*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Universal Studiosilta Blu-ray-julkaisuja tänä kesänä

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 18.4.2008 16:23 Kommentteja (1)

Universal Studiosilta Blu-ray-julkaisuja tänä kesänä Universal Studios ilmoitti heti HD DVD:n kokeman tappion jälkeen, että studio julkaisee jatkossa elokuviaan Blu-ray-formaatissa. Tähän saakka Universalin julkaisuaikataulut ovat olleet mysteerejä, mutta nyt Universal on vahvistanut, että Doomsday-elokuvan Blu-ray-julkaisu tulee myyntiin samaan aikaan DVD-julkaisun kanssa.
Doomsdayn lisäksi Universal julkaisee tänä vuonna kasan HD DVD:llä aiemmin nähtyjä elokuvia Blu-ray-formaatissa, joiden joukkoon kuuluvat mm. End of Days, Knocked Up (Paksuna), American Gangster ja U-571. Universalin ensimmäiset Blu-ray-julkaisut päätyvät kauppojen hyllyille 22. päivä heinäkuuta, jolloin The Mummy (Muumio), The Mummy returns (Muumion paluu) ja The Scorpion King (Skorpionikuningas) julkaistaan Blu-ray-versioina. Universal promotoi tällä tavalla uutta The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Muumio: Lohikäärmekeisarin hauta) -elokuvaa, jonka ensi-ilta on yhdysvalloissa elokuun alussa.

Universal paljasti myös, että teattereihin kesällä tulevat The Incredible Hulk-, Wanted- ja Hellboy II: The Golden Army -elokuvat saavat Blu-ray-julkaisut vielä tämän vuoden aikana. Elokuvien lisäksi Universal julkaisee myös TV-sarjoja Blu-ray-levyillä ja ainakin Heroes-sarjan molemmat tuotantokaudet nähdään Blu-ray-formaatissa.

Universal ei ole kuitenkaan paljastanut Heroes-levyjen teknisiä yksityiskohtia tai hinnoittelua, mutta huhujen mukaan odotettavissa on extra-sisältöä aikaisempaan HD DVD -julkaisuun verrattuna ja BD-live-ominaisuuksia. Heroesin Blu-ray-levyt ilmaantuvat kauppoihin elokuun loppupuolella.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

119.4.2008 16:01

Ja Gladiator Blu-raylle kiitos. =)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tässä kaikki parhaat joulukuun Netflix-uutuudet Tässä kaikki parhaat joulukuun Netflix-uutuudet (20.11.2017 21:26)
Netflixin omien niin kutsuttujen Originals-sarjojen, -dokumenttien ja -elokuvien tarjonta sen kuin muuttuu vakuuttavammaksi kuukausi toisen jälkeen. Ensi vuonna Netflix sijoittaa jälleen miljardin ....
Kestävyystestaaja OnePlus 5T:stä: Takapaneeli iPhonea kestävämpi ja laitteen hinta iPhonen takalasin korjausta pienempi Kestävyystestaaja OnePlus 5T:stä: Takapaneeli iPhonea kestävämpi ja laitteen hinta iPhonen takalasin korjausta pienempi (20.11.2017 20:36)
OnePlus esitteli viime viikolla uuden huippupuhelimen, joka parantaa hieman kesällä esitellystä OnePlus 5:stä. Uudistukset olivat verratain pieniä, mutta suurempi näyttö ja sormenjälkilukijan ....
Minecraftin odotetut isot päivitykset viivästyvät Minecraftin odotetut isot päivitykset viivästyvät (20.11.2017 17:14)
Minecraftiin piti tulla kaksikin isoa päivitystä tämän vuoden aikana, mutta niiden molempien julkaisua on jouduttu viivästyttämään syystä tai toisesta. Uusi aikataulu Super Duper Graphics- ja ....
CCleaneristä tuli mainosohjelma – Näin vältyt Avast-markkinoinnin CCleaneristä tuli mainosohjelma – Näin vältyt Avast-markkinoinnin (20.11.2017 16:32)
Windows-järjestelmiin pesiytyvien väliaikaistiedostojen poistoon käytetty CCleaner-ohjelmisto on muuttunut adwareksi, sillä ohjelmiston asennuksen yhteydessä käyttäjälle tyrkytetään asennettavaksi ....
Teslan pomo: Niin muuten, se 1,9 sekunnissa 0-100km/h kiihdytys.. se on se halvin perusmalli Teslan pomo: "Niin muuten, se 1,9 sekunnissa 0-100km/h kiihdytys.. se on se halvin perusmalli" (20.11.2017 15:10)
Teslan johtaja Elon Musk kertoi Twitterissä että uuden Roadster-mallin käsittämätön kiihdytyskyky on vain alkua ja että lisävarusteilla auto on vieläkin nopeampi.
3 kommenttia

Uutisarkisto