*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

EMI jakaa ilmaista musiikkia NY Daily News -lehden tilaajille

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 30.1.2008 14:47

EMI jakaa ilmaista musiikkia NY Daily News -lehden tilaajille Viime vuonna muusikkona ja laulajana tunnetun Prince uutta Planet Earth -albumia jaettiin ilmaiseksi Mail on Sunday -lehden mukana ja nyt EMI on päätynyt hieman vastaavaan kokeiluun Yhdysvalloissa. EMI jakaa yhteistyössä NY Daily News -lehden kanssa latauskoodeja, jotka oikeuttavat kolmen ilmaisen musiikkikappaleen lataamiseen.
Latauskoodin sisältäviä NY Daily News -lehtiä jaelleen lehden tilaajille tämän ja ensi viikon sunnuntaina. Kuluttajat voivat valita haluamiaan kappaleita 120 000 kappaleen valikoimasta, johon kuuluu myös Ringo Starrin uusi It's Love -kappale, jota ei voi vielä hankkia muualta.

Kappaleet ladataan koodien avulla NY Daily Newsin sivustolta ja kuluttaja saa kappaleet itselleen MP3-tiedostoina, joten DRM-suojauksia ei kuluttajille tarjota.

NY Daily News -lehti maksaa EMI:lle korvauksia ladatuista kappaleista ja rahat ohjataan niille artisteille, joiden kappaleita voi ladata kampanjan myötä. Kumpikaan osapuoli ei ole paljastanut yhteistyön taloudellista arvoa. Tällä hetkellä NY Daily Newsin sunnuntainumeroa tilaa noin 726 000 henkilöä, joten yhteensä lehtien mukana jaetaan latausoikeuksia noin neljään miljoonaan musiikkikappaleeseen.

EMI:n Ronn Werre oli mielissään yhteistyöstä, jonka avulla kuluttajat voivat helposti tutustua EMI:n musiikilliseen tarjontaan. Werre uskoo kampanjan osoittavan kuluttajille kuinka helppoa digitaalisen musiikin hankinta voi olla.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
1 kommentti
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto