*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

NAD esitteli BD-Live-yhteensopivan Blu-ray-soittimen

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 5.11.2008 10:58

NAD esitteli BD-Live-yhteensopivan Blu-ray-soittimen Blu-ray-soittimien High End -äärilaita on saanut jälleen yhden uuden tulokkaan, kun NAD Electronics esitteli 1 500 dollarin eli noin 1 170 euron suositushinnalla varustettua T 587 -soitinta.
Uutukainen on tarkoitus tuoda myyntiin joulukuussa ja NAD lupaa soittimien hankkivien tahojen saavan vastinetta rahoilleen. T 587 on BD-Live-ominaisuuksia tukeva Blu-ray-soitin, joka tukee Blu-ray-elokuvien lisäksi mm. DVD-elokuvia, CD Audio -levyjä, DivX-videoita, WMA- ja MP3-musiikkitiedostoja.

Liitännöistä laite tarjoaa videolle HDMI v1.3-, komponentti- ja komposiitti-ulostulot. HDMI-liitännän kautta tuetaan 1080p24-toistoa sekä Deep Color- ja xvYCC-väriavaruuksia. Audion saa soittimesta ulos digitaalisesta HDMI:n, optisen Toslink-liitännän tai koaksaali RCA -ulostulon kautta ja analogista toistoa varten soittimessa löytyy RCA Stereo -ulostulo. Soittimessa on luonnollisesti ethernet-liitäntä BD-Liven mahdollisia internet-ominaisuuksia varten.

Soitin osaa purkaa Dolby TrueHD-, Dolby Digital Plus- ja DTS-HD Master Audio -ääniraidat, joten HDMI-liitännällä varustetussa vahvistimessa riittää Linear PCM -tuki, jos sitä käyttää T 587:n kaverina. Soitin tukee luonnollisesti myös vanhempia Dolby Digital- ja DTS -ääniraitoja.

Soittimesta löytyy myös USB 2.0 -liitäntä, jonka kautta soitin osaa toistaa massamuistilaitteilta löytyviä WMA-, MP3-, JPG- ja PNG-tiedostoja. Soittimen luvataan myös käynnistävän Blu-ray-elokuvat nopeammin kuin muut vastaavat soittimet, mutta NAD ei ole kertonut mitään tarkkoja vertailulukuja soittimen nopeudesta.
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset (16.8.2017 13:22)
MTV:n Katsomo-nettitelevisiopalvelun ohjelmia voi jatkossa katsoa pääasiassa vain kirjautuneena. Muutos tuli voimaan tänään. Sisältöjen siirtoa vapaasta katselusta kirjautumisen taakse perustellaan ....
9 kommenttia
Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin (16.8.2017 12:04)
Applen WWDC-kehittäjätapahtuman jälkeen on ollut aika selvää, että seuraava iso "juttu" älypuhelinmarkkinoilla tulee olemaan laajennettua todellisuutta hyödyntävät sovellukset. Teknologian yleistymistä ....
OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna (16.8.2017 10:10)
OnePlus kaataa kylmää vettä OnePlus 3:n ja 3T:n käyttäjien päälle, sillä kiinalaismerkki ei aio julkaista uusia Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä puhelimille Android O:n jälkeen. OnePlus ....
2 kommenttia
Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista (16.8.2017 09:56)
Älypuhelimella kuvaamisesta on tullut kiinteä osa musiikkikonsertteja ja Snapchatin uuden ominaisuuden ansiosta yleisön kädessä saatetaan nähdä yhä useammin puhelimia. Snap on nimittäin esitellyt ....
Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin (15.8.2017 13:59)
Yhteisöpalvelujätti Facebook on ottanut käyttöön Marketplace-ominaisuuden Suomessa. Samaan aikaan ominaisuuden saatavuusaluetta laajennetaan 16 muuhunkin maahan ja nyt se on käytettävissä yhteensä ....
1 kommentti

Uutisarkisto