*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

NAD esitteli BD-Live-yhteensopivan Blu-ray-soittimen

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 5.11.2008 10:58

NAD esitteli BD-Live-yhteensopivan Blu-ray-soittimen Blu-ray-soittimien High End -äärilaita on saanut jälleen yhden uuden tulokkaan, kun NAD Electronics esitteli 1 500 dollarin eli noin 1 170 euron suositushinnalla varustettua T 587 -soitinta.
Uutukainen on tarkoitus tuoda myyntiin joulukuussa ja NAD lupaa soittimien hankkivien tahojen saavan vastinetta rahoilleen. T 587 on BD-Live-ominaisuuksia tukeva Blu-ray-soitin, joka tukee Blu-ray-elokuvien lisäksi mm. DVD-elokuvia, CD Audio -levyjä, DivX-videoita, WMA- ja MP3-musiikkitiedostoja.

Liitännöistä laite tarjoaa videolle HDMI v1.3-, komponentti- ja komposiitti-ulostulot. HDMI-liitännän kautta tuetaan 1080p24-toistoa sekä Deep Color- ja xvYCC-väriavaruuksia. Audion saa soittimesta ulos digitaalisesta HDMI:n, optisen Toslink-liitännän tai koaksaali RCA -ulostulon kautta ja analogista toistoa varten soittimessa löytyy RCA Stereo -ulostulo. Soittimessa on luonnollisesti ethernet-liitäntä BD-Liven mahdollisia internet-ominaisuuksia varten.

Soitin osaa purkaa Dolby TrueHD-, Dolby Digital Plus- ja DTS-HD Master Audio -ääniraidat, joten HDMI-liitännällä varustetussa vahvistimessa riittää Linear PCM -tuki, jos sitä käyttää T 587:n kaverina. Soitin tukee luonnollisesti myös vanhempia Dolby Digital- ja DTS -ääniraitoja.

Soittimesta löytyy myös USB 2.0 -liitäntä, jonka kautta soitin osaa toistaa massamuistilaitteilta löytyviä WMA-, MP3-, JPG- ja PNG-tiedostoja. Soittimen luvataan myös käynnistävän Blu-ray-elokuvat nopeammin kuin muut vastaavat soittimet, mutta NAD ei ole kertonut mitään tarkkoja vertailulukuja soittimen nopeudesta.
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa (28.4.2017 17:42)
Odotetut Android-älypuhelimet saapuivat tänään myymälöihin. Helmikuussa MWC-messuilla esitelty LG G6 tuodaan myyntiin yhteistyössä Gigantin kanssa, minkä lisäksi puhelimen voi löytää operaattorien ....
Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin (28.4.2017 17:11)
Bitcoinin arvo kävi eilen uusissa ennätyslukemissa. Kirjoitushetkellä Bitcoinin arvo on noin 1300 dollaria eli noin 1200 euroa. Eilen yhden Bitcoinin arvo oli korkeimmillaan noin 1340 dollaria. ....
iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan (28.4.2017 14:04)
Apple on päättänyt korottaa App Storessa myytävien mobiilisovellusten hintaa. Alhaisin hintaluokka nousee 0,99 eurosta 1,09 euroon. Vastaava hintakorotus tehdään myös Meksikossa ja Tanskassa. ....
2 kommenttia
Apple Music uudistuu jälleen – Tänä vuonna siitä tulee videopalvelu Apple Music uudistuu jälleen – Tänä vuonna siitä tulee videopalvelu (28.4.2017 12:34)
Apple Music -suoratoistopalvelu uudistuu jälleen tänä vuonna kun Applen iOS-mobiilikäyttöjärjestelmästä esitellään uusi versio. Asia tuli ilmi Bloombergin tekemästä henkilökuva-artikkelista, ....
Vaasa pääsi jatkoon – Jättimäinen akkutehdashanke etenee Vaasa pääsi jatkoon – Jättimäinen akkutehdashanke etenee (28.4.2017 10:15)
Pohjolaan jättimäisen akkutehtaan rakentamista suunnitteleva Northvolt-kasvuyritys on keventänyt tehtaan potentiaalisten sijoituspaikkojen listaa. Jatkoon pääsi yhteensä 10 paikkakuntaa, joista ....
2 kommenttia

Uutisarkisto