*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Adidas ja Samsung haastavat Nike + iPodin

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 10.3.2008 15:49 Kommentteja (5)

Adidas ja Samsung haastavat Nike + iPodin Urheiluvälinevalmistaja Adidas ja elektroniikkavalmistaja Samsung ilmoittivat viime viikon lopulla aloittavansa yhteistyön, jonka hedelmänä syntyy Adidaksen urheiluvarusteisiin integroitua elektroniikkaa. Ensimmäinen esitelty tuote on miCoach -urheilutallennin, jolla niin amatöörilenkkeilijä kuin täysiverinen kilpaurheilija voivat seurata harjoittelunsa etenemistä.
MiCoach pyrkii yhdistämään Samsungin matkapuhelinosaamisen ja Adidaksen taidot liikuntavarusteiden kehittäjänä. MiCoach liittää Samsungin miCoach-puhelimen sykeanturiin ja sensoriin, joka voidaan asentaa mihin tahansa Adidaksen lenkkikenkään. Järjestelmä osaa antaa urheilijalle myös verbaalista palautetta urheilusuorituksen etenemisestä. Lisäksi palvelukonseptiin kuuluu miCoach-verkkosivusto, jossa voi suunnitella harjoitusohjelmia ja seurata kehitystään.

Urheiluvälinevalmistaja Nikellä ja Applella on jo aiemmin ollut markkinoilla oma vastaava järjestelmänsä, joka yhdistää elektronisen apuvalmentajan iPod-soittimiin. Samsungin ja Adidaksen tuote kilpailee hyvin vahvasti samoista markkinoista.

Samsungin puhelimen voi hankkia joko sykevyön kanssa tai ilman. Puhelimen hinnasta ei vielä kerrottu mitään, mutta sen pitäisi tulla kauppoihin kuun puolivälin kieppeillä.


Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

110.3.2008 16:49

Miks Nokialla ei ole tällaista?

210.3.2008 17:27

Heh, nokia ja koskenkorva :-p....hyvä veto addidakselta kuin myös sampalta.

310.3.2008 21:22

turhaakin turhempaa tämä kaikki. perusteluna se, etten edes jaksa lukea uutista, niin turhalta vaikuttaa vaan :D

410.3.2008 21:31

Aika turhaa lähteä Adidaksen tälläistä taas rakentelemaan.. Etenkin samsungille...

Adidaksen ja Polarin yhteistyöllä on jo tehty paitoja ja kenkiä mihin saa kaikki mahdolliset juoksu- ja sykeanturit... Tietty tuossa on tuo puhelin, mutta luulen, että ihmiset haluavat kunnollisen kapulan. Eivät mitään ominaisuuksista karsittua turhuutta, joka sitten möllöttää rintakehän päällä.

511.3.2008 17:29

voi turhuus. ja eihän tommosta kukaan voi ostaa ku kännykkä aiheuttaa "nykyään" solumuutoksia :D:D

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
6 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto