*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Skype tuli PlayStation Portableen

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 30.1.2008 15:38 Kommentteja (7)

Skype tuli PlayStation Portableen Sonyn PlayStation Portable (PSP) -käsikonsolille julkaistiin tänään uusi ohjelmistoversio 3.90. Uuden ohjelmistoversion näkyvin lisäys on mahdollisuus Skype-nettipuheluihin.
Valitettavasti Skype-puhelut toimivat ohjelmistopäivityksenkin jälkeen ainoastaan PSP-2000-sarjan laitteissa, eli PSP:n Slim & Lite -versiossa. Lisäksi Skypen hyödyntämiseen vaaditaan sopiva kuulokkeen ja mikrofonin sisältävä setti, esimerkiksi Go! Cam tai kuulokkeet kauko-ohjauksella.
Ohjelmistopäivityksen myötä Network-valikkoon on myös ilmestynyt Go! Messenger -pikaviestimen ikoni. Itse pikaviestin ei kuitenkaan vielä toimi, vaan ainoastaan ohjaa lisätietoa tarjoavalle sivustolle. Go! Messengerin luvataan tulevan toimintaan maaliskuun aikana, ja sen pitäisi toimia kaikissa PSP:n malleissa.Ohjelmistopäivityksen voi helpoiten asentaa lataamalla sen suoraan verkkoon kytketyllä PSP:llä. Halutessaan ohjelmiston voi myös ladata ensin PC:lle täältä ja siirtää sitten PSP:lle USB-yhteydellä tai muistikortilla.

Edellinen Seuraava  

7 kommenttia

130.1.2008 15:52

Varmaan aika turha, mutta enpä tiiä. Vois joku väsätä custom firmikselle ton skypen et vois vaik socomin mukana tulleel mikkisetil sit puhua. Toimis kans läskimallis

230.1.2008 18:25
jaskpaska
Inactive

Aika turha kyllä munki mielestä..

330.1.2008 19:04
tiplu
Inactive

Joo enpä tiedä kuinka tarpeellinen tuo nettipuhelu optio psp:ssä on, mesetystä varten on jokusia softia, mutta niidenkin käyttö vaatii tosi tarvetta, on se sen verran hankala vempele kirjoittamiseen... Sikäli tietysti se puhuminen on helpompaa, ja hotspoteista yhteyden sitten huokeasti saisi...
Onhan se kehitystä tämäkin, ja kaunis ajatus sinänsä.

430.1.2008 19:55

Minulla on ainoastaan yksi kysymys, miksi ihmeessä ei toimi läskissä psp:ssä?

530.1.2008 20:05
zuunas
Inactive

En kans ymmärrä et miks läski ei muka tue sitä... En nää mitään syytä siihen. Tuskin emolevyssä on mitään niin järisyttäviä muutoksia tehty slimiin mennessä.

631.1.2008 9:38

Slim & Litessä on kaks kertaa enemmän sisäistä muistia, 64 mb. Ei vanha jaksa enää...

72.2.2008 3:14

"...luvataan tulevan toimintaan maaliskuun aikana, ja sen pitäisi toimia kaikissa PSP:n malleissa." Tuo lausahdus on ainakin jutussa täyttä huttua, kun se ei tosiaan tule Phateissa toimimaan, mikä on kyllä sääli näin kahden Phatin omistajana :(

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto