*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

PlayStation Store uudistuu

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.3.2008 18:52 Kommentteja (3)

PlayStation Store uudistuu Sonyn PlayStation 3- ja PSP-pelikonsoleille pelejä myyvä PlayStation Store uudistuu huhtikuun puoleenväliin mennessä.
Sony julkaisi uudesta PlayStation Storesta jo kolme kuvaa, joiden avulla selviää Storen uusi ulkoasu. Silmäkarkin lisäksi Sony kertoo panostaneensa myös palvelun toimintaan ja käyttöliittymään, jotta ostosten tekeminen olisi mahdollisimman vaivatonta kuluttajille.

Syy uudistuksille on kuluttajien antama palaute, jonka myötä Sony haluaa parantaa PAL-alueilla toimivan PlayStation Storen toimintaa. Sonyn mukaan useat kuluttajat halusivat Storeen paremman käyttöliittymän ja helpomman navigoinnin kaupan eri osien välillä.

Uudistusten vuoksi PlayStation Storeen ei julkaista uutta materiaalia ennen uuden PlayStation Storen avaamista, mutta kuluttajat voivat edelleen ostaa kaupasta jo löytyviä tuotteita.

Sony ei kuitenkaan kertonut onko se laajentamassa samalla Euroopassa toimivan kauppapaikan tarjontaa. Tähän saakka Euroopassa toimivan kauppapaikan tarjonta on ollut heikkoa, jos sitä on verrannut Pohjois-Amerikassa tai Aasiassa toimiviin kauppoihin. Tämän vuoksi eurooppalaiset pelaajat ovat avanneet tilejä myös muiden maiden kauppapaikkoihin. Näiden tilien avulla pelaajat ovat ostaneet pelejä ja ladanneet sisältöä, jota ei ainakaan toistaiseksi ole näkynyt Euroopan kauppapaikalla. Valuuttaerojen myötä kauppapaikkojen hintatasot vaihtelevat, joten rahoistaan tarkka kuluttaja voi säästää muutaman rahayksikön käymällä vieraissa.Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

131.3.2008 19:42

no on kyllä todella hidas ja kömpelö tällä hetkellä, toivottavasti paremmaks muuttuu...

216.4.2009 11:58

Onhan tuo palvelu nähnyt oikein suuren kasvonkohotuksen. Nyt sieltä löytää vaivattomasti myös kauan kaivatut PSP pelien lisäosat esim. Wipeout Pulse peliin löytyi muistaakseni kerta heittämällä viisi kappaletta. Myös klassikkopelit kuten Crash team racingin PSP ja PS3 versiot olivat näkyvästi esillä. Kunhan lisäävät eurooppalaiseen kauppaan vielä vanhempien pelien lisäosat ja luokittelevat klassikkopeleiksi myös vaikkapa Final Fantasy VII niin alkaa palvelu olemaan kohdillaan.

Yksi asia, joka herätti kummastusta oli se, että milloin SONY aikoo laskea MS PRO DUO muistien hintaa. Ei ole kovin kannustavaa ostaa pelejä kortille, kun jo pari peliä täyttää tallennustilaa uhkaavasti. Erikoista politiikkaa mielestäni.
Lisäksi ratkaisua kaivataan asiaan, jossa ongelmaksi on muodostunut tilanne, missä PSN tiliä on käytetty laitteella esimerkiksi Pohjois-Amerikan kaupassa ja loggaus ei enään toimikaan Euroopan kaupassa kyseisellä laitteella. Kaupoista hankittavan materiaalin käyttö edellyttää laitteen rekisteröintiä valitulle alueelle.

Muuten palvelu toimii erinomaisesti ja onkin hyvä uusi alku, joka palvelee nyt erityisesti euroopan alueen (PAL) asiakkaita entistä paremmin.

318.6.2009 23:58

No nyt ovat SONYn poijjaat saaneet euroopan Playstation storeen myös tuon Final Fantasy VII, jonka hintakin oli mielestäni vähintäänkin kohtuullinen 9,99e !!!

Kiinnostaisi tietää, että onko joku tuon jo ehtinyt tuolta euroopan putiikista ostamaan ja miten toimii. Onko täys kuva, jotain lisä kivaa jne.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
2 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
2 kommenttia

Uutisarkisto