*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox 360:n syyskuussa tapahtuva jenkkiale sai lisää todisteita

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 3.8.2008 20:55 Kommentteja (2)

Xbox 360:n syyskuussa tapahtuva jenkkiale sai lisää todisteita Huhuja Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolin mahdollisesta hinnanalennuksesta Yhdysvalloissa on liikkunut jo pidemmän aikaa ja Microsoftin ilmoittikin ennen E3-messuja, että 20 gigatavun kiintolevyllä varustettujen Pro-pakettien hinta laskee Yhdysvalloissa 299 dollariin.
Kyseessä on kuitenkin rajoitettu erä konsoleita, jotka korvautuvat pian 60 gigatavun kiintolevyllä varustetulla Pro-pakettilla, joten kyseessä on enemmän varaston tyhjennys kuin varsinainen hinnanalennus. Tämä sai tietyt tahot epäilemään, että Microsoft laskisi kaikkien Xbox 360 -pakettien hintaa vielä tämän vuoden puolella ja nyt sekä Ars Technica- että VGChartz-sivustot ovat saaneet lisää todisteita siitä, että konsolien hinta laskee Yhdysvalloissa syyskuussa.

Ars Technican saamien tietojen mukaan Arcade-paketin uusi suositushinta Yhdysvalloissa olisi 199 dollaria, 60 gigatavun kiintolevyllä varustetun Pro-paketin 299 dollaria ja Elite-paketin 399-dollaria. Pelkkien konsolipakettien ohella myyntiin tulisi joulumarkkinoille Bundle-paketteja, joista konsolin ohella löytyy yksi tai useampi peli.

VGChartzin toimitus sai puolestaan käsiinsä kuvan jälleenmyyjän tietojärjestelmästä, jossa kerrotaan Arcade-paketin hinnan laskevan syyskuun 7. päivä 199 dollariin.

Microsoft ei ole kommentoinut huhuja millään tavalla ja mahdollinen vahvistus hinnanalennuksille tulee todennäköisesti vasta syyskuussa. Euroopassa hinnanalennuksia ei todennäköisesti nähdä syyskuun aikana, mutta Bundle-paketit päätynevät myös Eurooppaan.

Jos Arcade-paketin hinta laskee Yhdysvalloissa 199 dollariin, olisi Xbox 360 tällöin Wiitä halvempi myös Yhdysvalloissa. VGChartzin keräämien myyntilukujen valossa Euroopassa tapahtunut hinnanalennus tuplasi laitteiden myynnit, joten saman odotetaan tapahtuvan myös Yhdysvalloissa, jossa Xbox 360 on pitänyt parin kuukauden ajan viimeistä sijaa uuden sukupolven konsolimyynneissä. 199 dollarin hinta on Microsoftin David Huffordin mukaan se hintataso, jossa pelikonsolit alkavat käymään todella kaupaksi.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

14.8.2008 16:02

Saisipa vielä samanlaisia pelejä kuin wiille, voisi harkita ostoa.

24.8.2008 23:12

Onhan se laskettava hintaa että menee kaupaksi, kun blu-ray jyrää kohta yli.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Ensi-iltaelokuvat kahdessa viikossa iTunesiin? Se voi tapahtua jo ensi vuonna Ensi-iltaelokuvat kahdessa viikossa iTunesiin? Se voi tapahtua jo ensi vuonna (19.8.2017 17:39)
Yhdysvaltalaiset elokuvastudiot ovat aloittaneet neuvottelut suurien digitaalisten elokuvavuokraamojen kanssa uutuuselokuvien tarjolle tuonnin nopeuttamiseksi. Ajatuksena on, että elokuvia voisi ....
1 kommentti
Opas: Kovalevy täynnä? Vapauta tilaa helposti Opas: Kovalevy täynnä? Vapauta tilaa helposti (19.8.2017 12:15)
Tietokoneen tallennustila täynnä? Löydä oppaamme avulla mikä kovalevyltä vie eniten tilaa ja vapauta näin helposti ja ilmaiseksi lisää tilaa käyttöösi.
3 kommenttia
Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
1 kommentti
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....

Uutisarkisto