*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Näe Lenny Kravitzin keikka netissä

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 14.2.2008 13:44

Näe Lenny Kravitzin keikka netissä MSN.fi ja Creative Labs tarjoavat asiakkailleen veloituksetta Lenny Kravitzin tuoreimman live-taltioinnin Chicagosta. Konsertin ensiesitys Suomessa nähdään MSN.FI-palvelussa tämän kuun lopulla,
MSN Konsertit on videopalvelu, joka on tähän mennessä esittänyt lähes 100 live-konserttia. Yksi näistä konserteista oli viime kesän Live Earth -tapahtuma, jota katsottiin MSN:n kautta ensimmäisen kahden viikon aikana ennätyksellisesti 55 miljoonaa kertaa. Tuoreimpia konserttitaltiointeja ovat olleet mm. Beyoncé, Amy Winehouse, Enrique Iglesias, Fall Out Boy, Shakira ja Avril Lavigne.

Creative toimii tapahtuman sponsorina ja promoaa samalla omia MP3-soittimiaan. Creative järjestää myös kuukausittaisen MSN Konsertit -kilpailun, jossa vastaajien kesken arvotaan Creative-tuotepalkintoja. Kilpailu löytyy osoitteesta www.skaba.fi/msnkonsertit.

Esitettävä keikka on live-taltiointi Kravitzin "Love Revolution"-kiertueeseen Chicagon Riviera Theatren keikasta 26. tammikuulta. Kravitz on pitkän uransa aikana saavuttanut useita ykkössijoja Billboard Top Single -listalla ja voittanut useita Grammy, American Music Awards ja MTV Video Music Awards -palkintoja. Juuri julkaistulla uudella albumillaan It Is Time For A Love Revolution artisti palaa tyylillisessti lähelle debyyttialbumiaan Let Love Rule.

Konsertin Suomen ensi-ilta on 28. helmikuuta kello 21. Suora osoite keikan sivulle MSN Konsertti -palvelussa on http://msninconcert.msn.com/music/LennyKravitz/fi-fi/artist.aspx. Palvelun käyttö vaatii PC:n, jossa on Win 2000, XP tai Vista, IE v6.0 tai uudempi, Windows Media Playerin (versio 9 tai uudempi) sekä Flashin (versio 5 tai uudempi).


Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....
Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta (18.8.2017 11:11)
Applen tuotteita on kehuttu monesti siitä syystä, että niiden käyttölogiikan omaksuminen ei vaadi ohjekirjaa, vaan kaikki "vaan toimii". Monessa tapauksessa Applen tuotteet ovat varmasti hyvin ....
Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa (18.8.2017 11:04)
Nintendolla voidaan olla tyytyväisiä kuluvasta vuodesta. Yhtiön tuorein konsoli, Nintendo Switch, on kärsinyt aiemmin kroonisista toimitusvaikeuksista, mutta tilanne helpotti vihdoin heinäkuussa. ....

Uutisarkisto