*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Laitelisäyskilpailu - viikko 2

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 12.6.2008 13:43 Kommentteja (5)

Laitelisäyskilpailu - viikko 2 Hienosti etenevä laitelisäyskilpailu on ollut nyt käynnissä pari viikkoa ja kategoriat tuote tuotteelta täydentyvät. Muutamat teistä ovat lisänneet paljonkin laitteita, mutta lisättävää on vielä moninkertainen määrä. Loistavan alun jälkeen päätimme, että haluamme palkita parhaan lisääjän myös viikkotasolla. Kannusteeksi viikon aikana eniten lisännyt käyttäjä saa valita kolmen AfterDawn.com -tuotteen välillä. Vaihtoehtoina ovat pyyhe, t-paita ja kahvikuppi.
Ensimmäinen viikkokilpailun voittanut on selvillä ensi maanantaina. Tiukimmin voitossa on tällä hetkellä kiinni käyttäjä Jokujaska. Lähimmät seuraajat ovat kuitenkin vain hiuksen verran jäljessä. Seuraavat sijat miehittää joukko, johon kuuluu flatout, Jeukku, Yakuza333, harryy ja arlong.

Avasimme maantaina myös viestiketjun, jossa voi keskustella ja kysyä kilpailusta. Ketjusta löytyy lisäinfoa laitteiden ja kuvien hyväksymisestä, sekä nyt myös vinkkejä uupuvista laitteista ja tulevista laitekategorioista.

Kilpailun säännöt löydät ensimmäisestä kilpailu-uutisesta ja TOP 10 -listat kilpailutilannesivulta.

Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

112.6.2008 21:57

kirjoitin arvostelun samsungin 40" tv:stä. en tiedä mitä on tarkalleen tapahtunut ? mutta tänään kun katsoin, niin olin kirjoittanut arvostelun väärästä mallista. koska olin jo kirjoittanut arvostelun, niin en voi vain poistaa sitä ! joten kirjoitin arvostelun uudelleen ja tällä kertaa oikeasta samsungin 40" mallista. ylläpito on näköjään poistanut 2 laitearvosteluani. ja mikähän on peruste ? minä kun en kilpaile tässä kilpailussa millään tasolla. en odota saavani koskaan kuppia tai saatikka pyyhettä. olisiko hyvä jos kirjoitettuja viestejä noin yleensä voisi käyttäjäkin poistaa ? mitä minun olisi sitten pitänyt tässä tapauksessa tehdä ? informoida moderaattorille tapahtuneesta.. ?

213.6.2008 8:25

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti xXx:
kirjoitin arvostelun samsungin 40" tv:stä. en tiedä mitä on tarkalleen tapahtunut ? mutta tänään kun katsoin, niin olin kirjoittanut arvostelun väärästä mallista. koska olin jo kirjoittanut arvostelun, niin en voi vain poistaa sitä ! joten kirjoitin arvostelun uudelleen ja tällä kertaa oikeasta samsungin 40" mallista. ylläpito on näköjään poistanut 2 laitearvosteluani. ja mikähän on peruste ? minä kun en kilpaile tässä kilpailussa millään tasolla. en odota saavani koskaan kuppia tai saatikka pyyhettä. olisiko hyvä jos kirjoitettuja viestejä noin yleensä voisi käyttäjäkin poistaa ? mitä minun olisi sitten pitänyt tässä tapauksessa tehdä ? informoida moderaattorille tapahtuneesta.. ?
Arvosteluthan eivät ensinnäkään edes kilpailupisteitä tuo.

Itse ongelmaan. Mitkä laitearviot on poistettu? Yhdestäkään Samsungin televisiosta en näe arviota tuotearviolistallasi.

Arvioita voi tosiaankin vain muokata, ei poistaa kokonaan. Ylläpito ei poista käyttäjäarvioita kuin sellaisissa tapauksissa, joissa ei ole kirjoitettu arviota, vaan esimerkiksi kysymys jotain laitetta koskien. Moderaattorit eivät voi käyttäjäarvioihin koskea, vaan paras tapa toimia on lähettää meille palautetta.

313.6.2008 9:10

lainaus : Itse ongelmaan. Mitkä laitearviot on poistettu? Yhdestäkään Samsungin televisiosta en näe arviota tuotearviolistallasi. rehellisesti sanottuna en näe minäkään. ja kuinka voisinkaan nähdä jos laitearviot on poistettu ? jos sinne jotain pitää lisätä, niin Samsung LE40N87BCXFID. toinen Samsung josta mainitsin, niin on parempikin että se on "poistettu". ei ole kuitenkaan tapana arvostella laitteita joita ei omista. asia on minun puolelta selvä. olen asian esittänyt (tarpeeksi selvästi) ja itseasiassa asia on loppuunkäsitelty (ainakin minun osalta) palaute on tässä, ja tuskin on tarpeen enempää asiasta keskustella.

413.6.2008 11:39

Tuolla oli käyttäjän xXx arvostelu, mutta onkohan kenties joku ylläpidosta sen poistanut:

http://fin.afterdawn.com/laitteet/arvost...ung_le-40m86bcx

Arvostelu itsellään oli pelkkä copy/paste telkun mainoksesta, joten syyn kyllä ymmärrän ihan selvästi. Kyse kun on käyttäjien omista arvosteluista, niin suorat copy/pastet eivät palvele kyllä laitearvosteluiden tarkoitusta.

513.6.2008 14:43

se oli copy/ paste teksti, kyllä. toinen vaihtoehto oli jättää tyhjää tekstiä Samsung LE-40M86BCX laitearvostelun kohdalle. eiköhän tekstillinen versio ole kuitenkin aina parempi ? eli alunperin oli tarkoitus arvostella laite Samsung LE40N87BCXFID, mutta jostain syystä sinne olikin ilmestynyt Samsung LE-40M86BCX (jota en siis omista) olin kyllä arvostelemassa Samsung LE40N87BCXFID tv:n, mutta jostain syystä arvio olikin osunut väärän tv:n kohdalle. joko minä olen tehnyt pahan erehdyksen tai sitten on tapahtunut kenties jotain muuta ? näemmä asia ei ollutkaan loppuunkäsitelty minun kohdalta, vaan tekstiä piti tarkentaa / täsmentää.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Spotify kokeilee uutta ulkoasua mobiilissa Spotify kokeilee uutta ulkoasua mobiilissa (14.12.2017 20:43)
Maailman suosituin suoratoistomusiikin alusta Spotify on uudistamassa palveluaan. Erityisesti sen mobiilisovellukseen on tehty muutoksia, jotka tekevät näkymistä hieman modernimpia ja toivottavasti ....
OnePlus 5T:n Star Wars -versio myyntiin Suomessa OnePlus 5T:n Star Wars -versio myyntiin Suomessa (14.12.2017 18:49)
OnePlus 5T on tuonut myyntiin uuden erikoisversion yhtiön uusimmasta lippulaivamallista. Jo alkukuusta julkistettu uuden Star Wars -elokuvan henkinen erikoisversio vahvistettiin hieman myöhemmin ....
Näin hurahtaneita ihmiset ovat emojeihin – Messengerissä lähetetty yli 500 miljardia kappaletta tänä vuonna Näin hurahtaneita ihmiset ovat emojeihin – Messengerissä lähetetty yli 500 miljardia kappaletta tänä vuonna (14.12.2017 15:31)
Facebookin päätös erottaa yksityisviestit omaksi Messenger-sovellukseksi herätti aikoinaan tunteita, mutta muutos näyttää olleen lopulta kannattava. Yhteisöpalvelun mukaan Messengerillä on tätä ....
1 kommentti
Uutistoimistot haluavat Facebookin ja Googlen maksavan linkittämisestä Uutistoimistot haluavat Facebookin ja Googlen maksavan linkittämisestä (14.12.2017 14:13)
Yhdeksän eurooppalaista uutistoimistoa ovat allekirjoittaneet vetoomuksen, jossa yhdysvaltalaisia internetjättejä vaaditaan maksamaan tekijänoikeuskorvaus niiden tuottaman sisällön käyttämisestä. ....
4 kommenttia
Disney osti 21st Century Foxin elokuva- ja TV-studiot Disney osti 21st Century Foxin elokuva- ja TV-studiot (14.12.2017 14:11)
Disney on ostanut 21st Century Foxin elokuva- ja TV-studiot. Kauppahinta on 66 miljardia dollaria eli noin 60 miljardia euroa. Kaupan jälkeen Foxin yritysimperiumiin jää ainoastaan uutis- ....

Uutisarkisto