*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Motorolalta DVB-H-soitin

Kirjoittaja Lauri Jämsä @ 4.1.2008 12:27 Kommentteja (3)

Motorolalta DVB-H-soitin Motorola on tuomassa markkinoille kannettavaa mediasoitinta, joka toistaa myös DVB-H-lähetyksiä. Reutersin mukaan yritys aikoo esitellä soitintaan ensi viikolla alkavilla CES-messuilla (Consumer Electronics Show) Las Vegasissa.
TV DH01 -tuotenimeä kantavan laitteen luvataan olevan pienikokoinen. Näytön koko on 4,3 tuumaa ja käyttöaikaa ladattavalle Li-ion-akulle luvataan videotoistossa noin neljä tuntia. Erikoisuutena mediasoittimessa on mahdollisuus katsella DVB-H-mobiilitelevisiolähetyksiä, jotka ovat käytössä Suomessakin.

Televisiotoiston lisäksi lähetyksiä voi tallentaa myös muistikortille. Muistikortilta voi katsella lisäksi tallennettuja videoita ja kuunnella musiikkia. Motorolan mukaan 256 megatavun kokoiselle SD-muistikortille voi tallentaa 90 minuuttia televisiolähetyksiä.

Motorolan uutuussoitin lienee suunniteltu lähinnä Euroopan markkinoille, koska muualla DVB-H-standardi ei ole tiettävästi lyömässä itseään ainakaan vielä läpi. Vaikka DVB-H on kohdannut vastarintaa Euroopassakin, kaavaillaan siitä silti yleistä standardia mobiilitelevisiolähetysten välittämiselle.

TV DH01 -mediasoittimelle ei ole vielä julkaistu hintatietoja eikä myyntiajankohtaa. Joidenkin lähteiden mukaan laitetta odotettaisiin kuitenkin markkinoille jo mahdollisesti tammikuun aikana. Ennakkotietojen mukaan laitteesta löytyy myös langaton internet-yhteys.

DVB-H:n verkkosivuilla voi tarkastella tämänhetkistä mobiiliverkkojen suosiotilannetta eri maissa.
Lähteet:
Reuters
ITworld.com
BetaNews

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

14.1.2008 16:13

Lainaus:
käyttöaikaa ladattavalle Li-ion-akulle luvataan videotoistossa noin neljä tuntia
Heti hävisi kiinnostus.

25.1.2008 0:28

eikö sitä akku kestoa voisi parantaa ennenkuin aletaan kehittelemään uusia tekniikoita.

Optimoisimella parantaa puhelinten akku kestoa.

35.1.2008 5:19

Lainaus:
Lainaus:
käyttöaikaa ladattavalle Li-ion-akulle luvataan videotoistossa noin neljä tuntia
Heti hävisi kiinnostus.

Älä siihen akkuun niin paljon perusta,vaan enemmänkin siihen miten tätä vietäisiin eteenpäin jotta tämä ei kaadu heti ensi askeleelle,ilman että joku saisi nokkiinsa karkeasti."lue"Nokia eritoten quote]Euroopan komission suunnitelmat DVB-H-tekniikan pakolliseksi asettamisesta on suututtanut osan jäsenmaista. Ainakin Britannia, Saksa, Espanja ja Hollanti vastustavat ainoastaan Nokian kehittelemän tekniikan pakollistamista. Suomi ja Ranska ovat sen sijaan teknologian pakollistamisen kannalla.
Mitä helvettiä sen EU:n pitää sekaantua siihen kuka tekee mitäkin tässä asiassa pitäis vaan leukansa kiinni ja toivottaisi Motorolan tervetulleeksi tähän Nokian system beginning
Lainaus:
Motorolan uutuussoitin lienee suunniteltu lähinnä Euroopan markkinoille, koska muualla DVB-H-standardi ei ole tiettävästi lyömässä itseään ainakaan vielä läpi.Kiitos EU:n Vaikka DVB-H on kohdannut vastarintaa Euroopassakin, kaavaillaan siitä silti yleistä standardia mobiilitelevisiolähetysten välittämiselle.
Nyt on jo maku ihan eri.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Mitä uutta Netflixistä löytyy? HIGH.FI kertoo kaikki uusimmat lisäykset Mitä uutta Netflixistä löytyy? HIGH.FI kertoo kaikki uusimmat lisäykset (9.12.2016 16:51)
Uutisvahtipalvelu HIGH.FI:hin on tänään lisätty uusi sisältökategoria. Vaikka päivitys on periaatteessa pieni, saattaa siitä olla keskimääräistä enemmän iloa palvelun käyttäjille. Palvelun ....
Näin estät henkilöitä WhatsAppissa Näin estät henkilöitä WhatsAppissa (9.12.2016 14:01)
Mikäli et halua enää vastaanottaa puheluita tai tekstiviestejä WhatsApp-kontaktiltasi, voit estää yhteystiedon erittäin helposti. Kun asetat henkilölle eston WhatsAppissa, hän ei enää näe viimeksi ....
Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa (9.12.2016 11:58)
Jos WhatsAppissa estämältäsi henkilöltä alkaa tulla häirikköpuheluita ja -tekstiviestejä tai olet joutunut esimerkiksi aggressiivisen telemarkkinoinnin maalitauluksi, voi omaa arkea helpottaa ....
Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle (9.12.2016 10:08)
Suomalaisen Fingersoftin kehittämä Hill Climb Racing 2 -mobiilipeli on julkaistu iPhonelle ja iPadille. Peli julkaistiin Andridille jo viime viikolla. Androidilla Hill Climb Racing 2 on menestynyt ....
Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen (9.12.2016 09:37)
Kun markkinoille pääsee mahdollisesti vaarallisia laitteita, pyritään kaikki myydyt tuotteet tietysti kutsumaan takaisin. Entä jos kaikkia myytyjä laitteita ei saadakaan kerättyä takaisin, vaan ....
3 kommenttia

Uutisarkisto