*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Disneyn DVD- ja Blu-ray-elokuviin mukaan mediasoittimille tarkoitettu versio elokuvasta

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.5.2008 19:45

Disneyn DVD- ja Blu-ray-elokuviin mukaan mediasoittimille tarkoitettu versio elokuvasta Vaikka DVD-elokuvissa käytettävien kopiointisuojausten murtaminen on monille lasten leikkiä sopivilla ohjelmilla, ei tilanne ole näin kaikkien kuluttajien kohdalla. Tämän vuoksi ostetun DVD-elokuvan siirtäminen kannettavaan mediasoittimeen voi osoittautua yllättävän haasteelliseksi ja tämän lisäksi DVD-elokuvissa käytettävien kopiointisuojausten kiertäminen on kiellettyä joissain maissa.
Tämän vuoksi lähes kaikki suuret elokuvastudiot ovat lisänneet tiettyjen Blu-ray- ja DVD-elokuvien mukaan kannettaville mediasoittimille tarkoitetut versiot elokuvista. Nyt näiden studioiden joukkoon on liittymässä Disney, jonka DisneyFile-nimellä kulkeva ominaisuus nähdään ensimmäisen kerran sekä The Nightmare Before Christmas -elokuvan (Painajainen ennen joulua) collector's edition DVD-levyllä että samaisen elokuvan Blu-ray-levyllä.

DisneyFilen määritykset ovat vielä pimennossa, mutta spekulaatioiden mukaan Disney sisällyttäisi levyille ainakin iTunesin kanssa yhteensopivan version elokuvasta Foxin tapaan, sillä Applen ja Disneyn välinen yhteistyö on sujunut jo pidemmän aikaa todella hyvin. DisneyFile-elokuvat ovat todennäköisesti suojattu DRM-suojauksilla, jotta elokuvien holtiton kopiointi ei olisi mahdollista esim. kavereille tai naapureille.

The Nightmare Before Christmas -elokuvan uusiojulkaisut saapuvat kauppojen hyllyille Yhdysvalloissa elokuun 26. päivä. Blu-ray-version suositushinta on näillä näkymin 39,99 dollaria, joka on 5 dollaria enemmän kuin nykyisillä Disneyn uusilla Blu-ray-julkaisuilla. Elokuvan uusiojulkaisu sisältää runsaasti ennennäkemätöntä lisämateriaalia, kuten Christopher Leen lukeman runon ja Tim Burtonin Vincent-nimisen lyhytelokuvan.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kotimainen Seriously julkaisi suosittuihin Best Fiends -peleihin perustuvan lyhytelokuvan Kotimainen Seriously julkaisi suosittuihin Best Fiends -peleihin perustuvan lyhytelokuvan (27.5.2017 15:03)
Seriously julkaisi tällä viikolla suosittuihin Best Fiends -ötökkäpeleihin perustuvan lyhytelokuvan. Seriously on tähän mennessä julkaissut Best Fiends- (2014) ja Best Fiends Forever -pelit ....
Xiaomi esitteli Mi Max 2 -älypuhelimen: Iso näyttö, valtava akku Xiaomi esitteli Mi Max 2 -älypuhelimen: Iso näyttö, valtava akku (27.5.2017 14:12)
Xiaomi Mi Max 2 on suunnattu isoa näyttöä ja hyvää akunkestoa kaipaaville. Xiaomin mukaan Mi Max 2:n akku kestää kaksi päivää. Pikalatauksella akun voi ladata tunnissa nollasta 68 prosenttiin ....
Apple kehittää uutta prosessoria tekoälylaskentaa varten Apple kehittää uutta prosessoria tekoälylaskentaa varten (27.5.2017 09:23)
Apple on syventänyt tekoälylaskennan tutkimusta myös mikropiirien puolelle. Bloombergin saamien tietojen mukaan IT-jätti kehittäisi Apple Neural Engine -nimistä mikropiiriä, jonka avulla yhtiö ....
Aktiivisuusrannekkeiden tarkkuus testattiin – Tämä ranneke kertoo tarkimmin todellisen pulssin Aktiivisuusrannekkeiden tarkkuus testattiin – Tämä ranneke kertoo tarkimmin todellisen pulssin (26.5.2017 11:51)
Journal of Personalized Medicinessä julkaistussa uudessa tutkimuksessa on selvitetty markkinoilla olevine älykellojen mittaustarkkuutta niin pulssin kuin palaneiden kaloreiden mittauksessa. ....
Androidin perustajan uutuuspuhelin esitellään aivan pian Androidin perustajan uutuuspuhelin esitellään aivan pian (26.5.2017 11:05)
Androidin perustajan Andy Rubinin pystyyn polkaisema Essential-kasvuyritys on paljastanut aikovansa esitellä ensimmäisen älypuhelimensa toukokuun 30. päivänä. Julkaistujen kiusoittelukuvien ....
1 kommentti

Uutisarkisto