*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Philipsiltä ja Lite-Onilta ulkoinen Blu-ray-asema

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 28.2.2008 18:18 Kommentteja (8)

Philipsiltä ja Lite-Onilta ulkoinen Blu-ray-asema Philips ja Lite-On tuovat yhteisen PLDS-brändinsä alla markkinoille uuden ja yhtiöiden ensimmäisen ulkoisen Blu-ray-aseman tietokoneita varten. Ennen kesää markkinoille tuleva soitin tuo kaivattua täydennystä ulkoisten Blu-ray-asemien valikoimaan.
PLDS:n BD-asema, DX-4O1S, liitetään tietokoneeseen USB-liittimen (2.0) avulla. Blu-ray-levyjen lisäksi asema osaa lukea myös DVD+/-R(W) ja CD-R(W) -levyjä.

Yhtiöt povaavat uutuusasemalle kovaa kysyntää, kun formaattisota on nyt saatu päätökseen. "Viime aikaisen markkinakehityksen vuoksi voimme odottaa kasvua Blu-ray-teräväpiirtoelokuvien julkaisumäärissä", PLDS:n Euroopan markkinapäällikkö Jelmer Veldman toteaa. Elokuvien lisääntymisen Veldman taas ennakoi luonnollisesti johtavan myös soittimien kasvavaan kysyntään.

DX-401S suoriutuu eri levytyyppien luvusta seuraavin nopeuksin:

Single Layer (yksikerroksiset) -levyt:
BD-R/RE/ROM - 4x
DVD+/-R - 12x
DVD+/-RW - 8x
C D-R(RW) - 32x

Double Layer (kaksikerroksiset) -levyt:
BD-R/RE/ROM - 4x
DVD+/-R - 8X

Laitteen hinnasta ei ole vielä tietoa, mutta myyntiin sen odotetaan saapuvan vuoden toisen neljänneksen aikana.
Edellinen Seuraava  

8 kommenttia

128.2.2008 19:33

Näppärän näköinen vehje, toinen asia sitten miten toimii käytännössä.

228.2.2008 20:12

Ihan sama,hinta ratkaisee.En osta ennekuin saa alle 100 euron.

328.2.2008 21:27

heti kun 50 hujakoilla hinta ja polttaa bd levyjä, jotka maksavat 100kpl 33€ voin harkita ostoa!

429.2.2008 6:55

Heti kun saan vähintään neljätoista Adriana Limalta näyttävää vaimoa (jotka kokkaa paremmin kuin Jyrki Sukula ja pysyvät aina kotona, ellei toisin käsketä), helvetin ison kartanon ja paljon metsää sen ympärille, vähintään 6 miljardia euroa puhdasta pätäkkää, ison peniksen, kolme ferraria, ja korviin soimaan Jimi Hendrixiä päättymättömällä kasetilla, NIIN SITTEN ostan tämän. Ennen ei tule kauppoja. Piste.

529.2.2008 10:27

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti timonsteri:
Heti kun saan vähintään neljätoista Adriana Limalta näyttävää vaimoa (jotka kokkaa paremmin kuin Jyrki Sukula ja pysyvät aina kotona, ellei toisin käsketä), helvetin ison kartanon ja paljon metsää sen ympärille, vähintään 6 miljardia euroa puhdasta pätäkkää, ison peniksen, kolme ferraria, ja korviin soimaan Jimi Hendrixiä päättymättömällä kasetilla, NIIN SITTEN ostan tämän. Ennen ei tule kauppoja. Piste.

Aika vähään tyydyt.. mielestäni noi ominaisuudet kuuluu jo suurinpiirtein ton BD-javan seuraavan version "kaksi ja
kaksikymmentäseitsemänkolmaskymmenesosaa" suuniteltuihin spekseihin.. :D
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 29.2.2008 @ 10:28

62.3.2008 21:44

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti timonsteri:
Heti kun saan vähintään neljätoista Adriana Limalta näyttävää vaimoa (jotka kokkaa paremmin kuin Jyrki Sukula ja pysyvät aina kotona, ellei toisin käsketä), helvetin ison kartanon ja paljon metsää sen ympärille, vähintään 6 miljardia euroa puhdasta pätäkkää, ison peniksen, kolme ferraria, ja korviin soimaan Jimi Hendrixiä päättymättömällä kasetilla, NIIN SITTEN ostan tämän. Ennen ei tule kauppoja. Piste.
Täydellinen repeäminen :D

72.3.2008 21:50

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti timonsteri:
Heti kun saan vähintään neljätoista Adriana Limalta näyttävää vaimoa (jotka kokkaa paremmin kuin Jyrki Sukula ja pysyvät aina kotona, ellei toisin käsketä), helvetin ison kartanon ja paljon metsää sen ympärille, vähintään 6 miljardia euroa puhdasta pätäkkää, ison peniksen, kolme ferraria, ja korviin soimaan Jimi Hendrixiä päättymättömällä kasetilla, NIIN SITTEN ostan tämän. Ennen ei tule kauppoja. Piste.
Niin ta tuo pitää sitten saada noiden mainittujen kylkijäisten kanssa sitten satasella ;-D

83.3.2008 19:19

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti timonsteri:
Heti kun saan vähintään neljätoista Adriana Limalta näyttävää vaimoa (jotka kokkaa paremmin kuin Jyrki Sukula ja pysyvät aina kotona, ellei toisin käsketä), helvetin ison kartanon ja paljon metsää sen ympärille, vähintään 6 miljardia euroa puhdasta pätäkkää, ison peniksen, kolme ferraria, ja korviin soimaan Jimi Hendrixiä päättymättömällä kasetilla, NIIN SITTEN ostan tämän. Ennen ei tule kauppoja. Piste.
Vaadit aika paljon, itse ostan tuon kun aseman kylkeen on integroitu cokisautomaatti ja suihinottokone. löl.Maailmassa on vikana se, että tyhmät ihmiset ovat niin varmoja kaikesta - ja älykkäät niin epävarmoja.

Bertrand Russell

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Ensi-iltaelokuvat kahdessa viikossa iTunesiin? Se voi tapahtua jo ensi vuonna Ensi-iltaelokuvat kahdessa viikossa iTunesiin? Se voi tapahtua jo ensi vuonna (19.8.2017 17:39)
Yhdysvaltalaiset elokuvastudiot ovat aloittaneet neuvottelut suurien digitaalisten elokuvavuokraamojen kanssa uutuuselokuvien tarjolle tuonnin nopeuttamiseksi. Ajatuksena on, että elokuvia voisi ....
1 kommentti
Opas: Kovalevy täynnä? Vapauta tilaa helposti Opas: Kovalevy täynnä? Vapauta tilaa helposti (19.8.2017 12:15)
Tietokoneen tallennustila täynnä? Löydä oppaamme avulla mikä kovalevyltä vie eniten tilaa ja vapauta näin helposti ja ilmaiseksi lisää tilaa käyttöösi.
3 kommenttia
Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
1 kommentti
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....

Uutisarkisto