*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Interaktiivisia albumeita myydään pian iPhonelle ja iPod touchille

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 2.9.2008 13:47 Kommentteja (1)

Interaktiivisia albumeita myydään pian iPhonelle ja iPod touchille Applen App Store -kauppapaikka on myynyt heinäkuusta asti iPhone-matkapuhelimille ja iPod touch -mediasoittimille sopivia ohjelmia ja pelejä, mutta Music Week -lehden saamien tietojen mukaan tarjontaan olisi tulossa myös interaktiivisia musiikkialbumeita.
Ensimmäisenä uutta konseptia olisi hyödyntämässä Snow Patrol -yhtye, jonka tulevalle A Hundred Million Suns -albumille julkaistaan kaveriksi iPhone- ja iPod touch -laitteilla toimiva interaktiivinen albumi. Interaktiivinen osuus sisältää Snow Patrolin kohdalla ainakin kappaleiden sanoitukset, levyn tekoon liittyviä kuvia ja videoita. Näiden ominaisuuksien lisäksi interaktiiviset albumipaketit voisivat sisältää mm. bonusraitoja, minipelejä ja tietoja yhtyeen tulevista keikoista.

Toistaiseksi näyttää siltä, että interaktiiviset albumit toimivat vain iPhoneilla ja iPod toucheilla, joten toistaiseksi potentiaalinen asiakasryhmä vaikuttaa kohtalaisen pieneltä. Apple on kuitenkin ollut vaitonainen asian suhteen, joten lopulliset tiedot asiasta selkenevät toivottavasti lokakuun loppupuolella, jolloin Snow Patrolin uusi albumi julkaistaan.

Avoinna on myös interaktiivisen albumin hinnoittelu ja sen mahdollinen paketointi osaksi iTunesin kautta tapahtuvaa myyntiä, jolloin kuluttaja saisi alennusta ostaessaan molemmat tuotteet itselleen.

Vaikka potentiaalinen asiakasryhmä vaikuttaa tällä hetkellä pieneltä, kiinnostanee ominaisuus niitä levy-yhtiöitä, jotka ovat parhaillaan miettimissä keinoja, joilla laskeva albumeiden myynti saadaan jälleen nousujohteiseksi.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

12.9.2008 15:43
hentriz
Inactive

Saisi noita samoilla varusteilla varustettuja albumeja tulle muillekin alustoille, kuin iPod Touchille ja iPhonelle.
- - -
Toivottavasti ne sanoitukset menevät "karaoke-tyylin" :-)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Video: Näin uskomaton on Teslan täysin automaatinen ajomoodi Video: Näin uskomaton on Teslan täysin automaatinen ajomoodi (20.10.2016 21:26)
Tesla on pikku hiljaa lisännyt omien automalliensa autonomista toimintaa päivityksillä. Riippuen mallien kamerapaketeista jatkossa jo nyt myynnissä olevat Teslat voivat ajaa alusta loppuun täysin ....
Ensimmäinen traileri tulevasta Wolverine-saagan eeppisestä päätöselokuvasta Ensimmäinen traileri tulevasta Wolverine-saagan eeppisestä päätöselokuvasta (20.10.2016 21:01)
20th Century Fox on julkaissut uuden trailerin, joka esittelee yhden Marvelin suosituimman supersankarin viimeisiä otteita. Elokuva, joka kantaa yksinkertaisesti nimeä Logan, on Wolverine-trilogian ....
Kameroista tunnettu Kodak julkisti retrohenkisen Ektra-älypuhelimen Kameroista tunnettu Kodak julkisti retrohenkisen Ektra-älypuhelimen (20.10.2016 18:59)
Kodak on tänään kertonut tuovansa markkinoille uuden Android-käyttöjärjestelmällä varustetun Ektra-älypuhelimen. Älypuhelin tekee nimellään ja ulkomuodollaan kunniaa Kodakin 1941 Ektra -kameralle. ....
CCleanerin kykyä puhdistaa Edge- ja Firefox-selaimia parannettiin CCleanerin kykyä puhdistaa Edge- ja Firefox-selaimia parannettiin (20.10.2016 18:24)
Suosittua CCleaner-sovellusta kehittävä Piriform on julkaissut puhdistussovellukselle uuden päivityksen. Piriform päivittää CCleaneria kuukausittain. Tämänkertainen päivitys tuo parannuksia ....
Kotimaisen Seriouslyn 50 miljoonaa latausta kerännyt hittipeli sai jatko-osan Kotimaisen Seriouslyn 50 miljoonaa latausta kerännyt hittipeli sai jatko-osan (20.10.2016 17:15)
Helsinkiläinen Seriously on julkaissut Best Fiends Forever -pelin maailmanlaajuisesti Androidille ja iOS:lle. Peli on jatkoa paljon suosiota keränneelle Best Fiends -ötökkäpelille. Alkuperäinen ....

Uutisarkisto