*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Disneyn elokuvia mahdollista katsella ilmaiseksi netissä

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 10.6.2008 19:10 Kommentteja (10)

Disneyn elokuvia mahdollista katsella ilmaiseksi netissä Mahdollisuus katsella tekijänoikeuksilla suojattuja elokuvia ilmaiseksi elokuvastudioiden omilla kotisivuille ei ole toistaiseksi kovin yleistä, mutta poikkeuksen tähän tekee Disney, joka antaa Yhdysvalloissa asuville kuluttajille mahdollisuuden katsella tiettyjä Disneyn elokuvia ilmaiseksi oman internet-sivustonsa kautta.
Uudistus on osa Wonderful World of Disney -kampanjaa, jossa ABC esittää joka lauantai kanavallaan yhden Disneyn klassikkoelokuvan, jonka voi sitten muutaman päivän päästä katsella uudelleen Disneyn sivuston kautta. Kesällä ABC näyttää Finding Nemo- (Nemoa etsimässä), Monsters Inc.- (Monsterit Oy), Haunted Mansion- (Kummituskartano), Confessions of a Teenage Drama Queen- (Teinidraamakuningattaren tunnustukset), Princess Diaries 2- (Prinsessapäiväkirjat 2), Freaky Friday- (Perjantai on pahin) ja Peter Pan -elokuvat, joiden lisäksi Disney näyttää myös uuden Camp Rock -elokuvan verkossa kesäkuun 23. päivä.

Camp Rockin yhteydessä Disney tarjoaa elokuvan katselijoille mm. mahdollisuuden pelata erilaisia elokuvan teemaan liittyviä selainpelejä katselun ohella ja mahdollisuuden keskustella muiden katselijoiden kanssa.

Disney ei ole toistaiseksi maininnut aikooko se tuoda nettikatselun myös muihin maihin. Tällä hetkellä elokuvien katselu Suomessa onnistuu ainoastaan välityspalvelinten avustuksella.

Edellinen Seuraava  

10 kommenttia

110.6.2008 19:20

Aina niitä läskejä jenkkejä hemmotellaan. :(

210.6.2008 19:42

siis nyt oikeesti saakeli, minkä vaivan äijät näkee että ne saa vittuilla kaikille paitti kuningasläskeille. Mikä estää herrojarouvia vaan näyttämästä totakin koko maailmassa.
Tämmönen tulee niin:


Disney XD :P

310.6.2008 20:53

Senkun käyttää amerikkalaista proxya selaimessa, niin toimii. Samalla tavalla voi myös katsoa ITV:n suoraa lähetystä Formula-kisoista ITV:n omalta sivuilta. Vaihtaa vaan proxyn brittiläiseen.

410.6.2008 21:28

Kerrotko jonkun toimivan proxyn niin ei tartte tyhmän googlata?

510.6.2008 22:35

Tässä olisi linkki johonkin proxyyn joka ainakin itsellä toimii. http://www.surf-g3.com/

610.6.2008 22:46
plup
Inactive

Kysymys on vain että ketä kiinnostaa kyseiset elokuvat:)? Disneyn animaatioiden laatuhan teknisesti on ollut aina hyvää, mutta sisältöhän on tunnetusti yllättämättömän skeidaa. Ja samat elokuvat saa videovuokraamosta eurolla (paitsi luonnollisesti uutuus) + auton parkkimaksulla. Todennäköisesti kohtapuoliin vieläkin kehnompia jatko-osia luvassa kun nyt ilmaiseksi annetaan aiempia näytille.

711.6.2008 8:57

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti plup:
Kysymys on vain että ketä kiinnostaa kyseiset elokuvat:)? Disneyn animaatioiden laatuhan teknisesti on ollut aina hyvää, mutta sisältöhän on tunnetusti yllättämättömän skeidaa. Ja samat elokuvat saa videovuokraamosta eurolla (paitsi luonnollisesti uutuus) + auton parkkimaksulla. Todennäköisesti kohtapuoliin vieläkin kehnompia jatko-osia luvassa kun nyt ilmaiseksi annetaan aiempia näytille.
Mites niin disneyn elokuvat on ollut skeidaa, kyllä timonii ja pumbaa jaksaa vieläkin katsoa :D.

811.6.2008 9:18

IT osastolla vähän hiljaisempaa, niin mikäs siinä Disneyn elokuvia katellessa :)

911.6.2008 19:24
Zarok
Inactive

Hotspot Shield -ohjelma on aika kätevä jos haluaa katsella Hulua tai muuta vastaavaa.

1016.2.2010 10:23
mmirva
Vahvistamaton

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti IhQnObO:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti plup:
Kysymys on vain että ketä kiinnostaa kyseiset elokuvat:)? Disneyn animaatioiden laatuhan teknisesti on ollut aina hyvää, mutta sisältöhän on tunnetusti yllättämättömän skeidaa. Ja samat elokuvat saa videovuokraamosta eurolla (paitsi luonnollisesti uutuus) + auton parkkimaksulla. Todennäköisesti kohtapuoliin vieläkin kehnompia jatko-osia luvassa kun nyt ilmaiseksi annetaan aiempia näytille.
Mites niin disneyn elokuvat on ollut skeidaa, kyllä timonii ja pumbaa jaksaa vieläkin katsoa :D.


No timon ja pumpa onkin niin vanhaa että se on hyvä mutta mitä uudempi niin sitä kauheampi!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nokia 8:sta tulee uusi versio – Tuplasti enemmän tallennustilaa Nokia 8:sta tulee uusi versio – Tuplasti enemmän tallennustilaa (26.9.2017 18:07)
Elokuussa tuotemallistoaan lippulaivapuhelimella täydentänyt HMD Global on esitellyt uuden version Nokia 8:sta. Uutukaisesta löytyy kuusi gigatavua käyttömuistia ja 128 gigatavua tallennusmuistia. ....
1 kommentti
Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita (26.9.2017 11:57)
Nvidia on ratsastanut tekoälyteknologioiden kehityksen kärjessä jo useamman vuoden ajan. Näkyvin esimerkki tekoälyn ja koneoppimisen saavutuksista on autojen itsenäinen ajaminen, mutta liikenteestä ....
Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä (26.9.2017 10:45)
Laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia ehkä kaikkein rohkeimmin ja kattavimmin on lähtenyt kokeilemaan Snap, jonka Snapchat-sovelluksella otettuja kuvia on voinut ehostaa erilaisilla kasvofilttereille ....
Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä (26.9.2017 10:14)
Apple on lisännyt Safari-selaimeensa uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mainostajien tiedonkeruulta. Samaan aikaan Apple on itse alkanut kerätä tietoa käyttäjien selaamisesta. ....
WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan (26.9.2017 09:56)
Kiina on estänyt WhatsApp-pikaviestimen toiminnan maassa, kertoo The New York Times. Estotoimenpiteiden arvellaan liittyvän tavalla tai toisella kuukauden päästä järjestettäviin Kiinan kommunistisen ....
1 kommentti

Uutisarkisto