*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Viasatin satelliittijakelu tiputti Yleisradion ja Nelosen kanavat

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 5.6.2008 20:58 Kommentteja (1)

Viasatin satelliittijakelu tiputti Yleisradion ja Nelosen kanavat Maksutelevisioyhtiö Viasat on tiputtanut Yleisradion ja Nelosen "ilmaiset" TV-kanavat pois yrityksen satelliittijakelusta. Asiasta kertoi Viasatin maajohtaja Jarkko Nordlund Digitoday-verkkojulkaisulle.
Nordlundin mukaan syitä näiden kanavien poistamiselle ovat kyseisten kanavien kysynnän vähäisyys sekä kapasiteetin tarve Viasatin uusille teräväpiirtokanaville ja MTV3:n maksukanaville. Viasat otti toukokuun loppupuolella tarjontaansa lisää MTV3:n maksukanavia, joista ainoastaan MTV3 Scifi jää näkemättä Viasatin satelliittijakelussa.

Suurin osa Viasat satelliittiasiakkaista katsoo Yleisradion ja Nelosen kanavia antenniverkon avulla, jonka takia vain harvat asiakkaat ovat Nordlundin mukaan valittaneet muutoksesta. "Palautetta on saatu vain muutamilta asiakkailtamme, ja useimmat niistä tulivat katvealueilta, joihin maanpäällinen digi-TV ei ulotu" kommentoi Nordlund Digitodaylle.

Suomesta löytyy monia paikkoja, joissa digi-TV-lähetysten katselu ei onnistu antenniverkon kautta. Näillä alueilla ei yleensä löydy kaapeliverkkoa, joten vaihtoehdot TV-lähetysten vastaanottamiseen ovat rajoitettu IPTV- ja satelliittilähetyksiin. Viasat ei ole kuitenkaan ainoa satelliittioperaattori Suomessa, joten antenniverkon katvealueilla elävät suomalaiset voivat jatkaa satelliitin kautta tapahtuvaa katselua Canal Digitalin asiakkaina.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

13.6.2011 20:05
ypmTWKhYqRwMOKE
Vahvistamaton

IÂ’m not wothry to be in the same forum. ROTFL

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti (29.4.2017 21:42)
Rovion uusi Battle Bay -mobiilipeli tulee saataville maailmanlaajuisesti 5. toukokuuta. Battle Bay on reaaliaikainen moninpeli, jossa pelaajat kiitävät merellä viidestä pelaajasta koostuvassa ....
Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta (29.4.2017 21:25)
TheDarkOverlord-hakkeriryhmä aikoo jatkaa vuotoja myös Orange is the New Black -sarjan jälkeen. Asiasta uutisoi TorrentFreak. TheDarkOverlord kertoo saaneensa Orange is the New Black -sarjan ....
Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa (28.4.2017 17:42)
Odotetut Android-älypuhelimet saapuivat tänään myymälöihin. Helmikuussa MWC-messuilla esitelty LG G6 tuodaan myyntiin yhteistyössä Gigantin kanssa, minkä lisäksi puhelimen voi löytää operaattorien ....
Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin (28.4.2017 17:11)
Bitcoinin arvo kävi eilen uusissa ennätyslukemissa. Kirjoitushetkellä Bitcoinin arvo on noin 1300 dollaria eli noin 1200 euroa. Eilen yhden Bitcoinin arvo oli korkeimmillaan noin 1340 dollaria. ....
iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan (28.4.2017 14:04)
Apple on päättänyt korottaa App Storessa myytävien mobiilisovellusten hintaa. Alhaisin hintaluokka nousee 0,99 eurosta 1,09 euroon. Vastaava hintakorotus tehdään myös Meksikossa ja Tanskassa. ....
3 kommenttia

Uutisarkisto