*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Verkkokauppa.com kovassa nosteessa

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 19.2.2008 18:18 Kommentteja (29)

Verkkokauppa.com kovassa nosteessa Verkkokauppa.com kertoo yhtiön liikevaihdon kasvaneen viime vuonna peräti 27 prosenttia, mikä nosti liikevaihdon 114 miljoonaan euroon. Verkkokaupan kasvu oli selvästi alan yleistä kasvua nopeampaa, sillä Kotekin tilastojen mukaan kodintekniikka-ala kasvoi vuonna 2007 yleisesti 6 prosentilla. Verkkokauppa.comin kasvun vetureita olivat erityisesti televisiot, digiboksit, kannettavat tietokoneet ja digikuvaus.
Vaikka kasvu oli nytkin voimakasta, hiipui sekä yrityksen että koko alan kasvuvauhti hieman aiemmista vuosista. Kuitenkin verrattaessa alan kasvuvauhtia Verkkokauppa.comin kasvuvauhtiin ovat viime vuoden lukemat erittäin edullisia Suomen suurimmalle verkkokaupalle. Vuonna 2006 ala kasvoi 18 %:lla ja Verkkokauppa.com vuorostaan 29.9 %:lla. Vuonna 2005 kasvua alalle tuli myös 18 % ja Verkkokauppa.comille 39.9 prosenttia.

Kasvun innoittamana yhtiö aikoo avata vuoden 2008 loppupuolella uuden jättikokoisen viihde-elektroniikan ja tietotekniikan myymälän Oulun Kaakkurinkulmassa. Uudessa Oulun myymälässä yhtiö aikoo esitellä tuotteita kuluttajille uusin, ennennäkemättömin keinoin, uusimmalla teknologialla ja myös entistäkin edullisemmin hinnoin. Yhtiö kertoo jo aloittaneensa henkilökunnan rekrytoinnin uuteen Oulun myymälään.

"Nyt ei enää Pohjois-Suomessa tarvitse maksaa 'pohjoisenlisää' viihde-elektroniikassa ja tietotekniikassa, vaan me tuomme tuotteet uusin edullisin ja kilpailukykyisin hinnoin myös Pohjois-Suomen kuluttajille", kertoo Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

Yhtiö ei kerro viime vuoden tarkkaa tulosta, vaan tyytyy toteamaan sen olleen "hyvä". Elokuussa 2007 lanseerattu koroton osamaksu on yhtiön mukaan lisännyt myyntiä merkittävästi.

Verkkokauppa.comin hintatiedot ovat osana AfterDawnin Laitevertailua, jonka etusivun ulkoasua on hieman uusittu.

Edellinen Seuraava  

29 kommenttia

119.2.2008 18:23

"Nyt ei enää Pohjois-Suomessa tarvitse maksaa 'pohjoisenlisää'"


Nyt he maksavat verkkokauppa.com lisää. Ei kyllä kovin halpa liike ole eikä palvelukaan päätä huimaa. Nettisivut kyllä ovat parhaat mitä kaupoissa on nähty.

219.2.2008 18:37

Todellakin nettikauppojen ja hintavertailujen ansiosta pohjoisemmassakin saa tuotteet kohtuullisin hinnoin.
Omasta mielestäni verkkokauppa.comin hinnat on ollut ihan kohtuullisia ellei jopa kilpaulukykyisiä ja palvelusta ei itselläni ole mitään moitittavaa - tuotteet toimitetaan nopeasti, niitä löytyy varastosta, ja nettisivuista tulee pelkkää plussaa.. takuumenettelyistä ei ole vielä kokemusta mutta parempi niin.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19.2.2008 @ 18:42

319.2.2008 18:40

Empä ole vähään aikaan sieläkään asioinut. Viimeksi mukaan lähti Logitech G15 jos oikein muistan. Sivut ovat hienot, mutta hinnat ehkä hieman yläkanttiin.

419.2.2008 18:51

Siitä olen kyllä samaa mieltä, etteivät verkkokauppa.comin hinnat ole kyllä niitä halvimpia, mutta palvelu sekä puhelimessa, että liikkeessä on kyllä ensiluokkaista ja kuten jokainen sivuilla vieraillut pystyy toteamaan, niin myös nettisivut.
Haanrii: Takuu toimii 10+ ... ja valitettavasti on kokemusta.

519.2.2008 18:52

Ja tuo "halpa" hinta mielikuva perustuu siihen, että myydään sivut täyteen halpoja vehkeitä mitä ei ikänä ole aikomustakaan hommata. Tällä metodilla verkkokauppa on syönyt kaikki kilpailevat ATK kauppiaat pois. Ja minkään näköistä asiakas palvelua et sieltä saa. Jonotella saa kylläkin milloin millekin luukulle.

Eikös ennenvanhaan ollut laitonta myydä tuotteita mitä ei ole? Se on kierretty sillä, että ne ovat muka tilaus tavaraa!

Onhan ne hyvät sivut, mutta muuta hyvää siinä ei sitten olekkaan

619.2.2008 19:07

Tuo on kyllä totta,mutta muutkin liikkeet tekevät samoin.hinta laitetaan halvaksi,mutta tuotetta ei saa moneen viikkoon.

719.2.2008 19:13

Useita kertoja olen myymälässä asioinut, aina on palvelu pelannut loistavasti. Kerran olen tilannut netitse noudettavaksi tavaraa, myös tällöin palvelu oli loistavaa - tilauksesta tuli samantien vahvistus sekä mailitse, että tekstiviestillä, lisäksi sain noutoilmoituksen, niin ikään sähköpostilla ja tekstiviestillä. Kassoilla, asiakaspalvelussa jne. olevat vuoronumerot ovat asia, josta monet muutkin kaupat saisivat ottaa mallia. Myymälän ja nettikaupan hommat toimivat kuin junan vessa, aina olen saanut palvelua, ja saamani palvelu on ollut jokaisella kerralla ystävällistä ja rentoa. Kaikille osa-alueille löytyy omat ihmiset ja aina on joku auttamassa, kun on avusta pulaa. Loistavaa toimintaa, ei mitään moitteen sanaa.

819.2.2008 19:13

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Supo:
Tuo on kyllä totta,mutta muutkin liikkeet tekevät samoin.hinta laitetaan halvaksi,mutta tuotetta ei saa moneen viikkoon.

Eipä niitä muita juuri enää ole! Joku hassu narikka pääkaupunki seudulla kituuttaa. Ja kohta kuolee loputkin, kunhan tämä ihanuus valtaa koko suomen.

919.2.2008 19:13

Ehdottomasti paras verkkokauppa. Tuotteita löytyy laidasta laitaan sopivilla hinnoilla, osa jopa todella edullisesti sekä nätit sivut. :)

1019.2.2008 19:22

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti MaMaDoG:
Ehdottomasti paras verkkokauppa. Tuotteita löytyy laidasta laitaan sopivilla hinnoilla, osa jopa todella edullisesti sekä nätit sivut. :)
Ihan noin malliksi, käyppä katsomassa mitä joku vastaava vitkutin maksaa esim. saksassa. Tuskin enää olet samaa mieltä! ja yritäppä esim laskea mitä tulee maksamaan kone jonka kasailet vekkokaupan osista, ja tee sellainen kone sitten, saatko siten toimivan koneen? ja siihen hintaan mitä suunnittelit?

1119.2.2008 19:35

Jos siellä mainostetaan jotain tuotetta halvalla, niiden on pakko myydä sitä. Kestää siinä sitten viikko tai kaksi, niin kyllä se tavara sieltä tulee, kunhan vain odottaa. Ken ei tykkää odottaa, niin hän ostakoot kalliimalla.

1219.2.2008 19:57

Muistakaa, että Verkkokauppa.comissa korjataan hintoja, kunhan niistä huomauttaa. Niin laajassa verkkokaupassa kaikkien hintojen pitäminen ajan tasalla on miltei mahdotonta.

Itse lähetin palautetta erään adapterin 25 euron hinnasta, koska muissa verkkokaupoissa sitä myytiin 5-6 euroa halvemmalla, ja hinta putosikin Verkkokauppa.comissa 17 euroon ja tuli ystävällinen vastausviestikin. 10+

1319.2.2008 20:01

Poistettu

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 21.11.2009 @ 00:02

1419.2.2008 20:26

Heidän verkkokauppansa palvelu on ollut kyllä ensiluokkaista. Asiakas pidetään ajantasalla tapahtumista ja toimitus tulee nopeasti. Sivutkin ovat selkeitä. Liikkeiden palvelun taso oli taas laskenut sitten viimme näkymän: kävin tuossa joku aika sitten kysymässä jos voisin sovittaa kuulokkeita ennen ostamista, mutta vastaukseksi sain - "Ei me voida", ja takaisin ruudun ääreen. Aijaa, olisi kiva tietää se syykin... Kassalla kun yritti tervehtiä, niin vastausta ei kuulunut. Plussana sentään se, että heillä oli muutama nettiin kytketty kannettava liikkeessä, joilla pystyin lukemaan arvosteluja ennen ostamista.

Hinnat ovat suhteellisen hyviä. Hintatietoinen kerää tuotteet eri kaupoista halvimpaan hintaan, mutta tuolta saa ainakin kaiken keskihintaisesti - ja luotettavasti. Mutta moni suomalainen kauppa ei taida tarjota hyvitysmaksuttomia DVD-levyjä, ilmaisella kuljetuksella?

EDIT: Sorry, vähä vuodatusta :)

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19.2.2008 @ 20:28

1519.2.2008 21:47
Ozzi
Inactive

Pitäisi vierailla joskus Helsingin Verkkokaupassa. Itse asun Pirkkalassa ja tämän Verkkokaupan henkilökunto on kaikkea muuta kuin palvelunhaluisi/rentoja/osaavia. Hommat hoidetaan mutta ei oikealla asenteella. Joidenkin hintojen/saatavuuksien takia jotain "joutunut" ostamaan puljusta mutta mahdollisimman vähän.

1619.2.2008 22:47

Palvelu,tilat ja valikoimat ovat loistavia eikä hinnoissakaan ole valittamista.
Ne jotka niin kovasti valittavat verkkokaupan kovista hinnoista voisivat laittaa pari esimerkkiä tuotteista, joita saa jostain muusta suomalaisesta verkkokaupasta halvemmalla.

1719.2.2008 22:59
Gagadu
Inactive

So soo beipi !!!
Koitappas olla liiottematta sinä et ole koskaan edes nähnyt 12000.
euroa kuin pankin mainoksessa.
Koita tarkistaa lääkityksesi ettet sekoa kokonaan tuollaiseen valehteluun ja mene tyihin siitä lusmuilemasta.
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti zipzap:
Muutaman kerran tehnyt tilauksen 'saatavuus 2-3päivää'' tms. Kestänyt yli 2kk, jonka jälkeen peruuttanut tilauksen. Hinnat eivät ole halvimmat. Valikoiman saa vaikka kuinka isoksi, kun myy, vaikkei tavaraa ole.
Palvelua en ole liiemmin saanut, kun olen joskus sähköpostia laittanut. En ole asioinut em. syiden takia vuosiin. Ovatpahan menettäneet ainakin kohdallani 9 tietokoneen osien hinnan. (n.12000€) No hyvä että pyyhkii hyvin ilman meikäläisen pennosia.


olen klikannut kohdan KYLLÄ sadakseni viikottaisen kirjeenne,mutta en ole sdaannut olisiko aasewtukseni
jotenkin väärin,en kyllä itse ymmärrä niin olevan.
T: NOFIISI/ Gagadu.

1819.2.2008 23:20
mikasa
Inactive

Hyvää palvelua kuitenkin, itse kävin pirkkalasta hakemassa Acer Aspire M5100 Athlon 64X2 5000+ koneen 18.2, ilman näyttöä. Hinta on kilpailukykyinen itse kasattuihin koneisiin, näin luulisin. Pelaamista en harrasta, videoitten koostaminen tai normi poltto onnistuu varsin hyvin. Saksan hinnat on halvempia mutta jos vikaa tulee niin vi....aa kysellä tai lähettää sinne mitään?!?
Eu:n yhteisestä tuesta ei ole tietoa.
Itsellä hajosi kone n.6v vanha, 17.2. Jos kone rikkoutuu niin ei ole aikaa odottaa montaa viikkoa. Pointti tässä on että sain kohtuuhintaan
hyvän koneen nopeasti.
ps.tottakai dvd:t tilataan ilman hyvitysmaksua tallinnasta.

1919.2.2008 23:29
oappi
Inactive

Hinnat on ihan ok. Näytönohjaimen tilaus kesti vaa 2kk sitte sain väärän->vein takas ja tuli ilmotus ettei oikeaa tulekkaan. jimmsistä tuli sitte uudempi ohjain hyllytavarana. vk.sta tilasin siis 3870:n mutta tilaus kesti nii pitkään että kortti vanheni ja ostin 3870x2. Laitoin tilauksen siis silloin kun kortti julkaistiin ja tuli vk:n listoille. Ei näin.

2019.2.2008 23:58

Verkkokauppa.com takuupalautuksesta on kyllä positiiviset kokemukset, kun palautin noin 20€ aikoinaan maksaneen hiiren ja sain tilalle Logitech G5:n... :P Eli tervetuloa vaan tänne pohjoiseen verkkokauppa! :D

2120.2.2008 9:36

nettisivut ovat kyllä aivan helvetin hyvät jos vertaa muihin elektroniikka kauppuihin.

2220.2.2008 9:37

nettisivut ovat kyllä aivan helvetin hyvät jos vertaa muihin elektroniikka kauppuihin.

2320.2.2008 20:06

Itse olen varsin kiitollinen Verkkokauppa.com:in toimintaan.
Sigun kone (jos sigu näkyy tässä) on ostettu verkkokaupasta, lukuunottamatta näyttistä. Oli Club3d:n näyttis tilauksessa, mutta kun ei niitä kuulunut, tilasin jimm'ssiltä kallimmaan. Ei noit Club3d:n GT:itä ole muuallakaan näkyny.
Mutta paketit ovat tulleet nopeasti, kuhan tavaraa on ollut varastossa, ei ole mintaa päivää kestänyt. Asiakastuki tilausten muuttamisessa yms. on ollut myöskin kiitettävää.
Ja sivut ovat todellakin selkeät.. Hyvä näin.

2420.2.2008 23:37

Ostanut yli 10 000 ekun edestä tavaraa vuosien saatossa, ja voin sanoa että parhaita mestoja niin palvelun, kuin kaiken muunkin suhteen. Se muutama euro jonkun komponentin hinnassa ylimääräistä ei juuri oo haitannut. Köyhät kyykkyyn.

2521.2.2008 2:25

Nopeat toimitukset, kohtuulliset hinnat ja palvelu pelaa ok. Yleensä hinnat eivät ole aivan hintaseurannan alimpien tasolla mutta tämä ei todellakaan tarkoita että hinnat olisivat korkeat. Yleensä jotain ostaessa tulee katsottua hintaseurannan halvimpia ja jos verkkokaupan hinnoissa ei ole kauheasti eroa niin ostan sieltä ihan vain palvelun takia. Ainoa kritiikin kohde oikeastaan on nuo nykyiset varastosaldot. Ennen tuntui löytyvän tuotteita huomattavasti enemmän suoraan varastosta. Ehkä tuohon kasvuun ei oltu varauduttu kunnolla tai pienet katteet ovat vain ajaneet tuohon nykyiseen tilaan.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 21.2.2008 @ 02:26

265.4.2009 20:35

Ostin ulkoisen kovon, jolle Siirsin Kaikki tiedostot läppäriltäni. Ulkoinen kovalevy hajosi heti seuraavalla kerralla. No kovo huoltoon Verkkokauppa.comiin. Paperille dokumentointiin, että mikäli jouduttaisiin toimenpiteisiin, että on riski tiedostojen häviämisestä huollossa, niin laite palautettaisiin VAIKKA rikkinäisenä.

Kuukauden lukuisien soittelujen (kenenkään numeroita ei muuten Verkkokauppa.comista saa) jälkeen joku taas vastasi ja kertoi, että uusi kovo on tullut. Eli kaikki tiedostot 5 vuoden ajalta meni sen saman tien. Ei mitään mahdollisuuksiakaan kompensaatioihin tms.

En voi suositella kenellekään kyseistä yritystä, joten en ihmettele yhtään miten yritys tekeekin tulosta, koska palvelutaso on tuota luokkaa. Varmaan näin ollen osa kuluista pysyykin kurissa

275.4.2009 21:20

Ikävä kuulla kokemuksistasi.Itse kävin vähän niinkuin vastaavan asian vuoksi melkoisen sodan Pixmanian kanssa.Verkkokaupasta olen ostanut jonkinverran kamaa,mutta en ole joutunut palauttelemaan mitään.Tällaisissa tilanteissa se palvelun laatu mitataan.Täytyy näemmä miettiä näitä Verkkokaupan ostoksia.

285.4.2009 21:40

Itse olen asioinut jo monta kertaa verkkokauppa.com sivuston kautta ja aina on lähetetty ne kamat, mitä olen tilannut ja nopeasti, ei syytä valittaa. Kerrankin ilmeisesti eräs tuote oli loppu, niin se oli korvattu vastaavalla kalliimman hintaluokan komponentilla. Ainut miinus tulee siitä, että itse liikkeessä asioidessa ei aina ole samoja tuotteita saatavilla, mitä sivuilla mainostetaan ja hinnatkin saattavat hieman heittää.

295.4.2009 21:58

Kyllä mullakin on Verkkokaupan tavaran toimituksista ja ostotilanteen hoidosta pelkkää hyvää sanottava,niinkuin Pixmaniankin osalta,mutta kun sitten jouduin tekemään Pixmaniaan palautuksen alkoikin mulle pieni helvetti.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Inteliltä iso askel mobiilipiireissä, tulossa ensimmäinen 5G-piiri Inteliltä iso askel mobiilipiireissä, tulossa ensimmäinen 5G-piiri (20.11.2017 22:54)
Maailman suurimpiin piirivalmistajiin kuuluva Intel tunnetaan erityisesti tietysti tietokoneiden suorittimistaan, mutta on pitkän aikaa yrittänyt löytää jalansijan myös mobiilimarkkinoille. ....
Tässä kaikki parhaat joulukuun Netflix-uutuudet Tässä kaikki parhaat joulukuun Netflix-uutuudet (20.11.2017 21:26)
Netflixin omien niin kutsuttujen Originals-sarjojen, -dokumenttien ja -elokuvien tarjonta sen kuin muuttuu vakuuttavammaksi kuukausi toisen jälkeen. Ensi vuonna Netflix sijoittaa jälleen miljardin ....
Kestävyystestaaja OnePlus 5T:stä: Takapaneeli iPhonea kestävämpi ja laitteen hinta iPhonen takalasin korjausta pienempi Kestävyystestaaja OnePlus 5T:stä: Takapaneeli iPhonea kestävämpi ja laitteen hinta iPhonen takalasin korjausta pienempi (20.11.2017 20:36)
OnePlus esitteli viime viikolla uuden huippupuhelimen, joka parantaa hieman kesällä esitellystä OnePlus 5:stä. Uudistukset olivat verratain pieniä, mutta suurempi näyttö ja sormenjälkilukijan ....
Minecraftin odotetut isot päivitykset viivästyvät Minecraftin odotetut isot päivitykset viivästyvät (20.11.2017 17:14)
Minecraftiin piti tulla kaksikin isoa päivitystä tämän vuoden aikana, mutta niiden molempien julkaisua on jouduttu viivästyttämään syystä tai toisesta. Uusi aikataulu Super Duper Graphics- ja ....
1 kommentti
CCleaneristä tuli mainosohjelma – Näin vältyt Avast-markkinoinnin CCleaneristä tuli mainosohjelma – Näin vältyt Avast-markkinoinnin (20.11.2017 16:32)
Windows-järjestelmiin pesiytyvien väliaikaistiedostojen poistoon käytetty CCleaner-ohjelmisto on muuttunut adwareksi, sillä ohjelmiston asennuksen yhteydessä käyttäjälle tyrkytetään asennettavaksi ....

Uutisarkisto