*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

MySpace Musicin kautta kuunneltiin muutamassa päivässä miljardi musiikkikappaletta

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 6.10.2008 19:42 Kommentteja (1)

MySpace Musicin kautta kuunneltiin muutamassa päivässä miljardi musiikkikappaletta MySpace Music uusittiin viime kuussa, jonka myötä Yhdysvalloissa asuvat kuluttajat pystyvät kuuntelemaan MySpacen kautta ilmaiseksi musiikkia kaikkien suurten levy-yhtiöiden valikoimista.
Nyt MySpace on ilmoittanut, että uuden palvelun kautta on kuunneltu jo yli miljardi musiikkikappaletta, joten palvelu näyttää olevan erittäin suosittu Atlantin toisella puolen. MySpace ei ole vielä kertonut kuinka kauan miljardin kuuntelun rajapyykin rikkominen kesti, mutta uusittu MySpace Music on ainakin kiinnostanut kuluttajia enemmän kuin muut ilmaista musiikkia tarjoavat palvelut. Epävirallisten tietojen mukaan rajapyykki rikkoutui viime keskiviikkona, joten miljardin kuuntelun raja rikottiin noin viikossa.

MySpacen tiedotteessa tosin myönnetään, että kuunteluiden suuri määrä johtunee todennäköisesti uudistuksen hyvästä mainonnasta. MySpace on luvannut kertoa myöhemmin tarkempia tilastotietoja, kuten kuinka monta uniikkia käyttäjää MySpace Music on houkutellut kuuntelemaan ilmaista musiikkia.

MySpacen ohella uutinen on loistava mukana oleville levy-yhtiöille, sillä nämä saavat jokaisesta kuuntelusta rahallisen korvauksen. MySpace rahoittaa kuuntelut palvelussa näkyvillä mainoksilla, mutta osapuolet eivät ole toistaiseksi paljastaneet kuinka suuren osuuden mainostuloista MySpace tilittää levy-yhtiöille.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

13.6.2011 8:32
DVtXHNIqUnXrvcbIgoh
Vahvistamaton

IÂ’m not wrohty to be in the same forum. ROTFL

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tässä on uusi Nokia 8 – Lippulaiva kaksoiskameralla Tässä on uusi Nokia 8 – Lippulaiva kaksoiskameralla (16.8.2017 22:03)
HMD Global on laajentanut Android-pohjaisten Nokia-puhelimien valikoimaa neljännellä mallilla. Uusi Nokia 8 edustaa yhtiön tuoteportfolion ylempää hintaluokkaa ja sen luvataan haastavan muut ....
Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset (16.8.2017 13:22)
MTV:n Katsomo-nettitelevisiopalvelun ohjelmia voi jatkossa katsoa pääasiassa vain kirjautuneena. Muutos tuli voimaan tänään. Sisältöjen siirtoa vapaasta katselusta kirjautumisen taakse perustellaan ....
10 kommenttia
Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin (16.8.2017 12:04)
Applen WWDC-kehittäjätapahtuman jälkeen on ollut aika selvää, että seuraava iso "juttu" älypuhelinmarkkinoilla tulee olemaan laajennettua todellisuutta hyödyntävät sovellukset. Teknologian yleistymistä ....
OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna (16.8.2017 10:10)
OnePlus kaataa kylmää vettä OnePlus 3:n ja 3T:n käyttäjien päälle, sillä kiinalaismerkki ei aio julkaista uusia Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä puhelimille Android O:n jälkeen. OnePlus ....
2 kommenttia
Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista (16.8.2017 09:56)
Älypuhelimella kuvaamisesta on tullut kiinteä osa musiikkikonsertteja ja Snapchatin uuden ominaisuuden ansiosta yleisön kädessä saatetaan nähdä yhä useammin puhelimia. Snap on nimittäin esitellyt ....

Uutisarkisto