*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

WiiWare-peli saapui Amazoniin ja seuraavaksi PSN-pelit?

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 23.4.2009 13:58 Kommentteja (1)

WiiWare-peli saapui Amazoniin ja seuraavaksi PSN-pelit? Pari viikkoa sitten Amazon aloitti Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolin Xbox Live Arcade -pelien kauppaamisen. Nyt Amazonin valikoimiin on ilmaantunut myös ensimmäinen Nintendon Wii-pelikonsolin latauspeli, kun verkkokauppa lisäsi listoilleen World of Goo -pelin.
World of Goo maksaa Amazonissa 14,99 dollaria, joten suurta alennusta pelistä ei Amazonin kautta saa, sillä suoraan WiiWaren kautta ostettuna peli kustantaa 1 500 Wii Points -pistettä eli 15 dollaria. Amazonin kanssa kuluttajien ei tarvitse kuitenkaan kikkailla virtuaalisten valuuttojen kanssa, jonka lisäksi Amazon toimii peleille yhtenä uutena mainoskanavana.

Monet uuden sukupolven pelikonsoleiden omistajat eivät nimittäin tiedä, että konsoleista löytyy internet-yhteys, jonka avustuksella konsolille voi ostaa ja ladata pelejä. Täten Amazonin myymät pelit ja tarkat asennusohjeet saattavat houkutella konsoleiden verkkopalveluihin täysin uusia asiakkaita.

Amazonin kautta kuluttajille myydään latauskoodeja, joiden syöttäminen pelikonsoliin oikeuttaa WiiWare-pelin lataamiseen ja pelaamiseen. Toistaiseksi World of Goo on vielä ainoa WiiWare-peli Amazonin listoilla, mutta lisää pelejä ilmaantunee valikoimiin lähiaikoina.

WiiWare- ja Xbox Live Arcade -pelien ilmaantuminen Amazoniin on jo herättänyt liikkeelle huhut siitä, että myös Sonyn PlayStation 3 -pelikonsolin PlayStation Network -verkkopalvelun pelit saapuisivat jossain vaiheessa Amazonin valikoimiin.

Toistaiseksi Amazonin pelilatauksien myyminen on rajoitettu Yhdysvalloissa asuvien kuluttajien etuoikeudeksi.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

19.5.2009 11:03

Lainaus:
Toistaiseksi Amazonin pelilatauksien myyminen on rajoitettu Yhdysvalloissa asuvien kuluttajien etuoikeudeksi.
Koskahan näistä kivikautisista maarajoituksista päästään eroon tässä maailmassa jossa ne IMHO saisivat jo siirtyä historian kuriositeetiksi.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset (16.8.2017 13:22)
MTV:n Katsomo-nettitelevisiopalvelun ohjelmia voi jatkossa katsoa pääasiassa vain kirjautuneena. Muutos tuli voimaan tänään. Sisältöjen siirtoa vapaasta katselusta kirjautumisen taakse perustellaan ....
4 kommenttia
Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin (16.8.2017 12:04)
Applen WWDC-kehittäjätapahtuman jälkeen on ollut aika selvää, että seuraava iso "juttu" älypuhelinmarkkinoilla tulee olemaan laajennettua todellisuutta hyödyntävät sovellukset. Teknologian yleistymistä ....
OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna (16.8.2017 10:10)
OnePlus kaataa kylmää vettä OnePlus 3:n ja 3T:n käyttäjien päälle, sillä kiinalaismerkki ei aio julkaista uusia Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä puhelimille Android O:n jälkeen. OnePlus ....
2 kommenttia
Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista (16.8.2017 09:56)
Älypuhelimella kuvaamisesta on tullut kiinteä osa musiikkikonsertteja ja Snapchatin uuden ominaisuuden ansiosta yleisön kädessä saatetaan nähdä yhä useammin puhelimia. Snap on nimittäin esitellyt ....
Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin (15.8.2017 13:59)
Yhteisöpalvelujätti Facebook on ottanut käyttöön Marketplace-ominaisuuden Suomessa. Samaan aikaan ominaisuuden saatavuusaluetta laajennetaan 16 muuhunkin maahan ja nyt se on käytettävissä yhteensä ....
1 kommentti

Uutisarkisto