*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Hulu Labs toi erillisen Hulu-katseluohjelman

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.5.2009 23:55

Hulu Labs toi erillisen Hulu-katseluohjelman Yhdysvalloissa suurta suosiota nauttiva Hulu-videopalvelu avasi torstaina uuden Hulu Labs -osion, josta voi jatkossa etsiä uusia Hulun käyttöä helpottavia ohjelmia.
Monille kuluttajille Hulu Labsin esittelemistä ohjelmista suosituimmaksi nousee erillinen Hulu Desktop -katseluohjelma, jonka avulla Hulun tarjontaan pääsee käsiksi ilman internet-selainta.

Hulu Desktopin toiminnan ohjaaminen onnistuu huomattavasti näppärämmin kuin Hulun selainversion, sillä Hulu Desktopia voi komentaa näppäinoikoteiden, hiiren tai sopivan mediakaukosäätimen avulla. Monipuolisempien kontrollien ja suurentuneiden käyttöliittymäelementtien myötä Hulu Desktop sopii hyvin käytettäväksi esim. olohuoneen mediakoneen kanssa.

Hulu Desktopin kehitystyössä on nähtävästi jätetty kuitenkin väliin optimointi, sillä ohjelman järjestelmävaatimukset pitävät huolen siitä, ettei sitä ajeta kovin vanhoilla tietokoneilla. PC-puolella vaatimuksena on vähintään 1,8 GHz:n kellotaajuudella toimiva Core Duo -suoritin, 2 gigatavua keskusmuistia, Windows XP -käyttöjärjestelmä tai uudempi sekä vähintään 2 Mb/s laajakaista. Macin puolella suoritinvaatimus pompsahtaa 2,0 GHz:n kellotaajuudelle ja käyttöjärjestelmä pitää olla Mac OS X Tiger tai uudempi.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
1 kommentti
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto