*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

NAD esitteli BD-Live-yhteensopivan Blu-ray-soittimen

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 5.11.2008 10:58

NAD esitteli BD-Live-yhteensopivan Blu-ray-soittimen Blu-ray-soittimien High End -äärilaita on saanut jälleen yhden uuden tulokkaan, kun NAD Electronics esitteli 1 500 dollarin eli noin 1 170 euron suositushinnalla varustettua T 587 -soitinta.
Uutukainen on tarkoitus tuoda myyntiin joulukuussa ja NAD lupaa soittimien hankkivien tahojen saavan vastinetta rahoilleen. T 587 on BD-Live-ominaisuuksia tukeva Blu-ray-soitin, joka tukee Blu-ray-elokuvien lisäksi mm. DVD-elokuvia, CD Audio -levyjä, DivX-videoita, WMA- ja MP3-musiikkitiedostoja.

Liitännöistä laite tarjoaa videolle HDMI v1.3-, komponentti- ja komposiitti-ulostulot. HDMI-liitännän kautta tuetaan 1080p24-toistoa sekä Deep Color- ja xvYCC-väriavaruuksia. Audion saa soittimesta ulos digitaalisesta HDMI:n, optisen Toslink-liitännän tai koaksaali RCA -ulostulon kautta ja analogista toistoa varten soittimessa löytyy RCA Stereo -ulostulo. Soittimessa on luonnollisesti ethernet-liitäntä BD-Liven mahdollisia internet-ominaisuuksia varten.

Soitin osaa purkaa Dolby TrueHD-, Dolby Digital Plus- ja DTS-HD Master Audio -ääniraidat, joten HDMI-liitännällä varustetussa vahvistimessa riittää Linear PCM -tuki, jos sitä käyttää T 587:n kaverina. Soitin tukee luonnollisesti myös vanhempia Dolby Digital- ja DTS -ääniraitoja.

Soittimesta löytyy myös USB 2.0 -liitäntä, jonka kautta soitin osaa toistaa massamuistilaitteilta löytyviä WMA-, MP3-, JPG- ja PNG-tiedostoja. Soittimen luvataan myös käynnistävän Blu-ray-elokuvat nopeammin kuin muut vastaavat soittimet, mutta NAD ei ole kertonut mitään tarkkoja vertailulukuja soittimen nopeudesta.
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
1 kommentti
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto