*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Nokia Music Store nyt myös Irlannissa

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 2.4.2008 17:02 Kommentteja (2)

Nokia Music Store nyt myös Irlannissa Nokia Music Store -verkkomusiikkikaupan maailmanvalloitus etenee rivakasti. Tänään matkapuhelinvalmistajan musiikkikauppa avattiin Irlannissa, joten kauppa toimii jo neljässä maassa.
Yhtiön lehdistötiedotteessa Nokian Irlannin pääjohtaja Alan O'Hara korostaa Nokian panostavan palvelun laatuun mm. helppokäyttöisyyden ja valikoiman osalta. Kilpailijoistaan Nokia tahtoo erottua tarjoamalla hyvän valikoiman alueen omaa tuotantoa olevaa musiikkia.

Palvelussa on tarjolla yli 2,5 miljoonaa kappaletta sekä suosituilta artisteilta, indie-levy-yhtiöiltä ja irlantilaisilta muusikoilta. Irlantilaisista ovat mukana tällä hetkellä ainakin The Coronas, Cathy Davey ja Glen Hansard, ja valikoimaan aiotaan jatkossakin panostaa paljon erityisesti irlantilaiseen musiikkiin osalta.

Verkkokaupasta ostetut Kappaleet voi ladata suoraan puhelimeen tai tietokoneelle. Erikoisuutena Nokia mainostaa mahdollisuutta musiikkikokoelman kaksisuuntaiseen synkronointiin. Eli musiikin siirto onnistuu myös puhelimelta tietokoneelle. Laitteiston päivityksen ei kerrota aiheuttavan myöskään ongelmia, sillä Synkronointi onnistuu myös uusiin laitteisiin.

Hinnat ovat Nokian musiikkikaupan irlantilaisversiossa täsmälleen samat kuin Suomessa, eli yhden musiikkikappaleen hinta on euro ja kokoelman saa itselleen kymmenellä eurolla.

Irlannissa Nokia vauhdittaa musiikkikauppansa starttia tarjoamalla kauppaan 24000 ilmaislipuketta osoitteessa www.NokiaFreeMusic.ie. Jokainen lipuke on 1-10 euron arvoinen. Lisäksi lipukkeen lunastaneiden kesken arvotaan Nokia 95 8GB, bluetooth-kaiuttimet ja vuoden ilmainen tilausjakso musiikkikaupan streaming-palveluun. Lisäksi kerran viikossa kaupassa on tarjolla viikon ilmaisraita, jonka voi ladata maksutta.

Suomen versio Nokian Musiikkikaupasta löytyy täältä.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

12.4.2008 18:57

Panostaisi laadun sijaan firefoxiin niin voisi helposti melkein tuplata asiakkaansa.

22.4.2008 20:37

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mcmopo:
Panostaisi laadun sijaan firefoxiin niin voisi helposti melkein tuplata asiakkaansa.
Internet sivuston saattaminen toimimaan kaikilla yleisillä selaimilla on välillä itselläkin melko kovan työn takia, mutta Nokian kokoisen firman pitäisi ehdottomasti tajuta kuinka tärkeää olisi saada palvelu toimimaan mahdollisimman nopeasti myös Firefoxissa.

Ja onkohan tässä nyt kyseessä ollenkaan se, etteikö se toimisi tuliketussa? Taitaa olla vain Aasiasta tuttua hattuilua tuo, että tuetaan tiettyä selainta..

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto