*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Disneyn DVD- ja Blu-ray-elokuviin mukaan mediasoittimille tarkoitettu versio elokuvasta

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.5.2008 19:45

Disneyn DVD- ja Blu-ray-elokuviin mukaan mediasoittimille tarkoitettu versio elokuvasta Vaikka DVD-elokuvissa käytettävien kopiointisuojausten murtaminen on monille lasten leikkiä sopivilla ohjelmilla, ei tilanne ole näin kaikkien kuluttajien kohdalla. Tämän vuoksi ostetun DVD-elokuvan siirtäminen kannettavaan mediasoittimeen voi osoittautua yllättävän haasteelliseksi ja tämän lisäksi DVD-elokuvissa käytettävien kopiointisuojausten kiertäminen on kiellettyä joissain maissa.
Tämän vuoksi lähes kaikki suuret elokuvastudiot ovat lisänneet tiettyjen Blu-ray- ja DVD-elokuvien mukaan kannettaville mediasoittimille tarkoitetut versiot elokuvista. Nyt näiden studioiden joukkoon on liittymässä Disney, jonka DisneyFile-nimellä kulkeva ominaisuus nähdään ensimmäisen kerran sekä The Nightmare Before Christmas -elokuvan (Painajainen ennen joulua) collector's edition DVD-levyllä että samaisen elokuvan Blu-ray-levyllä.

DisneyFilen määritykset ovat vielä pimennossa, mutta spekulaatioiden mukaan Disney sisällyttäisi levyille ainakin iTunesin kanssa yhteensopivan version elokuvasta Foxin tapaan, sillä Applen ja Disneyn välinen yhteistyö on sujunut jo pidemmän aikaa todella hyvin. DisneyFile-elokuvat ovat todennäköisesti suojattu DRM-suojauksilla, jotta elokuvien holtiton kopiointi ei olisi mahdollista esim. kavereille tai naapureille.

The Nightmare Before Christmas -elokuvan uusiojulkaisut saapuvat kauppojen hyllyille Yhdysvalloissa elokuun 26. päivä. Blu-ray-version suositushinta on näillä näkymin 39,99 dollaria, joka on 5 dollaria enemmän kuin nykyisillä Disneyn uusilla Blu-ray-julkaisuilla. Elokuvan uusiojulkaisu sisältää runsaasti ennennäkemätöntä lisämateriaalia, kuten Christopher Leen lukeman runon ja Tim Burtonin Vincent-nimisen lyhytelokuvan.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Näin estät henkilöitä WhatsAppissa Näin estät henkilöitä WhatsAppissa (9.12.2016 14:01)
Mikäli et halua enää vastaanottaa puheluita tai tekstiviestejä WhatsApp-kontaktiltasi, voit estää yhteystiedon erittäin helposti. Kun asetat henkilölle eston WhatsAppissa, hän ei enää näe viimeksi ....
Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa (9.12.2016 11:58)
Jos WhatsAppissa estämältäsi henkilöltä alkaa tulla häirikköpuheluita ja -tekstiviestejä tai olet joutunut esimerkiksi aggressiivisen telemarkkinoinnin maalitauluksi, voi omaa arkea helpottaa ....
Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle (9.12.2016 10:08)
Suomalaisen Fingersoftin kehittämä Hill Climb Racing 2 -mobiilipeli on julkaistu iPhonelle ja iPadille. Peli julkaistiin Andridille jo viime viikolla. Androidilla Hill Climb Racing 2 on menestynyt ....
Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen (9.12.2016 09:37)
Kun markkinoille pääsee mahdollisesti vaarallisia laitteita, pyritään kaikki myydyt tuotteet tietysti kutsumaan takaisin. Entä jos kaikkia myytyjä laitteita ei saadakaan kerättyä takaisin, vaan ....
2 kommenttia
Onko maailman kuumin startup pelkkä kupla? Epäilyt Magic Leapiä kohtaan kasvavat Onko maailman kuumin startup pelkkä kupla? Epäilyt Magic Leapiä kohtaan kasvavat (9.12.2016 08:40)
Floridalaiseen Magic Leap -kasvuyrityksen kehittämiin mixed reality -laseihin on ladattu kovia odotuksia – kenties liiankin suuria. The Informationin paljastamien tietojen mukaan Magic Leap ....

Uutisarkisto