*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Skype 3.8 beta ladattavissa Windowsille

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 3.4.2008 17:05 Kommentteja (4)

Skype 3.8 beta ladattavissa Windowsille Nettipuhelin Skypestä on julkaistu uusi, vielä beta-asteella oleva versio 3.8. Uuden version pitäisi tuoda mukanaan parannuksia äänenlaatuun ja ohjelman toimivuuteen. Päivityksen luvataan kohentavan Skype-puheluiden äänenlaatua sekä vähentävän puheluiden turhaa katkeilua ja pätkimistä.
Skypen versio 3.8 vähentää kehittäjien mukaan puheluiden taustamelua merkittävästi, joten ohjelman puolesta puheluiden pitäisi sujua ilman turhaa huutoa. Yhteyksien toiminnallisuutta on parannettu vähentämällä viivettä ja parantamalla yhteyden luotettavuutta. Nyt äkillisiä katkeamisia ja linjoilta putoamisia pitäisi tapahtua entistä harvemmin. Lisäksi nyt kuulokkeet ja mikrofonin voi vaihtaa lennosta ilman että asetuksia tarvitsee ryhtyä rukkaamaan.

Pieni, mutta paljon toivottu parannus on myös se, että uudesta versiosta eteenpäin tulevine valtuutuspyyntöjen kuvake (avatar) on oletuksena piilotettu. Syynä tähän on se, että joidenkin palvelun käyttäjien käyttämät avatarit eivät ole kovinkaan miellyttävää katseltavaa, ja tässä tuskin viitataan naamavärkin miellyttävyyteen.

Skype 3.8 betan Windows-version voit ladata osoitteesta
http://www.download.fi/verkko_ohjelmat/viestiohjelmat/skype.cfm.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

13.4.2008 19:46

Pittääpä kokeilla jos vaikka ärsyttävä kohina, mitä välillä esiintyy, olisi kadonnut.

23.4.2008 23:47

Jahas. Voiskin tässä kysyä. Onko olemassa jotain säätöä, jolla vois ton taustamelun kuulumisen pienentää? Kaveri mainitsi mulle, että ohjaimissa vois olla joku valinta siihen, kun esimerkiski kaverilla kuuluu kaikki läpi, mitä niillä kotona tehdään. Ja tähän ei suoraan auttanut micin vaihto, jonka se sai multa, kun sillä micillä mun käytössä ei ollu mitään taustamelua... Tietääkö joku?

34.4.2008 17:30

jos mikissä on windowsissa se tehonliäsys päällä, eli sndvol32 mikin kohdalta lisäominaisuudet ja ruksi pois kohdasta: mikrofonin tehonlisäys.

jos mikkiä ei sndvolissa näy niin sen löytää kohdasta: asetukset ja ruksi kohtaan mikrofoni.

parasta on näissä voipeissa käyttää joko mikki+korvakuuloke yhdistelmää tai USB puhelinta.

45.4.2008 9:34

Jokos uusimmalla Skypellä pystyy tallentamaan webcam-kuvaa ja -ääntä kiintolevylle kuten tekstiäkin pystyy tallentamaan lokitiedostoihin? Olisi kyllä aika outoa, jos ei pystyisi.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto