*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Hulu Labs toi erillisen Hulu-katseluohjelman

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.5.2009 23:55

Hulu Labs toi erillisen Hulu-katseluohjelman Yhdysvalloissa suurta suosiota nauttiva Hulu-videopalvelu avasi torstaina uuden Hulu Labs -osion, josta voi jatkossa etsiä uusia Hulun käyttöä helpottavia ohjelmia.
Monille kuluttajille Hulu Labsin esittelemistä ohjelmista suosituimmaksi nousee erillinen Hulu Desktop -katseluohjelma, jonka avulla Hulun tarjontaan pääsee käsiksi ilman internet-selainta.

Hulu Desktopin toiminnan ohjaaminen onnistuu huomattavasti näppärämmin kuin Hulun selainversion, sillä Hulu Desktopia voi komentaa näppäinoikoteiden, hiiren tai sopivan mediakaukosäätimen avulla. Monipuolisempien kontrollien ja suurentuneiden käyttöliittymäelementtien myötä Hulu Desktop sopii hyvin käytettäväksi esim. olohuoneen mediakoneen kanssa.

Hulu Desktopin kehitystyössä on nähtävästi jätetty kuitenkin väliin optimointi, sillä ohjelman järjestelmävaatimukset pitävät huolen siitä, ettei sitä ajeta kovin vanhoilla tietokoneilla. PC-puolella vaatimuksena on vähintään 1,8 GHz:n kellotaajuudella toimiva Core Duo -suoritin, 2 gigatavua keskusmuistia, Windows XP -käyttöjärjestelmä tai uudempi sekä vähintään 2 Mb/s laajakaista. Macin puolella suoritinvaatimus pompsahtaa 2,0 GHz:n kellotaajuudelle ja käyttöjärjestelmä pitää olla Mac OS X Tiger tai uudempi.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Microsoft kehitti uuden piirin – Reaaliaikaista tekoäly palvelimiin Microsoft kehitti uuden piirin – Reaaliaikaista tekoäly palvelimiin (23.8.2017 14:54)
Microsoft esitteli Hot Chips -symposiumissa tekoälylaskentaan suunnitellun laskentakortin. Project Brainwave -nimellä tunnetun kehityshankkeen tavoitteena on luoda piiri, jonka avulla voidaan ....
Karu muistutus – Säätiedoilla sinusta tehdään kauppatavaraa Karu muistutus – Säätiedoilla sinusta tehdään kauppatavaraa (23.8.2017 10:31)
Huippusuosittu AccuWeather-sääsovellus on jäänyt kiinni käyttäjän sijainnin paikannuksen mahdollistavan datan keräämisestä, vaikka sovellusta on erikseen kielletty pääsemästä paikkatietoon käsiksi. ....
2 kommenttia
Ostitko tämän kopterin? Se on pakko päivittää viimeistään ensi viikolla Ostitko tämän kopterin? Se on pakko päivittää viimeistään ensi viikolla (23.8.2017 09:00)
Kopteriyhtiö DJI on julkaisee uudelle Spark-minikopterilleen pakollisen ohjelmistopäivityksen, jolla pyritään korjaamaan laitteen virranhallinnassa havaitut virheet. DJI:n mukaan se julkaisee ....
Apple kehittää itsestään ajavaa bussia – Omat työntekijät pääsevät matkustamaan sillä Apple kehittää itsestään ajavaa bussia – Omat työntekijät pääsevät matkustamaan sillä (23.8.2017 08:32)
Apple ei tavoittele ainakaan tällä hetkellä oman itsestään ajavan auton kehittämistä, kertoo The New York Times. Sen sijaan yhtiö keskittyy autojen autonomisen liikkumisen mahdollistavan järjestelmän ....
Netflixin katselu väheni yllättäen 10 prosentilla – Tässä syy Netflixin katselu väheni yllättäen 10 prosentilla – Tässä syy (22.8.2017 11:43)
Luonnonilmiöillä voi olla yllättävän isoja seurauksia verkkopalveluiden toimintaan. Ne voivat häiritä niitä tai jossain tapauksissa jopa lisätä palveluiden käyttöä. Netflixin kohdalla Yhdysvalloissa ....
5 kommenttia

Uutisarkisto