminen on kohtalaisen työlästä. Teemojen hallintaan ei Chromessa ole erillistä käyttöliittymää, eikä teemoja voi esikatsella ennen asennusta. Asennus tapahtuu lataamalla .crx-tiedosto, jonka selain asentaa ja tarjoaa mahdollisuutta palata oletusteemaan. Mikäli teeman haluaa poistaa, pitää selaimen osoitepalkkiin kirjoittaa chrome://extensions/ ja poistaa haluttu teema avautuvan sivun kautta.

Tässä vaiheessa galleriasta löytyy ainoastaan Googlen tekemiä omia teemoja, eikä käyttäjien jo aiemmin tekemiä tyylikkäitä teemoja ole mukana. Google lupaa tilanteen korjautuvan lähitulevaisuudessa. Ohjeet teeman luomiseen löytyvät täältä.

Google Chrome Themes GalleryKuvat:
Edellinen Seuraava  

9 kommenttia

15.8.2009 13:45

Ihan kiva uudistus, mutta Chromea ei näy minun koneessa, koska siihen ei saa adblock etc ohjelmaa. Voisi google jonkin suotimen tehdä, joka jättää vain heidän mainoksensa, mutta tuskin tullaan näkemään.

25.8.2009 13:59
WumWum
Inactive

Chromea ei ole vielä mun koneella, koska se ei ole lähellekään valmis! Oikea Beettojen Beetta. Poistin sen päivän käytön jälkeen. Toivoisi Googlen tekevän enemmän yhteistyötä sisaryhtiö Mozillan kanssa, jotta kehitys olisi nopeampaa.

35.8.2009 14:23

Onneksi Firefoxista saa melkein täydellisen Chrome-kloonin erilaisilla lisäosilla ja teemoilla. Eipähän tarvitse ainakaan vielä Chromea ladata.

45.8.2009 16:45

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti johtaja59:
Ihan kiva uudistus, mutta Chromea ei näy minun koneessa, koska siihen ei saa adblock etc ohjelmaa. Voisi google jonkin suotimen tehdä, joka jättää vain heidän mainoksensa, mutta tuskin tullaan näkemään.
Tuntuis aika hupaisalta ajatuksekselta äkkisiltään jotta google toisi oman adblockkarinsa omaan selaimeen :) vaikkakin vapaaehtoista toi saisi olla jotta haluaako tota banneri ilotulitusta katsella ookko ei?

55.8.2009 20:41

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WumWum:
Chromea ei ole vielä mun koneella, koska se ei ole lähellekään valmis! Oikea Beettojen Beetta. Poistin sen päivän käytön jälkeen. Toivoisi Googlen tekevän enemmän yhteistyötä sisaryhtiö Mozillan kanssa, jotta kehitys olisi nopeampaa.
Mozilla muuta osaa ku tehdä muistisyöppöä purkkakoodia.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Akasori:
Onneksi Firefoxista saa melkein täydellisen Chrome-kloonin erilaisilla lisäosilla ja teemoilla. Eipähän tarvitse ainakaan vielä Chromea ladata.
Joo ja 2x hitaamman.

Aiheeseen.. rumia nuo muut kun classic-teema, ja eipä täs paljon teemottamista tarvitakkaan, kun Chromessa on tilankäyttö sen verran hallittua, et ei paljon jää teemotettavaa tabien ja osoterivin lisäks.

65.8.2009 22:24

...

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.9.2016 @ 17:08

76.8.2009 5:11

Ja ainahan voi viritellä Proxomitronin käyttöön. :)

Onhan siinä hommaa ja vaatii nykykäyttäjiltä kenties liikaa, mutta toisaalta palkintona on suodatin, joka suodattaa lähes mitä mieleen vain juolahtaa asettaa suodatettavaksi, tai vaikkapa muuttaa sivujen ulkoasua jos ei pidä jostain ominaisuudesta jollain sivulla. Ja toimii kaikilla selaimilla :)

88.8.2009 19:40

Lainaus:
Mozilla muuta osaa ku tehdä muistisyöppöä purkkakoodia.
7tabia auki ja 95mt käytössä. elätkö 90 lukua jollei muisti riitä?

on niin huvittavaa aina lukea näitä "purkkakoodiviritys"-juttuja. kukaan ei koskaan osaa perustella miksi se on yhtään sen enempää hubba-bubbaa kuin joku muu.

98.8.2009 19:57

Lainaus:
Joo ja 2x hitaamman.


Osta nopeempi netti, ei se selainta vaihtamalla nopeudu lol

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

HTC:lta tulossa jättimäisiä uutisia – Kaupankäynti osakkeella keskeytettiin HTC:lta tulossa jättimäisiä uutisia – Kaupankäynti osakkeella keskeytettiin (20.9.2017 17:05)
Taiwanilainen teknologiayhtiö HTC on ilmoittanut, että kaupankäynti sen osakkeella keskeytetään huomenna merkittävän uutisen julkaisun takia. Uutinen on selvästi niin suuri, että sillä arvellaan ....
Pokemon Go -pelaajat tarkkana – Uusi tapahtuman käynnistyy aivan pian Pokemon Go -pelaajat tarkkana – Uusi tapahtuman käynnistyy aivan pian (20.9.2017 16:33)
Syyspäiväntasaus on pohjoisella pallonpuoliskolla aivan pian, tarkalleen ottaen se koittaa syyskuun 22. päivänä. Tuona päivänä Aurinko paistaa päiväntasaajalla zeniitistä ja siirtyy pohjoiselta ....
1 kommentti
Tivi: Suomalaisyhtiö lupasi mullistaa tietokoneet – Hakeutui nyt konkurssiin Tivi: Suomalaisyhtiö lupasi mullistaa tietokoneet – Hakeutui nyt konkurssiin (20.9.2017 16:05)
Suomalainen tietotekniikka-alan kasvuyritys Solu Machines Oy on hakeutunut konkurssiin maksukyvyttömyyden takia, uutisoi Tivi. Vielä pari vuotta sitten yhtiö uhkui sisukkaasti mullistavansa ....
Piraattikirjeiden karu todellisuus – 100 euron korvauksesta yli 33 000 euroa maksettavaa Piraattikirjeiden karu todellisuus – 100 euron korvauksesta yli 33 000 euroa maksettavaa (20.9.2017 11:55)
Markkinaoikeus tuomitsi viime viikon perjantaina suomalaismiehen maksamaan 100 euron vahingonkorvauksen Scanbox Entertainment A/S:lle A Walk Among the Tombstones -elokuvan luvattomasta jakamisesta ....
3 kommenttia
AR-sovellusten vyöry alkoi iPhonelle – Näihin asioihin laajennettua todellisuutta hyödynnetään AR-sovellusten vyöry alkoi iPhonelle – Näihin asioihin laajennettua todellisuutta hyödynnetään (20.9.2017 11:24)
Apple julkaisi eilen iOS 11:n iPhonelle ja iPadille. Uusi käyttöjärjestelmä tuo runsaasti teknisiä parannuksia ja muita uusia ominaisuuksia, joista yhtenä merkittävänä lisäyksenä esimerkiksi ....

Uutisarkisto