*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Welholta kuusi uutta HD-kanavaa

Kirjoittaja Lauri Jämsä @ 31.10.2008 17:47 Kommentteja (3)

Welholta kuusi uutta HD-kanavaa Kaapelitelevisio-operaattori Welho kertoo lehdistötiedotteessaan tuplaavansa tarjolla olevien teräväpiirtokanaviensa määrän. Yritys tuo markkinoille myös uusinta tekniikkaa edustavan tallentavan HD-digiboksin.
Uusia kanavia Welhon verkossa aloittaa yhteensä kuusi kappaletta. Uutuuskanavista CANAL+ Sport HD ja MTVN HD aloittivat lähetyksensä kaapeliverkossa jo eilen. Rush HD, BBC HD, Luxe.tv ja MelodyZen.tv HD aloittavat sensijaan vasta joulukuussa. Uusien kanavien myötä Welhon teräväpiirtotarjonta laajenee jo 12 kanavaan.

"Welho julkistaa ensimmäisenä pohjoismaisena jakelijana sporttifanin toivekanavan, vauhdikkaita extreme- ja lautailulajeja esittävän Rush HD:n. Kanavan jakelu alkaa joulukuussa, ja samaan aikaan tarjolle tulevat myös brittiläinen laatukanava BBC HD, luksuselämän kimmellystä näyttävä Luxe.tv HD sekä upeita maisemia ja rentouttavia äänimaailmoja tarjoava MelodyZen.tv HD", tiedotteessa kerrotaan.

Pääkaupunkiseudulla toimiva kaapelitelevisio- ja laajakaistaoperaattori ei tyydy kuitenkaan edes tusinaan, vaan yritys lupaileekin tuovansa lähitulevaisuudessa (ensi vuonna?) vielä lisää kanavia kaapeliasiakkaidensa riemuksi. Tämän vuoden jouluksi saapuvien kanavien hinnoittelusta Welho aikoo kertoa lisää lähempänä ajankohtaa.

Uuden tallentavan wbox HD DVR -HD-digiboksin kerrotaan tulevan myyntiin joulukuussa. Laitteesta löytyy 320 gigatavun kiintolevy ja kaksi kaapeliverkon teräväpiirtolähetyksiä ymmärtävää digiviritintä. Hintaa uutuudella tulee lehdistötiedotteen mukaan olemaan 599 euroa. Lisätietoa laitteesta löytyy esimerkiksi osoitteesta www.viHDoin.fi.


Welhon uudet kanavat:

• CANAL+ Sport HD http://www.canalplus.fi
• MTVN HD http://www.mtvnhd.com
• Rush HD http://www.rushhd.co.uk
• BBC HD http://www.bbcworldwide.com
• Luxe.tv HD http://www.luxe.tv
• MelodyZen.tv HD http://www.melodyzen.tv

Kannattaa tarkastaa myös juuri päivitetty listamme Suomessa teräväpiirtokanavia tarjoavista tahoista.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

131.10.2008 20:54

NO vittu joo onpa mahtavaa millon EKISA pystyy samaan !!HALOO
terkkuja vaan mahtavalle ELISALLE!!!!!

231.10.2008 21:25
zonezzz
Inactive

no nyt alkoi pelottamaan kaikkia, hei hirtä ittes siihen hiiren johtoon

331.10.2008 22:57

ja nämä kaikki tulee luultavammin ainoastaan sinne suomineidon peräreikään eli kehä kolmosellle.

näitä uutisia on hyvä kertoa silloin kun ne koskevat KOKO SUOMEA ei pelkästään kehä kolmosen sisäpuolta.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
8 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto