*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Viasatin satelliittijakelu tiputti Yleisradion ja Nelosen kanavat

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 5.6.2008 20:58 Kommentteja (1)

Viasatin satelliittijakelu tiputti Yleisradion ja Nelosen kanavat Maksutelevisioyhtiö Viasat on tiputtanut Yleisradion ja Nelosen "ilmaiset" TV-kanavat pois yrityksen satelliittijakelusta. Asiasta kertoi Viasatin maajohtaja Jarkko Nordlund Digitoday-verkkojulkaisulle.
Nordlundin mukaan syitä näiden kanavien poistamiselle ovat kyseisten kanavien kysynnän vähäisyys sekä kapasiteetin tarve Viasatin uusille teräväpiirtokanaville ja MTV3:n maksukanaville. Viasat otti toukokuun loppupuolella tarjontaansa lisää MTV3:n maksukanavia, joista ainoastaan MTV3 Scifi jää näkemättä Viasatin satelliittijakelussa.

Suurin osa Viasat satelliittiasiakkaista katsoo Yleisradion ja Nelosen kanavia antenniverkon avulla, jonka takia vain harvat asiakkaat ovat Nordlundin mukaan valittaneet muutoksesta. "Palautetta on saatu vain muutamilta asiakkailtamme, ja useimmat niistä tulivat katvealueilta, joihin maanpäällinen digi-TV ei ulotu" kommentoi Nordlund Digitodaylle.

Suomesta löytyy monia paikkoja, joissa digi-TV-lähetysten katselu ei onnistu antenniverkon kautta. Näillä alueilla ei yleensä löydy kaapeliverkkoa, joten vaihtoehdot TV-lähetysten vastaanottamiseen ovat rajoitettu IPTV- ja satelliittilähetyksiin. Viasat ei ole kuitenkaan ainoa satelliittioperaattori Suomessa, joten antenniverkon katvealueilla elävät suomalaiset voivat jatkaa satelliitin kautta tapahtuvaa katselua Canal Digitalin asiakkaina.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

13.6.2011 20:05
ypmTWKhYqRwMOKE
Vahvistamaton

IÂ’m not wothry to be in the same forum. ROTFL

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....
Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta (18.8.2017 11:11)
Applen tuotteita on kehuttu monesti siitä syystä, että niiden käyttölogiikan omaksuminen ei vaadi ohjekirjaa, vaan kaikki "vaan toimii". Monessa tapauksessa Applen tuotteet ovat varmasti hyvin ....
Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa (18.8.2017 11:04)
Nintendolla voidaan olla tyytyväisiä kuluvasta vuodesta. Yhtiön tuorein konsoli, Nintendo Switch, on kärsinyt aiemmin kroonisista toimitusvaikeuksista, mutta tilanne helpotti vihdoin heinäkuussa. ....

Uutisarkisto