*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Universal Studiosilta Blu-ray-julkaisuja tänä kesänä

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 18.4.2008 16:23 Kommentteja (1)

Universal Studiosilta Blu-ray-julkaisuja tänä kesänä Universal Studios ilmoitti heti HD DVD:n kokeman tappion jälkeen, että studio julkaisee jatkossa elokuviaan Blu-ray-formaatissa. Tähän saakka Universalin julkaisuaikataulut ovat olleet mysteerejä, mutta nyt Universal on vahvistanut, että Doomsday-elokuvan Blu-ray-julkaisu tulee myyntiin samaan aikaan DVD-julkaisun kanssa.
Doomsdayn lisäksi Universal julkaisee tänä vuonna kasan HD DVD:llä aiemmin nähtyjä elokuvia Blu-ray-formaatissa, joiden joukkoon kuuluvat mm. End of Days, Knocked Up (Paksuna), American Gangster ja U-571. Universalin ensimmäiset Blu-ray-julkaisut päätyvät kauppojen hyllyille 22. päivä heinäkuuta, jolloin The Mummy (Muumio), The Mummy returns (Muumion paluu) ja The Scorpion King (Skorpionikuningas) julkaistaan Blu-ray-versioina. Universal promotoi tällä tavalla uutta The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Muumio: Lohikäärmekeisarin hauta) -elokuvaa, jonka ensi-ilta on yhdysvalloissa elokuun alussa.

Universal paljasti myös, että teattereihin kesällä tulevat The Incredible Hulk-, Wanted- ja Hellboy II: The Golden Army -elokuvat saavat Blu-ray-julkaisut vielä tämän vuoden aikana. Elokuvien lisäksi Universal julkaisee myös TV-sarjoja Blu-ray-levyillä ja ainakin Heroes-sarjan molemmat tuotantokaudet nähdään Blu-ray-formaatissa.

Universal ei ole kuitenkaan paljastanut Heroes-levyjen teknisiä yksityiskohtia tai hinnoittelua, mutta huhujen mukaan odotettavissa on extra-sisältöä aikaisempaan HD DVD -julkaisuun verrattuna ja BD-live-ominaisuuksia. Heroesin Blu-ray-levyt ilmaantuvat kauppoihin elokuun loppupuolella.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

119.4.2008 16:01

Ja Gladiator Blu-raylle kiitos. =)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Apple liittyy pian taisteluun älykaiuttimien herruudesta Apple liittyy pian taisteluun älykaiuttimien herruudesta (20.1.2018 20:14)
Tällä hetkellä älykaiuttimien kärkikastissa on oikeastaan vain kaksi kovan luokan kilpailijaa, Amazon ja Google. Molemmilla yhtiöillä on omat tuotesarjansa, joita yhdistää äänikomennoilla toimiva ....
OnePlussan haastaja tuli tänään kauppoihin Suomessa – Samsung Galaxy A8 OnePlussan haastaja tuli tänään kauppoihin Suomessa – Samsung Galaxy A8 (19.1.2018 13:52)
Samsung Galaxy A -laitemalliston yläpäähän on ilmestynyt uusi tulokas, Galaxy A8. Puhelimen myynti alkoi Suomessa tänään suositushintaan 499 euroa eli se sijoittuu samaan hintaluokkaan OnePlus 5:n kanssa. ....
2 kommenttia
Spotifysta tulee uutispalvelu? Musiikkipalvelu laajenee uusille vesille Spotifysta tulee uutispalvelu? Musiikkipalvelu laajenee uusille vesille (19.1.2018 12:59)
Musiikkipalvelu ei voi olla nykypäivänä pelkkä musiikkipalvelu, vaan ilmeisesti sen kylkeen pitää paketoida kaikkia muutakin sisältöä. Tai sitten musiikkipalveluiden kehittäjien päässä ei ole ....
WhatsApp julkaisi uuden ilmaisen sovelluksen WhatsApp julkaisi uuden ilmaisen sovelluksen (19.1.2018 12:41)
WhatsApp ilmoitti jo hyvän aikaa sitten tavoitteekseen lyödä rahoiksi käyttäjiltä perittävän vuosimaksun sijaan yrityskäyttäjille myytävillä palveluilla. Tätä tavoitetta silmällä pitäen WhatsApp ....
iPhonen saa kaatumaan yhdellä linkillä – Tästä siitä on kyse iPhonen saa kaatumaan yhdellä linkillä – Tästä siitä on kyse (18.1.2018 15:51)
Applen iOS-käyttöjärjestelmästä on löytynyt vaatimattomalta vaikuttava bugi, jolla on kuitenkin ärsyttäviä seurauksia. Sitä hyödyntämällä voi kaataa kenen tahansa iPhonen pelkän tekstiviestin avulla. ....

Uutisarkisto