*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

DigiTV:n maksukanavien peittoalue laajeni pohjoisessa

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 29.2.2008 23:24

DigiTV:n maksukanavien peittoalue laajeni pohjoisessa Digita tiedottaa maanpäällisten maksukanavien lähetystoiminnan alkaneen karkauspäivänä myös Rovaniemellä, sillä maksukanavia välittävän antennidigiverkon kanavanippu E:n lähetykset käynnistyivät tänään kaupungin TV-asemalta.
Rovaniemen TV-asemalta kanavanippu E:ssä välitetään kuusi maksu-tv-kanavaa: Discovery Channel, Eurosport, MTV3 Fakta, Music Television MTV, Nickelodeon ja Kanava 23. Lähetykset alkavat kanavalla 53 (keskitaajuus 730 MHz) tänään perjantaina 29. helmikuuta 2008.

Maksu-tv-kanavista kiinnostuneet voivat kääntyä kanavia myyvien operaattoreiden puoleen. Näitä operaattoreita ovat Canal Digital ja PlusTV. Maksullisten kanavien katsomiseen tarvitaan luonnollisesti kortinlukijalla varustettu digivastaanotin sekä maksu-TV-kortti. Suomessa on käytössä niin sanottu yhden kortin -järjestelmä, eli katsojilla on mahdollisuus halutessaan tilata kummankin operaattorin palveluja kumman tahansa operaattorin maksukortille. Maksukanavista lisätietoa löytyy osoitteista www.canaldigital.fi ja www.plustv.fi.

Antennin ja kanavien virittämisessä lisäapua tarvitessaan kanavanippu E:n TV-asemakohtaiset kanavanumerot sekä TV-asemien sijainnin ja näkyvyysalueet voi tarkastaa Digitan sähköisestä karttapalvelusta osoitteesta www.digitv.fi/karttapalvelu. Tosin Rovaniemen osalta tiedot päivitetään karttapalveluun vasta maaliskuussa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kuskiton Uber kolarissa, yhtiö jäädytti projektin Kuskiton Uber kolarissa, yhtiö jäädytti projektin (26.3.2017 18:18)
Monet teknologiavisionäärit pitävät kuskittomien tai niin kutsuttujen itseajavien autojen saapumista markkinoille täysin väistämättömänä. Erityisesti Teslan harppaukset teknologian kehittämisessä ....
Google Talk poistuu kokonaan, uudistuksia Androidin viestisovelluksiin Google Talk poistuu kokonaan, uudistuksia Androidin viestisovelluksiin (25.3.2017 18:56)
Google Talk tuli monille tunnetuksi mm. Gmailin lisäominaisuutena, josta käytettiin usein mm. nimeä Gchat. Jo yli kymmenen vuotta vanhan sovelluksen käyttäjiä on yritetty siirtää uuteen Hangouts-alustaan ....
Ensimmäinen koeajo Teslan Model 3:n julkaisuehdokkaalla Ensimmäinen koeajo Teslan Model 3:n julkaisuehdokkaalla (25.3.2017 17:17)
Teslan perustaja ja toimitusjohtaja Elon Musk on julkaissut Twitterissä videon, jossa esitellään ensimmäistä koeajoa tulevan Model 3 -mallin myöhäisellä testiversiolla, niin kutsutulla julkaisuehdokkaalla ....
Tässä ovat yli 100 uudistunutta emojia: vampyyri, parsakaali ja saunoja Tässä ovat yli 100 uudistunutta emojia: vampyyri, parsakaali ja saunoja (25.3.2017 16:56)
Unicode Consortium on julkaissut tulevat uudet ja uudistuneet emojit. Omia tunnereaktioita voi lähettää pian entistä paremmin älylaitteilla, kun uudet kuvat saapuvat Emoji 5.0 -paketissa. ....
1 kommentti
Kevään hittielokuva uhattiin vuotaa nettiin – Kiristäjälle kävi köpelösti Kevään hittielokuva uhattiin vuotaa nettiin – Kiristäjälle kävi köpelösti (24.3.2017 18:51)
Apple ei ole ainoa bitcoin-kiristyksen kohteeksi joutunut suuryritys, sillä myös 20th Century Foxilta ja Dreamworksilta on yritetty lypsää rahaa virtuaalivaluutan muodossa. Elokuvajättien ....
1 kommentti

Uutisarkisto