*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

LG:n Blu-ray-soittimeen Netflix-tuki

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.7.2008 22:33 Kommentteja (4)

LG:n Blu-ray-soittimeen Netflix-tuki LG on ilmoittanut tuovansa Yhdysvaltojen markkinoille uuden BD300-mallinimellä kulkevan Blu-ray-soittimen, jolla voi Blu-ray-elokuvien katselun ohella katsella myös Netflixin verkkopalvelun kautta ladattavissa olevaa sisältöä.
Internetin kautta mm. DVD-elokuvia vuokraava Netflix on viime aikoina laajentanut videolatauspalvelunsa laitetukea Rokun ja Microsoftin kanssa, joten yhteistyö LG:n kanssa tekee viimeistään selväksi sen, että Netflix taistelee tosissaan internetiä käyttävistä vuokraajista. Netflixin lataustarjonnasta löytyy tällä hetkellä yli 12 000 videota, joihin pääsee käsiksi 8,99 dollarin kuukausimaksulla.

BD300:n suositushinnan on arvioitu olevan 400-500 dollarin välillä ja tällä summalla saa ainakin BD Live -yhteensopivuuden, 1080p-resoluution DVD-skaalauksen ja luonnollisesti HDMI-ulostulon. Latausten lisäksi Netflixin asiakkaat voivat mm. selailla elokuvien tietoja ja arvostella elokuvia BD300:n avulla. LG ei ole kuitenkaan julkaissut soittimen tarkempia tietoja, mutta soittimen on tarkoitus tulla myyntiin syksyn aikana Yhdysvalloissa.

LG:n Teddy Hwang uskoo Blu-ray-soitinten myynnin kolminkertaistuvan seuraavan kolmen vuoden aikana, joten yrityksessä ollaan luottavaisia Blu-rayn menestykseen. Netflixin laajan tarjonnan uskotaan kiinnostavan kuluttajia ja täten parantavan LG:n tekemien soitinten arvoa kuluttajien silmissä, jonka takia LG aloitti yhteistyön Netflixin kanssa. Netflix ei kuitenkaan ole ainoa LG:n yhteistyökumppani, vaan LG:n Allan Jason sanoi, että muita vastaavia vuokraamoja ja latauspalveluita voidaan tukea myöhemmin firmware-päivitysten avulla.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

125.8.2009 14:04

Sais vaan Netflix tulla tänne Eurooppaankin joskus...

225.8.2009 14:06

Niinpä...

325.8.2009 14:27

ja ihan totta!

425.8.2009 14:28

ja niin on!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Jenkkifirma asentaa kaikille työntekijöilleen mikrosirut - lupaa ettei seuraa heitä Jenkkifirma asentaa kaikille työntekijöilleen mikrosirut - lupaa ettei seuraa heitä (24.7.2017 12:38)
Yhdysvaltalainen Three Square Market aikoo istuttaa jokaiseen työntekijäänsä riisinjyvän kokoisen mikrosirun. Skenaario, joka kuulostaa tutulta monista tulevaisuuteen sijoittuvista dystopiaelokuvista, ....
2 kommenttia
Itsestään tuhoutuvat viestit saapuivat Telegramiin Itsestään tuhoutuvat viestit saapuivat Telegramiin (24.7.2017 11:53)
Snapchat teki itsestään tuhoutuvista viesteistä ehkä yllättäenkin ilmiön, joka on kasvanut itsestään lumipallon lailla. Ominaisuutta ovat muut viestipalvelut lähteneet kiivaasti kopioimaan ja ....
Piraattikirjeiden tehtailusta puhtaat paperit – Hedman Partnersilla ei syytä muuttaa toimintaa Piraattikirjeiden tehtailusta puhtaat paperit – Hedman Partnersilla ei syytä muuttaa toimintaa (24.7.2017 11:22)
Suomen Asianajajaliiton alainen valvontalautakunta ja Helsingin hovioikeus ovat antaneet piraattikirjeitä tehtailleelle Hedman Partnersille puhtaat paperit, uutisoi Kauppalehti. Asianajotoimistolle ....
Britanniassa koptereille vaaditaan rekisteröintiä ja tutkintoa Britanniassa koptereille vaaditaan rekisteröintiä ja tutkintoa (24.7.2017 10:56)
Ison-Britannian hallitus on ilmoittanut laittavansa liikkeelle aloitteen, joka määräisi tarpeeksi suuret kopterit eli niin sanotut dronet rekisteröitäväksi. Lisäksi koptereiden ohjaajien pitäisi ....
Microsoft paljastaa jo yksityiskohtia seuraavasta HoloLensistä Microsoft paljastaa jo yksityiskohtia seuraavasta HoloLensistä (24.7.2017 09:17)
Paljastukset seuraavan sukupolven HoloLens-laseista ovat alkaneet, mutta ei vuotojen muodossa vaan täysin hallitusti Microsoftin oman viestinnän kautta. Ohjelmistojätin tekoälytutkimuksen ....

Uutisarkisto