*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Elisa Viihde ei näytä vielä kynsiään

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 26.5.2009 19:16 Kommentteja (1)

Elisa Viihde ei näytä vielä kynsiään Maaliskuun lopulla matkapuhelin- ja laajakaistaoperaattorina tunnettu Elisa ilmoitti, että se lopettaa Saunalahden SaunaVisio sekä KotiTotaali-tuotteet ja lanseeraa tilalle Elisa Viihde -paketin. Nyt Elisa on julkaissut uudesta paketista tarkempia tietoja, jotka selventävät mm. saatavuusalueeseen ja ominaisuuksiin liittyneitä kysymyksiä.
Saatavuusalue rajoittuu aluksi Etelä-Suomeen, ja Elisa Viihde -paketin saatavuusalueelle kuuluvat Helsinki, Espoo, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Nummi-Pusula, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti. Lisäksi Elisa Viihde on saatavilla rajoitetusti tietyissä Pirkanmaan kunnissa/kaupungeissa, mutta Elisa ei ole toistaiseksi erotellut Pirkanmaan saatavuusaluetta tarkemmin.

Elisa Viihde vastaa mediaominaisuuksien osilta Saunalahden edesmennyttä KotiTotaali-pakettia, eli kuluttaja saa itselleen mm. 2 500 tunnin (5 000 gigatavun) edestä verkkotallennustilaa TV-ohjelmille, DVB-T- ja DVB-C-virittimet sisältävän teräväpiirtosisältöä toistavan IPTV-boksin sekä pääsyn SF Anytime -nettivuokraamoon. Bonuksena Elisa Viihde tarjoaa mahdollisuuden tilata maksutelevisiopaketteja, joiden hinnat alkavat 9,90 eurosta per kuukausi.

Elisa Viihde ei kuitenkaan sisällä vaihtoehtoja Saunalahden Iso G -verkkolevylle eikä Nettipuhelin-ominaisuudelle, jonka lisäksi Elisa Viihde on kuukausimaksun osalta pari euroa kalliimpi kuin KotiTotaali. Lisäksi Elisa ei tarjoa suoraa korviketta SaunaVisiolle, vaan kuluttajan on hankittava koko Elisa Viihde -paketti.

Elisan tuotejohtaja Panu Lehti kertoi kuitenkin ITviikolle, että palvelu päivittyy syksyllä, mutta mitään tarkempia tietoja uudistuksesta hän ei vielä paljastanut.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

127.5.2009 11:50

Olisiko siksi, että eräät uunot ovat rajoittaneet tuon palvelun pääkäupunkiseudulle ja jollekkin 24/2 yhteyksien päähän!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tankkipelin kehittäjä osti suomalaisen pelistartupin Tankkipelin kehittäjä osti suomalaisen pelistartupin (2.12.2016 13:01)
PC-pelikehittäjät ovat viime aikoina laajentuneet mobiilipelimarkkinoille ostamalla sektorilla jo markkinaosuuksia kahmineita yrityksiä. Esimerkiksi Activision Blizzard osti Candy Crush -pelejä ....
Omistatko Huawein puhelimen? Tarkista saatko Android Nougat -päivityksen Omistatko Huawein puhelimen? Tarkista saatko Android Nougat -päivityksen (2.12.2016 12:26)
Huawei aikoo päivittää ensi vuoden alussa kaikkiaan kuusi puhelinmallia Android 7.0 Nougatiin. Näin kertovat HDBlog.it- ja Android Central -sivustot, jotka eivät kuitenkaan paljasta tietojensa lähdettä. ....
Pelaajat poikkeavat massasta – Joka toinen päivittänyt Windows 10:een Pelaajat poikkeavat massasta – Joka toinen päivittänyt Windows 10:een (2.12.2016 11:16)
Steamin marraskuisten tilastotietojen mukaan lähes puolet pelaajista on siirtynyt Windows 10:een. Satunnaisotantaan perustuvien lukemien mukaan 48,37 prosenttia PC-pelaajista käyttää 64-bittistä ....
2 kommenttia
Älykaiuttimet tulevat – Amazon ja Intel sopivat yhteistyöstä Älykaiuttimet tulevat – Amazon ja Intel sopivat yhteistyöstä (2.12.2016 10:53)
Vielä pari vuotta sitten Internet of Things oli hyvin epämääräinen käsite, jota käytettiin lähes kaikissa pöhinäpuheissa, mutta kukaan ei oikein tuntunut käsittävän mitä se käytännössä oikein ....
Lumioista tuttu ominaisuus tulossa Androidille – MediaTek esitteli uudet piirit Lumioista tuttu ominaisuus tulossa Androidille – MediaTek esitteli uudet piirit (2.12.2016 10:32)
Taiwanilainen mobiilipiirikehittäjä MediaTek on esitellyt kaksi uutta suorituskykyisiin älypuhelimiin suunnattua järjestelmäpiiriä. Helio X23 ja Helio X27 ovat muun Helio X20 -malliston mukaisesti ....

Uutisarkisto