*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

HD DVD -soittimen vaihto Blu-ray-soittimeen onnistuu nyt Yhdysvalloissa ja Sveitsissä

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 6.3.2008 11:27 Kommentteja (5)

HD DVD -soittimen vaihto Blu-ray-soittimeen onnistuu nyt Yhdysvalloissa ja Sveitsissä Vaikka teräväpiirtosodan hävinneen HD DVD -leirin tuotteet eivät varsinaisesti ole ongelmajätettä, haluaisivat monet kuluttajat vaihtaa HD DVD -soittimensa Blu-ray-soittimeen. Nyt kuluttajien toivoma ratkaisu on rantautunut Yhdysvalloissa Circuit Cityn myymälöihin ja Sveitsissä soittimia vaihtaa Sony.
Circuit City ei kuitenkaan aio mainostaa omaa kampanjaansa erikoisemmin, mutta yrityksen työntekijän mukaan Circuit City palauttaa kuluttajalle rahat viimeisen kolmen kuukauden sisällä ostetuista HD DVD -soittimista. Kuluttaja ei kuitenkaan saa rahojaan takaisin käteisenä, vaan Circuit City antaa HD DVD -soittimen tilalle liikkeeseen kelpaavia lahjakortteja tai jos kuluttaja ostaa itselleen samalla Blu-ray-soittimen, vähennetään HD DVD -soittimesta maksettu hinta uuden Blu-ray-soittimen hinnasta.

Sveitsissä Sonyn S300- ja S500-soittimen ostajat voivat palauttaa oman HD DVD -soittimensa Sonylle, joka hyvittää HD DVD -soittimesta 200 Sveitsin frangia (noin 125 euroa) ja tämän lisäksi kuluttaja saa itselleen Spider-Man- (Hämähäkkimies) ja Pirates of the Caribbean -trilogiat Blu-ray-levyillä. Sony lupaa myös huolehtia HD DVD -soittimien kierrätyksestä, joten ympäristöstä välittävät kuluttajat voivat hyvin mielin luovuttaa HD DVD -soittimensa Sonylle.

Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

16.3.2008 12:18

Tuosta saa aluksi sen käsityksen, että Sonyn S300- ja S500 -mallit ovat HD-DVD-soittimia, jotka Sony lupaa vaihtaa Blu-ray-malleihin =)

26.3.2008 12:43

Olisi hienoa, kun jostain saisi halvalla ostaa näitä poistettuja hd soittimia, nimittäin vaikka ei tarvitsisikaan tuota hd:ta, niin laitteet ovat laatupelejä aivan tavallisessa dvd käytössä. Mutta luultavasti nämä ennemmin romutetaan, kuin että näitä myytäisiin sotkemaan markkinoita.

36.3.2008 13:45
maihel
Inactive

niin, ja kun odotta n.20v. niin nämä hd-dvd-soittimet ovat jo arvokasta kulttuurikamaa

46.3.2008 13:45
maihel
Inactive

niin, ja kun odotta n.20v. niin nämä hd-dvd-soittimet ovat jo arvokasta kulttuurikamaa

56.3.2008 15:46

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti maihel:
niin, ja kun odotta n.20v. niin nämä hd-dvd-soittimet ovat jo arvokasta kulttuurikamaa
Kulttikamaa tarkoitit kai.
Ja tuskin ovat, koska HD-DVD ei ollut laadullisesti sen parempi mitä Blu-ray.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Megasakot EU:lta – Näin paljon Google joutuu maksamaan Megasakot EU:lta – Näin paljon Google joutuu maksamaan (27.6.2017 14:01)
Euroopan komissio on määrännyt kilpailulainsäädäntötutkimustensa pohjalta Googlelle ennätykselliset 2,42 miljardin euron sakot. Komission mukaan sakko Google on väärinkäyttänyt hakukoneen markkina-asemaa ....
iPhonella voi mitata etäisyyttäkin tarkasti – Tähän ARKit pystyy iPhonella voi mitata etäisyyttäkin tarkasti – Tähän ARKit pystyy (27.6.2017 12:20)
iOS 11:n yksi suurimmista uusista ominaisuuksista on tuki ARKit-ohjelmointirajapinnalle, jonka avulla sovelluskehittäjät voivat luoda täysin uudenlaisia laajennettua todellisuutta hyödyntäviä ....
3 kommenttia
Elisa Viihteen tarjonta täydentyy – Sisältää nyt C Moren Elisa Viihteen tarjonta täydentyy – Sisältää nyt C Moren (27.6.2017 10:26)
Elisa Viihde -palvelun valikoimiin on lisätty operaattorin ja MTV:n välisen yhteistyön myötä myös C More -suoratoistopalvelu. Entuudestaan Elisa Viihteestä on löytynyt Aitio, Yle Areena, ....
Apple osti Oculus Riftissä käytetyn teknologian itselleen Apple osti Oculus Riftissä käytetyn teknologian itselleen (27.6.2017 09:36)
Apple on ostanut pöytälaatikkofirmansa kautta saksalaisen katsetunnistusta ja -seurantaa kehittävän SensoMotoric Instrumentsin. Yhtiön teknologiaa hyödynnetään niin lääketieteellisissä sovelluksissa ....
Super Nintendo tekee paluun! Tässä on SNES Classic Edition Super Nintendo tekee paluun! Tässä on SNES Classic Edition (26.6.2017 19:47)
Viime vuoden kesällä Nintendolta kuultiin jymyuutinen, sillä perinteikäs peliyhtiö kertoi tuovansa legendaarisen NES-pelikonsolin ja sille julkaistut pelit uudelleen saataville NES Classic Editionin ....
1 kommentti

Uutisarkisto