*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Depeche Mode on ensimmäinen iTunes Pass -artisti

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 26.2.2009 11:13 Kommentteja (3)

Depeche Mode on ensimmäinen iTunes Pass -artisti Applen iTunes-musiikkikauppa koki tammikuussa suuren uudistuksen, kun kaikki levy-yhtiöt sallivat DRM-vapaan musiikin myymisen iTunesin kautta. Nyt muutoksia on tulossa lisää, kun iTunesissa aloitettiin tällä viikolla ensimmäinen iTunes Pass -kampanja.
Ensimmäinen iTunes Pass koskettaa Depeche Mode -yhtyettä, jonka uusi Sounds of the Universe -albumi tulee kauppoihin huhtikuussa. 18,99 dollarin hintaisen iTunes Passin avulla kuluttajat saavat itselleen Sounds of the Universe -albumin ja single-kappaleiden lisäksi muutakin Depeche Mode -materiaalia, kuten musiikkivideoita ja remiksattuja kappaleita.

Kun Depeche Mode julkaisee uutta materiaalia iTunes Passin hankkineille henkilöille, lataa iTunes tämän sisällön automaattisesti, jonka lisäksi kyseiset henkilöt saavat sähköpostiin tiedotteen uudesta sisällöstä.

Kaikki kuluttajat eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita uutukaisesta, koska tällä hetkellä ei ole mitään tietoa siitä, että kuinka paljon ja millaista sisältöä iTunes Pass kuluttajille tuo. Pelkkä Sounds of the Universe -albumi kustantaa iTunesissa 9,99 dollaria, joten 9 dollarin lisäsijoitukselle pitäisi saada jotain vastinetta.

iTunes Pass on Depeche Moden kohdalla voimassa kesäkuun 16. päivään asti. Valitettavasti Depeche Moden iTunes Passia ei voi hankkia Suomen iTunes-kauppapaikalta, vaan ainoastaan Yhdysvaltojen iTunes-kauppapaikalta.

Depeche Moden lisäksi myös muilta artisteilta odotetaan vastaavia iTunes Pass -julkaisuja.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

126.2.2009 11:35

Lainaus:
vaan ainoastaan Yhdysvaltojen iTunes-kauppapaikalta.
Olipa suuri yllätys, että eurooppalaisia potkitaan taas vaihteen vuoksi päähän. -.-

226.2.2009 12:06

Onpahan edes hyvää musiikkia.

326.2.2009 20:48

Lainaus:
Lainaus:
vaan ainoastaan Yhdysvaltojen iTunes-kauppapaikalta.
Olipa suuri yllätys, että eurooppalaisia potkitaan taas vaihteen vuoksi päähän. -.-
Sitten nämä tekijänoikeusjärjestöjen ja levy-yhtiöiden apinat riehuvat banaanivaahto suupielistä valuen, kuinka euroopassa piratismi kukoistaa ja levyt eivät myy. Pientä ajattelemisen aihetta jokaiselle.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....
Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta (18.8.2017 11:11)
Applen tuotteita on kehuttu monesti siitä syystä, että niiden käyttölogiikan omaksuminen ei vaadi ohjekirjaa, vaan kaikki "vaan toimii". Monessa tapauksessa Applen tuotteet ovat varmasti hyvin ....
Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa (18.8.2017 11:04)
Nintendolla voidaan olla tyytyväisiä kuluvasta vuodesta. Yhtiön tuorein konsoli, Nintendo Switch, on kärsinyt aiemmin kroonisista toimitusvaikeuksista, mutta tilanne helpotti vihdoin heinäkuussa. ....

Uutisarkisto