*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Näe Lenny Kravitzin keikka netissä

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 14.2.2008 13:44

Näe Lenny Kravitzin keikka netissä MSN.fi ja Creative Labs tarjoavat asiakkailleen veloituksetta Lenny Kravitzin tuoreimman live-taltioinnin Chicagosta. Konsertin ensiesitys Suomessa nähdään MSN.FI-palvelussa tämän kuun lopulla,
MSN Konsertit on videopalvelu, joka on tähän mennessä esittänyt lähes 100 live-konserttia. Yksi näistä konserteista oli viime kesän Live Earth -tapahtuma, jota katsottiin MSN:n kautta ensimmäisen kahden viikon aikana ennätyksellisesti 55 miljoonaa kertaa. Tuoreimpia konserttitaltiointeja ovat olleet mm. Beyoncé, Amy Winehouse, Enrique Iglesias, Fall Out Boy, Shakira ja Avril Lavigne.

Creative toimii tapahtuman sponsorina ja promoaa samalla omia MP3-soittimiaan. Creative järjestää myös kuukausittaisen MSN Konsertit -kilpailun, jossa vastaajien kesken arvotaan Creative-tuotepalkintoja. Kilpailu löytyy osoitteesta www.skaba.fi/msnkonsertit.

Esitettävä keikka on live-taltiointi Kravitzin "Love Revolution"-kiertueeseen Chicagon Riviera Theatren keikasta 26. tammikuulta. Kravitz on pitkän uransa aikana saavuttanut useita ykkössijoja Billboard Top Single -listalla ja voittanut useita Grammy, American Music Awards ja MTV Video Music Awards -palkintoja. Juuri julkaistulla uudella albumillaan It Is Time For A Love Revolution artisti palaa tyylillisessti lähelle debyyttialbumiaan Let Love Rule.

Konsertin Suomen ensi-ilta on 28. helmikuuta kello 21. Suora osoite keikan sivulle MSN Konsertti -palvelussa on http://msninconcert.msn.com/music/LennyKravitz/fi-fi/artist.aspx. Palvelun käyttö vaatii PC:n, jossa on Win 2000, XP tai Vista, IE v6.0 tai uudempi, Windows Media Playerin (versio 9 tai uudempi) sekä Flashin (versio 5 tai uudempi).


Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti (29.4.2017 21:42)
Rovion uusi Battle Bay -mobiilipeli tulee saataville maailmanlaajuisesti 5. toukokuuta. Battle Bay on reaaliaikainen moninpeli, jossa pelaajat kiitävät merellä viidestä pelaajasta koostuvassa ....
Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta (29.4.2017 21:25)
TheDarkOverlord-hakkeriryhmä aikoo jatkaa vuotoja myös Orange is the New Black -sarjan jälkeen. Asiasta uutisoi TorrentFreak. TheDarkOverlord kertoo saaneensa Orange is the New Black -sarjan ....
Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa (28.4.2017 17:42)
Odotetut Android-älypuhelimet saapuivat tänään myymälöihin. Helmikuussa MWC-messuilla esitelty LG G6 tuodaan myyntiin yhteistyössä Gigantin kanssa, minkä lisäksi puhelimen voi löytää operaattorien ....
Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin (28.4.2017 17:11)
Bitcoinin arvo kävi eilen uusissa ennätyslukemissa. Kirjoitushetkellä Bitcoinin arvo on noin 1300 dollaria eli noin 1200 euroa. Eilen yhden Bitcoinin arvo oli korkeimmillaan noin 1340 dollaria. ....
iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan (28.4.2017 14:04)
Apple on päättänyt korottaa App Storessa myytävien mobiilisovellusten hintaa. Alhaisin hintaluokka nousee 0,99 eurosta 1,09 euroon. Vastaava hintakorotus tehdään myös Meksikossa ja Tanskassa. ....
3 kommenttia

Uutisarkisto