*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Plextorilta uusia MediaX-mediasoittimia

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 17.1.2009 19:31 Kommentteja (3)

Plextorilta uusia MediaX-mediasoittimia Plextorin MediaX-tuoteperhe laajenee tämän kuun lopulla uusilla olohuoneen medialaitteilla, kun Plextor tuo markkinoille PX-MX500WL- ja PX-MX1000WL-soittimet.
Laitteiden erona on mukana toimitettavan kiintolevyn tallennuskapasiteetti, jota PX-MX500WL:ssa on nimen mukaisesti 500 gigatavua ja PX-MX1000WL:ssa 1 000 gigatavua. Muuten soittimet ovat ominaisuuksiltaan yhtenevät.

Soittimet saa liitettyä kotiverkkoon Ethernet-liitännän tai WLAN:in avulla. WLAN-käyttöä varten laitteen mukana toimitetaan erillinen USB-dongeli, jonka liittämisen jälkeen WLAN-yhteyden käyttäminen pitäisi onnistua. Soittimet saa tarvittaessa liitettyä tietokoneeseen myös USB-liitännän avulla, jos laitteita ei saa liitettyä samaan lähiverkkoon.

Mediaformaattien osalta laitteen luvataan toistavan JPEG- ja BMP-kuvia; AC3-, WMA-, OGG- ja MP3-audiotiedostoja sekä AVI- ja MPEG-videotiedostoja. Videokoodekkien osalta tuettuina ovat AVI-tiedostoissa DivX ja XviD. Tekstitystiedostojen osalta tukea luvataan ainakin smi-, ssa- ja srt-formaateille.

Laitteiden pitäisi pystyä toistamaan myös teräväpiirtoisia DivX ja Xvid-videoita aina 1920x1080-resoluution saakka. Videota laitteesta saa ulos HDMI:n, komposiitti- ja komponentti-ulostulon kautta. Audion saa ulos soittimista analogisesti kahden RCA-liittimen kautta tai digitaalisesti RCA:n tai Toslinkin kautta. Laitteessa on myös SCART-ulostulo.

Videoiden toistamisen ohella soittimilla voi myös nauhoittaa videoita joko SCART-, komposiitti- tai DV-sisääntulon kautta. Tallennus tapahtuu MPEG-2-formaatin mukaiseksi videotiedostoksi, jonka voi siirtää esim. editointia varten tietokoneelle.

Lähiverkon lisäksi mediatiedostoja laitteelle voi siirtää esim. USB-massamuistilaitteilta.

Kokoa laitteella on 148x200x63mm ja paino ilman kiintolevyä on 900 grammaa. Soittimien hintoja ei ole vielä paljastettu, mutta yrityksen viime vuonna julkaisemia PX-MX500L-soittimia myydään tietyissä suomalaisissa verkkokaupoissa hieman yli 300 euron hintaan, joten PX-MX500WL asettunee vastaavaan hintaluokkaan. PX-MX1000WL:n hinta asettunee puolestaan samoille tietämille PX-MX1000L-soittimen kanssa, jota myydään nykyään noin 360 euron hintaan.
Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

117.1.2009 21:09
pezkuu
Inactive

kunno laatikko

217.1.2009 21:57

Turha kapistus ilman Matroska- ja h.264-tukea.

318.1.2009 9:30

...niin. Piraattileffojen pyörittämistä varten nämä laitteet tehdään, ja jos soitin ei kykene yleisimpien formaattien toistoon, on laitteella synkkä tulevaisuus, kuten brittiläisillä piraattien lataajillakin.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kotimainen Seriously julkaisi suosittuihin Best Fiends -peleihin perustuvan lyhytelokuvan Kotimainen Seriously julkaisi suosittuihin Best Fiends -peleihin perustuvan lyhytelokuvan (27.5.2017 15:03)
Seriously julkaisi tällä viikolla suosittuihin Best Fiends -ötökkäpeleihin perustuvan lyhytelokuvan. Seriously on tähän mennessä julkaissut Best Fiends- (2014) ja Best Fiends Forever -pelit ....
Xiaomi esitteli Mi Max 2 -älypuhelimen: Iso näyttö, valtava akku Xiaomi esitteli Mi Max 2 -älypuhelimen: Iso näyttö, valtava akku (27.5.2017 14:12)
Xiaomi Mi Max 2 on suunnattu isoa näyttöä ja hyvää akunkestoa kaipaaville. Xiaomin mukaan Mi Max 2:n akku kestää kaksi päivää. Pikalatauksella akun voi ladata tunnissa nollasta 68 prosenttiin ....
Apple kehittää uutta prosessoria tekoälylaskentaa varten Apple kehittää uutta prosessoria tekoälylaskentaa varten (27.5.2017 09:23)
Apple on syventänyt tekoälylaskennan tutkimusta myös mikropiirien puolelle. Bloombergin saamien tietojen mukaan IT-jätti kehittäisi Apple Neural Engine -nimistä mikropiiriä, jonka avulla yhtiö ....
Aktiivisuusrannekkeiden tarkkuus testattiin – Tämä ranneke kertoo tarkimmin todellisen pulssin Aktiivisuusrannekkeiden tarkkuus testattiin – Tämä ranneke kertoo tarkimmin todellisen pulssin (26.5.2017 11:51)
Journal of Personalized Medicinessä julkaistussa uudessa tutkimuksessa on selvitetty markkinoilla olevine älykellojen mittaustarkkuutta niin pulssin kuin palaneiden kaloreiden mittauksessa. ....
Androidin perustajan uutuuspuhelin esitellään aivan pian Androidin perustajan uutuuspuhelin esitellään aivan pian (26.5.2017 11:05)
Androidin perustajan Andy Rubinin pystyyn polkaisema Essential-kasvuyritys on paljastanut aikovansa esitellä ensimmäisen älypuhelimensa toukokuun 30. päivänä. Julkaistujen kiusoittelukuvien ....
1 kommentti

Uutisarkisto