*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Elisa Viihde ei näytä vielä kynsiään

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 26.5.2009 19:16 Kommentteja (1)

Elisa Viihde ei näytä vielä kynsiään Maaliskuun lopulla matkapuhelin- ja laajakaistaoperaattorina tunnettu Elisa ilmoitti, että se lopettaa Saunalahden SaunaVisio sekä KotiTotaali-tuotteet ja lanseeraa tilalle Elisa Viihde -paketin. Nyt Elisa on julkaissut uudesta paketista tarkempia tietoja, jotka selventävät mm. saatavuusalueeseen ja ominaisuuksiin liittyneitä kysymyksiä.
Saatavuusalue rajoittuu aluksi Etelä-Suomeen, ja Elisa Viihde -paketin saatavuusalueelle kuuluvat Helsinki, Espoo, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Nummi-Pusula, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti. Lisäksi Elisa Viihde on saatavilla rajoitetusti tietyissä Pirkanmaan kunnissa/kaupungeissa, mutta Elisa ei ole toistaiseksi erotellut Pirkanmaan saatavuusaluetta tarkemmin.

Elisa Viihde vastaa mediaominaisuuksien osilta Saunalahden edesmennyttä KotiTotaali-pakettia, eli kuluttaja saa itselleen mm. 2 500 tunnin (5 000 gigatavun) edestä verkkotallennustilaa TV-ohjelmille, DVB-T- ja DVB-C-virittimet sisältävän teräväpiirtosisältöä toistavan IPTV-boksin sekä pääsyn SF Anytime -nettivuokraamoon. Bonuksena Elisa Viihde tarjoaa mahdollisuuden tilata maksutelevisiopaketteja, joiden hinnat alkavat 9,90 eurosta per kuukausi.

Elisa Viihde ei kuitenkaan sisällä vaihtoehtoja Saunalahden Iso G -verkkolevylle eikä Nettipuhelin-ominaisuudelle, jonka lisäksi Elisa Viihde on kuukausimaksun osalta pari euroa kalliimpi kuin KotiTotaali. Lisäksi Elisa ei tarjoa suoraa korviketta SaunaVisiolle, vaan kuluttajan on hankittava koko Elisa Viihde -paketti.

Elisan tuotejohtaja Panu Lehti kertoi kuitenkin ITviikolle, että palvelu päivittyy syksyllä, mutta mitään tarkempia tietoja uudistuksesta hän ei vielä paljastanut.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

127.5.2009 11:50

Olisiko siksi, että eräät uunot ovat rajoittaneet tuon palvelun pääkäupunkiseudulle ja jollekkin 24/2 yhteyksien päähän!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Ensi-iltaelokuvat kahdessa viikossa iTunesiin? Se voi tapahtua jo ensi vuonna Ensi-iltaelokuvat kahdessa viikossa iTunesiin? Se voi tapahtua jo ensi vuonna (19.8.2017 17:39)
Yhdysvaltalaiset elokuvastudiot ovat aloittaneet neuvottelut suurien digitaalisten elokuvavuokraamojen kanssa uutuuselokuvien tarjolle tuonnin nopeuttamiseksi. Ajatuksena on, että elokuvia voisi ....
1 kommentti
Opas: Kovalevy täynnä? Vapauta tilaa helposti Opas: Kovalevy täynnä? Vapauta tilaa helposti (19.8.2017 12:15)
Tietokoneen tallennustila täynnä? Löydä oppaamme avulla mikä kovalevyltä vie eniten tilaa ja vapauta näin helposti ja ilmaiseksi lisää tilaa käyttöösi.
3 kommenttia
Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
1 kommentti
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....

Uutisarkisto