*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

MySpace Musicin kautta kuunneltiin muutamassa päivässä miljardi musiikkikappaletta

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 6.10.2008 19:42 Kommentteja (1)

MySpace Musicin kautta kuunneltiin muutamassa päivässä miljardi musiikkikappaletta MySpace Music uusittiin viime kuussa, jonka myötä Yhdysvalloissa asuvat kuluttajat pystyvät kuuntelemaan MySpacen kautta ilmaiseksi musiikkia kaikkien suurten levy-yhtiöiden valikoimista.
Nyt MySpace on ilmoittanut, että uuden palvelun kautta on kuunneltu jo yli miljardi musiikkikappaletta, joten palvelu näyttää olevan erittäin suosittu Atlantin toisella puolen. MySpace ei ole vielä kertonut kuinka kauan miljardin kuuntelun rajapyykin rikkominen kesti, mutta uusittu MySpace Music on ainakin kiinnostanut kuluttajia enemmän kuin muut ilmaista musiikkia tarjoavat palvelut. Epävirallisten tietojen mukaan rajapyykki rikkoutui viime keskiviikkona, joten miljardin kuuntelun raja rikottiin noin viikossa.

MySpacen tiedotteessa tosin myönnetään, että kuunteluiden suuri määrä johtunee todennäköisesti uudistuksen hyvästä mainonnasta. MySpace on luvannut kertoa myöhemmin tarkempia tilastotietoja, kuten kuinka monta uniikkia käyttäjää MySpace Music on houkutellut kuuntelemaan ilmaista musiikkia.

MySpacen ohella uutinen on loistava mukana oleville levy-yhtiöille, sillä nämä saavat jokaisesta kuuntelusta rahallisen korvauksen. MySpace rahoittaa kuuntelut palvelussa näkyvillä mainoksilla, mutta osapuolet eivät ole toistaiseksi paljastaneet kuinka suuren osuuden mainostuloista MySpace tilittää levy-yhtiöille.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

13.6.2011 8:32
DVtXHNIqUnXrvcbIgoh
Vahvistamaton

IÂ’m not wrohty to be in the same forum. ROTFL

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

iPhonella voi mitata etäisyyttäkin tarkasti – Tähän ARKit pystyy iPhonella voi mitata etäisyyttäkin tarkasti – Tähän ARKit pystyy (27.6.2017 12:20)
iOS 11:n yksi suurimmista uusista ominaisuuksista on tuki ARKit-ohjelmointirajapinnalle, jonka avulla sovelluskehittäjät voivat luoda täysin uudenlaisia laajennettua todellisuutta hyödyntäviä ....
1 kommentti
Elisa Viihteen tarjonta täydentyy – Sisältää nyt C Moren Elisa Viihteen tarjonta täydentyy – Sisältää nyt C Moren (27.6.2017 10:26)
Elisa Viihde -palvelun valikoimiin on lisätty operaattorin ja MTV:n välisen yhteistyön myötä myös C More -suoratoistopalvelu. Entuudestaan Elisa Viihteestä on löytynyt Aitio, Yle Areena, ....
Apple osti Oculus Riftissä käytetyn teknologian itselleen Apple osti Oculus Riftissä käytetyn teknologian itselleen (27.6.2017 09:36)
Apple on ostanut pöytälaatikkofirmansa kautta saksalaisen katsetunnistusta ja -seurantaa kehittävän SensoMotoric Instrumentsin. Yhtiön teknologiaa hyödynnetään niin lääketieteellisissä sovelluksissa ....
Super Nintendo tekee paluun! Tässä on SNES Classic Edition Super Nintendo tekee paluun! Tässä on SNES Classic Edition (26.6.2017 19:47)
Viime vuoden kesällä Nintendolta kuultiin jymyuutinen, sillä perinteikäs peliyhtiö kertoi tuovansa legendaarisen NES-pelikonsolin ja sille julkaistut pelit uudelleen saataville NES Classic Editionin ....
OnePlus pahoittelee uutuuspuhelimen toimitusongelmia: Suosio ylitti optimistisimmatkin arviot OnePlus pahoittelee uutuuspuhelimen toimitusongelmia: "Suosio ylitti optimistisimmatkin arviot" (26.6.2017 19:23)
OnePlus esitteli viime viikolla uuden huippupuhelimen ja se otettiin odotetusti vastaan hurraa huutojen saattamana. No, olihan laitteessa muutama vika, joihin keskityttiin riippuen arvostelijasta ....

Uutisarkisto