*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

N-Gagen testijakso kiinnosti kohtalaisesti

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 7.4.2008 16:44

N-Gagen testijakso kiinnosti kohtalaisesti Kuten jo perjantaina oli tiedossa, on Nokian N-Gage-pelipalvelu nyt virallisesti avattu ja yhtiö kertoi asiasta virallisessa tiedotteessaan tänään. Kiinnostus uudistuksen läpikäynyttä N-Gagea kohtaan oli kahden kuukauden betajakson aikana kohtalaista ja kansainvälistä.
Nokia avasi uudistetun N-Gage-pelipalvelun avoimeen betatestaukseen helmikuun alussa. Yhtiön mukaan kuluneen kahden kuukauden aikana palveluun rekisteröityi kymmeniä tuhansia käyttäjiä yli sadasta maasta. Nokian Jaakko Kaidesoja oli tyytyväinen betajakson käyttäjämääriin sekä saatuun palautteeseen.

Uudistunut N-Gage on sovellusalusta, jonka voi ladata tiettyihin Nokian puhelimiin. Alustalle voi sitten ladata ja ostaa pelejä Nokian N-Gage-palvelusta, mutta palvelu tarjoaa myös muita aktiviteetteja. N-Gagessa pelaajat voivat luoda kaverilistoja, lähettää yksityisviestejä ja osallistua pikaviestintää muistuttavaan chattiin. Samat temput onnistuvat sekä mobiililaitteella että PC-pohjaisen web-sovelluksen kautta.

Tällä hetkellä N-Gage toimii Nokian N-sarjan puhelimissa N81, N81 8GB, N82, N95 ja N95 8GB.

Pelivalikoima on vielä melko suppea, mutta sen on luvattu kasvavan hiljalleen vuoden aikana. Tällä hetkellä tarjolla on kuusi peliä: FIFA 08 (EA Mobile), Brain Challenge ja Asphalt 3: Street Rules (Gameloft), World Series of Poker Pro Challenge (Glu Mobile) sekä Hooked On: Creatures of the Deep ja System Rush: Evolution (Nokia).

Seuraavaksi odotetuja julkaisuja ovat Tetris ja The Sims 2 Pets (EA Mobilelta), Block Breaker Deluxe ja Dogz (Gameloftilta) sekä Snakes Subsonic, Space Impact: Kappa Base ja Mile High Pinball (Nokialta).

N-Gage-sovelluksen voi ladata osoitteesta http://www.n-gage.com joko yhteensopivan mobiililaitteen tai PC:n kautta. Uusia pelejä ja sovelluksia voi testata rajallisen ajan ennen niiden ostamista.

AfterDawn Laitevertailu: N-Gage-yhteensopivat puhelimet

Nokia N81

Nokia N81 8GB

Nokia N82

Nokia N95

Nokia N95 8GB
Kaikki matkapuhelimet

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
3 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
2 kommenttia

Uutisarkisto