*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

LG:n Blu-ray-soittimeen Netflix-tuki

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.7.2008 22:33 Kommentteja (4)

LG:n Blu-ray-soittimeen Netflix-tuki LG on ilmoittanut tuovansa Yhdysvaltojen markkinoille uuden BD300-mallinimellä kulkevan Blu-ray-soittimen, jolla voi Blu-ray-elokuvien katselun ohella katsella myös Netflixin verkkopalvelun kautta ladattavissa olevaa sisältöä.
Internetin kautta mm. DVD-elokuvia vuokraava Netflix on viime aikoina laajentanut videolatauspalvelunsa laitetukea Rokun ja Microsoftin kanssa, joten yhteistyö LG:n kanssa tekee viimeistään selväksi sen, että Netflix taistelee tosissaan internetiä käyttävistä vuokraajista. Netflixin lataustarjonnasta löytyy tällä hetkellä yli 12 000 videota, joihin pääsee käsiksi 8,99 dollarin kuukausimaksulla.

BD300:n suositushinnan on arvioitu olevan 400-500 dollarin välillä ja tällä summalla saa ainakin BD Live -yhteensopivuuden, 1080p-resoluution DVD-skaalauksen ja luonnollisesti HDMI-ulostulon. Latausten lisäksi Netflixin asiakkaat voivat mm. selailla elokuvien tietoja ja arvostella elokuvia BD300:n avulla. LG ei ole kuitenkaan julkaissut soittimen tarkempia tietoja, mutta soittimen on tarkoitus tulla myyntiin syksyn aikana Yhdysvalloissa.

LG:n Teddy Hwang uskoo Blu-ray-soitinten myynnin kolminkertaistuvan seuraavan kolmen vuoden aikana, joten yrityksessä ollaan luottavaisia Blu-rayn menestykseen. Netflixin laajan tarjonnan uskotaan kiinnostavan kuluttajia ja täten parantavan LG:n tekemien soitinten arvoa kuluttajien silmissä, jonka takia LG aloitti yhteistyön Netflixin kanssa. Netflix ei kuitenkaan ole ainoa LG:n yhteistyökumppani, vaan LG:n Allan Jason sanoi, että muita vastaavia vuokraamoja ja latauspalveluita voidaan tukea myöhemmin firmware-päivitysten avulla.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

125.8.2009 14:04

Sais vaan Netflix tulla tänne Eurooppaankin joskus...

225.8.2009 14:06

Niinpä...

325.8.2009 14:27

ja ihan totta!

425.8.2009 14:28

ja niin on!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Mitä uutta Netflixistä löytyy? HIGH.FI kertoo kaikki uusimmat lisäykset Mitä uutta Netflixistä löytyy? HIGH.FI kertoo kaikki uusimmat lisäykset (9.12.2016 16:51)
Uutisvahtipalvelu HIGH.FI:hin on tänään lisätty uusi sisältökategoria. Vaikka päivitys on periaatteessa pieni, saattaa siitä olla keskimääräistä enemmän iloa palvelun käyttäjille. Palvelun ....
Näin estät henkilöitä WhatsAppissa Näin estät henkilöitä WhatsAppissa (9.12.2016 14:01)
Mikäli et halua enää vastaanottaa puheluita tai tekstiviestejä WhatsApp-kontaktiltasi, voit estää yhteystiedon erittäin helposti. Kun asetat henkilölle eston WhatsAppissa, hän ei enää näe viimeksi ....
Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa (9.12.2016 11:58)
Jos WhatsAppissa estämältäsi henkilöltä alkaa tulla häirikköpuheluita ja -tekstiviestejä tai olet joutunut esimerkiksi aggressiivisen telemarkkinoinnin maalitauluksi, voi omaa arkea helpottaa ....
Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle (9.12.2016 10:08)
Suomalaisen Fingersoftin kehittämä Hill Climb Racing 2 -mobiilipeli on julkaistu iPhonelle ja iPadille. Peli julkaistiin Andridille jo viime viikolla. Androidilla Hill Climb Racing 2 on menestynyt ....
Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen (9.12.2016 09:37)
Kun markkinoille pääsee mahdollisesti vaarallisia laitteita, pyritään kaikki myydyt tuotteet tietysti kutsumaan takaisin. Entä jos kaikkia myytyjä laitteita ei saadakaan kerättyä takaisin, vaan ....
3 kommenttia

Uutisarkisto