*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Disneyn DVD- ja Blu-ray-elokuviin mukaan mediasoittimille tarkoitettu versio elokuvasta

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.5.2008 19:45

Disneyn DVD- ja Blu-ray-elokuviin mukaan mediasoittimille tarkoitettu versio elokuvasta Vaikka DVD-elokuvissa käytettävien kopiointisuojausten murtaminen on monille lasten leikkiä sopivilla ohjelmilla, ei tilanne ole näin kaikkien kuluttajien kohdalla. Tämän vuoksi ostetun DVD-elokuvan siirtäminen kannettavaan mediasoittimeen voi osoittautua yllättävän haasteelliseksi ja tämän lisäksi DVD-elokuvissa käytettävien kopiointisuojausten kiertäminen on kiellettyä joissain maissa.
Tämän vuoksi lähes kaikki suuret elokuvastudiot ovat lisänneet tiettyjen Blu-ray- ja DVD-elokuvien mukaan kannettaville mediasoittimille tarkoitetut versiot elokuvista. Nyt näiden studioiden joukkoon on liittymässä Disney, jonka DisneyFile-nimellä kulkeva ominaisuus nähdään ensimmäisen kerran sekä The Nightmare Before Christmas -elokuvan (Painajainen ennen joulua) collector's edition DVD-levyllä että samaisen elokuvan Blu-ray-levyllä.

DisneyFilen määritykset ovat vielä pimennossa, mutta spekulaatioiden mukaan Disney sisällyttäisi levyille ainakin iTunesin kanssa yhteensopivan version elokuvasta Foxin tapaan, sillä Applen ja Disneyn välinen yhteistyö on sujunut jo pidemmän aikaa todella hyvin. DisneyFile-elokuvat ovat todennäköisesti suojattu DRM-suojauksilla, jotta elokuvien holtiton kopiointi ei olisi mahdollista esim. kavereille tai naapureille.

The Nightmare Before Christmas -elokuvan uusiojulkaisut saapuvat kauppojen hyllyille Yhdysvalloissa elokuun 26. päivä. Blu-ray-version suositushinta on näillä näkymin 39,99 dollaria, joka on 5 dollaria enemmän kuin nykyisillä Disneyn uusilla Blu-ray-julkaisuilla. Elokuvan uusiojulkaisu sisältää runsaasti ennennäkemätöntä lisämateriaalia, kuten Christopher Leen lukeman runon ja Tim Burtonin Vincent-nimisen lyhytelokuvan.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Käytätkö Lumiaa? Messenger lopettaa toimimisen tällä viikolla Käytätkö Lumiaa? Messenger lopettaa toimimisen tällä viikolla (28.3.2017 12:30)
Facebook on lähettänyt sähköpostia käyttäjilleen, jotka käyttävät yhtiön omistamaa Messenger-pikaviestintä Windows Phone 8.1 -laitteilla. Sähköpostisa kerrotaan, että sovellus lopettaa toiminnan ....
6 kommenttia
Isoisä selvisi 8-vuotiaan takomasta luottokorttilaskusta – Google korvaa kaiken Isoisä selvisi 8-vuotiaan takomasta luottokorttilaskusta – Google korvaa kaiken (28.3.2017 11:31)
Google on heltynyt korvaamaan 8-vuotiaan Clash Royale -pelissä tekemän 6400 euron luottokorttilaskun. Pojan äidin mukaan ilman korvausta perhe olisi joutunut etsimään uuden asunnon. Massiivinen ....
Musk aikoo seuraavaksi kehittää aivotietokoneen Musk aikoo seuraavaksi kehittää aivotietokoneen (28.3.2017 10:51)
Elon Musk on miljoonan idean mies, joka tuntuu tarttuvan kiinni yhä utopistisimmista projekteista. Wall Street Journalin mukaan Musk aikoo seuraavaksi kehittää teknologiaa, jonka avulla aivoihin ....
Sääntö-Saksa iskee: YouTube-kanavan on hankittava viranomaisilta lähetyslupa Sääntö-Saksa iskee: YouTube-kanavan on hankittava viranomaisilta lähetyslupa (28.3.2017 09:55)
Kun uusi tekniikka tai uudet toimintatavat kohtaavat vanhan maailman lainsäädännön, niin tuloksena syntyy helposti absurdeja tilanteita. Tästä hyvänä esimerkkinä tuore tapaus Saksasta. Saksalaisten ....
3 kommenttia
Bungie valmistautuu Destiny 2:n julkaisuun – Markkinointikampanja lähti käyntiin Bungie valmistautuu Destiny 2:n julkaisuun – Markkinointikampanja lähti käyntiin (28.3.2017 09:38)
Bungie ja Activision ovat aloittaneet Destiny 2:n kiusoittelukampan Twitterissä julkaistulla viestillä. Markkinointikampanja lähti käyntiin yksinkertaisella kuvalla, jossa näkyy Destiny-teksti ....

Uutisarkisto