*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Elisa Viihde ei näytä vielä kynsiään

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 26.5.2009 19:16 Kommentteja (1)

Elisa Viihde ei näytä vielä kynsiään Maaliskuun lopulla matkapuhelin- ja laajakaistaoperaattorina tunnettu Elisa ilmoitti, että se lopettaa Saunalahden SaunaVisio sekä KotiTotaali-tuotteet ja lanseeraa tilalle Elisa Viihde -paketin. Nyt Elisa on julkaissut uudesta paketista tarkempia tietoja, jotka selventävät mm. saatavuusalueeseen ja ominaisuuksiin liittyneitä kysymyksiä.
Saatavuusalue rajoittuu aluksi Etelä-Suomeen, ja Elisa Viihde -paketin saatavuusalueelle kuuluvat Helsinki, Espoo, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Nummi-Pusula, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti. Lisäksi Elisa Viihde on saatavilla rajoitetusti tietyissä Pirkanmaan kunnissa/kaupungeissa, mutta Elisa ei ole toistaiseksi erotellut Pirkanmaan saatavuusaluetta tarkemmin.

Elisa Viihde vastaa mediaominaisuuksien osilta Saunalahden edesmennyttä KotiTotaali-pakettia, eli kuluttaja saa itselleen mm. 2 500 tunnin (5 000 gigatavun) edestä verkkotallennustilaa TV-ohjelmille, DVB-T- ja DVB-C-virittimet sisältävän teräväpiirtosisältöä toistavan IPTV-boksin sekä pääsyn SF Anytime -nettivuokraamoon. Bonuksena Elisa Viihde tarjoaa mahdollisuuden tilata maksutelevisiopaketteja, joiden hinnat alkavat 9,90 eurosta per kuukausi.

Elisa Viihde ei kuitenkaan sisällä vaihtoehtoja Saunalahden Iso G -verkkolevylle eikä Nettipuhelin-ominaisuudelle, jonka lisäksi Elisa Viihde on kuukausimaksun osalta pari euroa kalliimpi kuin KotiTotaali. Lisäksi Elisa ei tarjoa suoraa korviketta SaunaVisiolle, vaan kuluttajan on hankittava koko Elisa Viihde -paketti.

Elisan tuotejohtaja Panu Lehti kertoi kuitenkin ITviikolle, että palvelu päivittyy syksyllä, mutta mitään tarkempia tietoja uudistuksesta hän ei vielä paljastanut.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

127.5.2009 11:50

Olisiko siksi, että eräät uunot ovat rajoittaneet tuon palvelun pääkäupunkiseudulle ja jollekkin 24/2 yhteyksien päähän!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
1 kommentti
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto