*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

IPhonen ja touchin jailbreak-ohjeet päivitetty

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 17.3.2008 14:34 Kommentteja (2)

IPhonen ja touchin jailbreak-ohjeet päivitetty Applen iPhonen ja iPod touchin jailbreak-oppaamme on päivitetty kattamaan myös uusin ohjelmistoversio 1.1.4. Oppaassa neuvotaan nyt lukituksen poistaminen käyttäen ZiPhone-ohjelmaa, joka hoitaa jailbreakin erittäin helposti ja näppärästi. IPhonen omistajat suoriutuvat ZiPhonen avulla myös muista pienistä askareista, kuten esimerkiksi SIM-kortin lukituksen poistosta. Tähän ei kuitenkaan ole erikseen tehty ohjeita, sillä iPhonen käyttäjäkunta on Suomessa varsin harvalukuista.
Poistamalla ohjelmistolukituksen pääsee touchiin ja iPhoneen asentamaan omia tai yhteisön kehittämiä sovelluksia installer-sovelluksen kautta. Laajassa ohjelmistokirjossa on tarjolla hyötyä ja hupia tarjoavia ohjelmia, jotka lisäävät huomattavasti laitteiden käyttöarvoa. Valikoimissa on mm. RSS-lukijoita, e-kirjoja, laskimia, verkkotyökaluja ja pelejä. Asennettavien ohjelmien joukossa on myös laitteiden ulkoasua personoivia skinejä ja sovelluksia sekä laitteen käytettävyyttä parantavia oivalluksia.

Applen iPhonen ja iPod touchin aktiivinen käyttäjäyhteisö kehittää uusia ja parempia tapoja poistaa laitteiden lukitus niin kovaa tahtia, että perässä pysyminen käy jo lähes täysipäiväisestä työstä. (Välillä yhteisö ehtii murtamaan firmwaret jo ennen niiden virallsita julkaisuakin.) Toivottavasti nyt päivitetyistä ohjeista on jälleen joksikin aikaa iloa laitteiden omistajille!

Jailbreak-opas löytyy kokonaisuudessaan täältä. Suoraan ZiPhone-ohjeisiin pääset tästä linkistä.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

117.3.2008 14:45

Mutta missä on esim. iplus. 10x fiksumpi, kun bootloader ei lopullisesti vaihdu vanhempaan....

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
6 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto