*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

DigiTV:n maksukanavien peittoalue laajeni pohjoisessa

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 29.2.2008 23:24

DigiTV:n maksukanavien peittoalue laajeni pohjoisessa Digita tiedottaa maanpäällisten maksukanavien lähetystoiminnan alkaneen karkauspäivänä myös Rovaniemellä, sillä maksukanavia välittävän antennidigiverkon kanavanippu E:n lähetykset käynnistyivät tänään kaupungin TV-asemalta.
Rovaniemen TV-asemalta kanavanippu E:ssä välitetään kuusi maksu-tv-kanavaa: Discovery Channel, Eurosport, MTV3 Fakta, Music Television MTV, Nickelodeon ja Kanava 23. Lähetykset alkavat kanavalla 53 (keskitaajuus 730 MHz) tänään perjantaina 29. helmikuuta 2008.

Maksu-tv-kanavista kiinnostuneet voivat kääntyä kanavia myyvien operaattoreiden puoleen. Näitä operaattoreita ovat Canal Digital ja PlusTV. Maksullisten kanavien katsomiseen tarvitaan luonnollisesti kortinlukijalla varustettu digivastaanotin sekä maksu-TV-kortti. Suomessa on käytössä niin sanottu yhden kortin -järjestelmä, eli katsojilla on mahdollisuus halutessaan tilata kummankin operaattorin palveluja kumman tahansa operaattorin maksukortille. Maksukanavista lisätietoa löytyy osoitteista www.canaldigital.fi ja www.plustv.fi.

Antennin ja kanavien virittämisessä lisäapua tarvitessaan kanavanippu E:n TV-asemakohtaiset kanavanumerot sekä TV-asemien sijainnin ja näkyvyysalueet voi tarkastaa Digitan sähköisestä karttapalvelusta osoitteesta www.digitv.fi/karttapalvelu. Tosin Rovaniemen osalta tiedot päivitetään karttapalveluun vasta maaliskuussa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset (16.8.2017 13:22)
MTV:n Katsomo-nettitelevisiopalvelun ohjelmia voi jatkossa katsoa pääasiassa vain kirjautuneena. Muutos tuli voimaan tänään. Sisältöjen siirtoa vapaasta katselusta kirjautumisen taakse perustellaan ....
9 kommenttia
Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin (16.8.2017 12:04)
Applen WWDC-kehittäjätapahtuman jälkeen on ollut aika selvää, että seuraava iso "juttu" älypuhelinmarkkinoilla tulee olemaan laajennettua todellisuutta hyödyntävät sovellukset. Teknologian yleistymistä ....
OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna (16.8.2017 10:10)
OnePlus kaataa kylmää vettä OnePlus 3:n ja 3T:n käyttäjien päälle, sillä kiinalaismerkki ei aio julkaista uusia Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä puhelimille Android O:n jälkeen. OnePlus ....
2 kommenttia
Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista (16.8.2017 09:56)
Älypuhelimella kuvaamisesta on tullut kiinteä osa musiikkikonsertteja ja Snapchatin uuden ominaisuuden ansiosta yleisön kädessä saatetaan nähdä yhä useammin puhelimia. Snap on nimittäin esitellyt ....
Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin (15.8.2017 13:59)
Yhteisöpalvelujätti Facebook on ottanut käyttöön Marketplace-ominaisuuden Suomessa. Samaan aikaan ominaisuuden saatavuusaluetta laajennetaan 16 muuhunkin maahan ja nyt se on käytettävissä yhteensä ....
1 kommentti

Uutisarkisto