*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

LG:n Blu-ray-soittimeen Netflix-tuki

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.7.2008 22:33 Kommentteja (4)

LG:n Blu-ray-soittimeen Netflix-tuki LG on ilmoittanut tuovansa Yhdysvaltojen markkinoille uuden BD300-mallinimellä kulkevan Blu-ray-soittimen, jolla voi Blu-ray-elokuvien katselun ohella katsella myös Netflixin verkkopalvelun kautta ladattavissa olevaa sisältöä.
Internetin kautta mm. DVD-elokuvia vuokraava Netflix on viime aikoina laajentanut videolatauspalvelunsa laitetukea Rokun ja Microsoftin kanssa, joten yhteistyö LG:n kanssa tekee viimeistään selväksi sen, että Netflix taistelee tosissaan internetiä käyttävistä vuokraajista. Netflixin lataustarjonnasta löytyy tällä hetkellä yli 12 000 videota, joihin pääsee käsiksi 8,99 dollarin kuukausimaksulla.

BD300:n suositushinnan on arvioitu olevan 400-500 dollarin välillä ja tällä summalla saa ainakin BD Live -yhteensopivuuden, 1080p-resoluution DVD-skaalauksen ja luonnollisesti HDMI-ulostulon. Latausten lisäksi Netflixin asiakkaat voivat mm. selailla elokuvien tietoja ja arvostella elokuvia BD300:n avulla. LG ei ole kuitenkaan julkaissut soittimen tarkempia tietoja, mutta soittimen on tarkoitus tulla myyntiin syksyn aikana Yhdysvalloissa.

LG:n Teddy Hwang uskoo Blu-ray-soitinten myynnin kolminkertaistuvan seuraavan kolmen vuoden aikana, joten yrityksessä ollaan luottavaisia Blu-rayn menestykseen. Netflixin laajan tarjonnan uskotaan kiinnostavan kuluttajia ja täten parantavan LG:n tekemien soitinten arvoa kuluttajien silmissä, jonka takia LG aloitti yhteistyön Netflixin kanssa. Netflix ei kuitenkaan ole ainoa LG:n yhteistyökumppani, vaan LG:n Allan Jason sanoi, että muita vastaavia vuokraamoja ja latauspalveluita voidaan tukea myöhemmin firmware-päivitysten avulla.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

125.8.2009 14:04

Sais vaan Netflix tulla tänne Eurooppaankin joskus...

225.8.2009 14:06

Niinpä...

325.8.2009 14:27

ja ihan totta!

425.8.2009 14:28

ja niin on!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
4 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
2 kommenttia

Uutisarkisto