*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Buffalo IFA 2008 - BR-816FBS Suomeen ja uuteen LinkStation Liveen iPhone-tuki

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 1.9.2008 18:44 Kommentteja (4)

Buffalo IFA 2008 - BR-816FBS Suomeen ja uuteen LinkStation Liveen iPhone-tuki IFA 2008 -messujen tarjontaa suomalaiselle lehdistölle on tänään valottanut Buffalo, joka kertoi aloittavan heinäkuussa esitellyn tallentavan BR-816FBS-Blu-ray-aseman myynnin välittömästi myös Suomessa. Suomessa BR-816FBS:n suositushinta on 249 euroa, joten kuluttajat pääsevät Suomessakin 8x-tallennusnopeuden makuun kohtuullisin kustannuksin.
BR-816FBS:n myyntipaketti sisältää itse aseman lisäksi kasan CyberLinkin ohjelmia, joilla onnistuu mm. omien Blu-ray-elokuvien luonti ja katselu. Buffalon Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Paul Hudson kommentoi aseman julkaisua seuraavin sanoin: "Blu-ray-asemat ovat edelleen kehitysvaiheessa ja me tunnistamme tarpeen nopeampiin kirjoitus- ja lukunopeuksiin sekä suurempaan tallennuskapasiteettiin. Buffalo tukee asemaansa teknisenä innovaattorina tuomalla ensimmäisenä markkinoille 8x-nopeuksisen Blu-ray-aseman". Tällä hetkellä 8x-tallennusnopeutta tukevien BD-R-levyjen saatavuus on kuitenkin olematon, joten kuluttajien on ainakin toistaiseksi tyytyminen hitaampiin tallennusnopeuksiin.

BR-816FBS:n ohella Buffalo kertoi tuovansa Suomen markkinoille uudet LinkStation Live -perheen mallit. Aikaisempiin verkkolevymalleihin nähden muutoksia on tapahtunut mm. laitteiden muotoilussa, virransäästöominaisuuksissa ja sekä laite- että ohjelmistotuessa.

Suomessa myyntiin tulevat 500 gigatavun tallennustilalla varustettu LS-CH500L, jonka suositushinta on 159 euroa ja 1 000 gigatavun tallennustilalla varustettu LS-CH1.0TL, jonka suositushinta on 209 euroa. Molempien laitteiden pitäisi ilmaantua myyntiin syyskuun aikana.

Laitteet eroavat toisistaan ainoastaan tallennuskapasiteetin osalta, joten molemmista löytyy mm. tuki BitTorrent-latauksille, mahdollisuus katsella laitteilta löytyvää mediasisältöä Applen iPhone-matkapuhelimella tai iPod touch -mediasoittimella ja mahdollisuus siirtää tiedostoja digikamerasta LinkStation Liven kiintolevylle USB-liitännän avulla.

Laitteiden tallennuskapasiteettia voi tarvittaessa kasvattaa ulkoisen USB-kiintolevyn avulla. Automaattista varmuuskopiointia varten laitteiden mukana tulee Memeo AutoBackup -ohjelma. Laitteista löytyy DLNA-tuki, joten verkkolevyt pystyvät jakamaan mediatiedostoja esim. PlayStation 3 -pelikonsoleille.


Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

11.9.2008 20:20
hentriz
Inactive

Jos sille Blu-Ray asemalle olisi heti tarvetta, niin tuota asemaa voisi harkita...
Blu-Rayn yleistymistä odotellessa...

21.9.2008 20:39

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti hentriz:
Jos sille Blu-Ray asemalle olisi heti tarvetta, niin tuota asemaa voisi harkita...
Blu-Rayn yleistymistä odotellessa...

Niinpä... jatkamme odottelua ja katsomme miten tuon Blu-Rayn käy.

315.9.2008 23:24
joku92
Inactive

Juu

415.9.2008 23:24
joku92
Inactive

Juu

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kevään hittielokuva uhattiin vuotaa nettiin – Kiristäjälle kävi köpelösti Kevään hittielokuva uhattiin vuotaa nettiin – Kiristäjälle kävi köpelösti (24.3.2017 18:51)
Apple ei ole ainoa bitcoin-kiristyksen kohteeksi joutunut suuryritys, sillä myös 20th Century Foxilta ja Dreamworksilta on yritetty lypsää rahaa virtuaalivaluutan muodossa. Elokuvajättien ....
1 kommentti
Operaattori saa jatkossa myydä käyttäjien selailuhistorian mainostajille Operaattori saa jatkossa myydä käyttäjien selailuhistorian mainostajille (24.3.2017 13:06)
Republikaanienemmistöinen senaatti on ehdottanut muutosta lainsäädäntöön, joka sallisi operaattorien myydä käyttäjistään keräämää selailuhistoriaa ja muuta dataa suoraan mainostajille.
5 kommenttia
Microsoft tarjoaa patenttejaan älyautojen valmistajille Microsoft tarjoaa patenttejaan älyautojen valmistajille (24.3.2017 10:32)
Teknologiapatenttien ja -lisenssisopimusten tärkeys on tullut näkyvästi esille tietokoneiden ja mobiililaitteiden yleistymisen myötä, kun oikeussaleissa on väännetty kättä graafisista käyttöliittymistä ....
2 kommenttia
Vain puolet Android-laitteista sai tietoturvapäivityksiä Vain puolet Android-laitteista sai tietoturvapäivityksiä (24.3.2017 09:17)
Androidin tietoturvatiimiin uuden blogikirjoituksen mukaan sen tavoitteena on huolehtia kaikkien käyttäjien tietoturvasta, mutta lukujen valossa tässä onnistuttiin viime vuonna vain osittain. ....
2 kommenttia
Hakkerit uhkaavat tyhjentää iPhonesi – Vaativat Applelta bitcoineja Hakkerit uhkaavat tyhjentää iPhonesi – Vaativat Applelta bitcoineja (24.3.2017 08:36)
Turkish Crime Family -niminen hakkeriryhmä on vaatinut Applea maksamaan sille 75 000 dollarin arvosta bitconeja huhtikuun 7. päivään mennessä, muutoin ryhmä aikoo tyhjentää miljoonien Applen ....

Uutisarkisto