*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Oprah sai oman YouTube-kanavan

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 5.11.2007 17:00 Kommentteja (12)

Oprah sai oman YouTube-kanavan The Oprah Winfrey Show -ohjelmasta tuttu Oprah Winfrey on saanut YouTubeen oman Oprah-kanavansa. Kanavan tarjoama sisältö pyörii pitkälti keskusteluohjelman ympärillä, mutta mukana on mm. video rullalaudalla leikkivästä Tyson koirasta.
Oprahin ja YouTuben yhteistyö ei rajoitu ainoastaan Oprahin omaan YouTube-kanavaan, vaan huomenna Yhdysvalloissa esitettävässä keskusteluohjelman jaksossa vierailevat mm. YouTuben perustajat Chad Hurley ja Steve Chen. Ohjelmassa on mukana myös muita ihmisiä, jotka ovat ponnahtaneet pinnalle YouTuben kautta.

Keskusteluohjelmaa tuottavan Harpo Productionsin johtaja Tim Bennettin mukaan YouTube-kanavan on tarkoitus antaa ihmisille uusia mahdollisuuksia kommunikoida ohjelman tuotantotiimin kanssa. YouTubelle aluevaltaus on täysin uudenlainen, sillä Oprahin katsojat eivät profiloidu YouTuben normaaliin käyttäjäkuntaan, joten nuorien lisäksi YouTube aikoo tulevaisuudessa houkutella myös hieman iäkkäämpää väestöä kokeilemaan YouTubea.

Toistaiseksi muut internetin videopalvelut eivät ole vielä houkutelleet nimekkäitä keskusteluohjelmien juontajia puolelleen, mutta YouTuben pelinavauksen myötä voimme kuitenkin odotella kovaa kilpailua siitä, mille videosivustolle mm. Dr. Phil, Jerry Springer ja Jimmy Kimmel aikovat ohjelmansa laittaa.

Lähteet:
ITviikko
MediaPost

Edellinen Seuraava  

12 kommenttia

15.11.2007 17:24

Jippii, Oprah, jippii.

25.11.2007 17:40
henkettu
Inactive

Jipii, vihdoinkin elämälläni on tarkoitus!

35.11.2007 17:56

Hö, Dr.Phil ois ollu paljo parempi! :D

45.11.2007 18:07

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Samiv93:
Hö, Dr.Phil ois ollu paljo parempi! :D

oletkos nyt aiwan warma?

55.11.2007 18:59

Ei dr.Phil olisi todellakaan ollut parempi. Ei sovi niin hyvin tuohon hommaan. Todella kiva nähdä kaikki nämä youtuben kuuluisuudet, jos he nyt tulevat Oprahiin. Osaako kukaan sanoa, monesko jakso ja mitä tuotantokautta se jakso tulee olemaan, jossa tätä juutuubia esitellään?

65.11.2007 19:07

Siis Dr. Phil on paljon parempi! Phil on jo legenda!

75.11.2007 19:16

Ei välttämättä ole ihan ykkösjuttu tämmönen uutinen täällä, ellei voisi jopa sanoa "nörttifoorumilla". Mutta onko pakko pistää kommenttia? Ihan pakolla vääntää jotain turhaa kunhan saa vaan pistettyä? Ilmeisesti on.

Tässä sitten mun versio:

Jesh! Tää on hyvä juttu!! Oprah on just hyvä ohjelma!!!!<3

85.11.2007 20:16

Suomessa Oprahia ja Dr.Philiä pidettäs vammasena, jenkeissä ne on tähtiä...

95.11.2007 20:34
henkettu
Inactive

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Quiote:
Ei välttämättä ole ihan ykkösjuttu tämmönen uutinen täällä, ellei voisi jopa sanoa "nörttifoorumilla". Mutta onko pakko pistää kommenttia? Ihan pakolla vääntää jotain turhaa kunhan saa vaan pistettyä? Ilmeisesti on.
Uutisten kommentoiminen on tarkoitettu uutisen kommentoimista varten, usko tai älä. Kommentoidaan sitten kirjoituksen kirjoitusasua, sisältöä tai muuta asiaan liittyvää, sen ei pitäisi olla suvaitsematonta.

105.11.2007 20:36

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti lolli2:
Suomessa Oprahia ja Dr.Philiä pidettäs vammasena, jenkeissä ne on tähtiä...
Jep. En kyllä käsitä miksi. Kaiketi heillä Amerikassa arki päivän viisaudet ovat jotenkin erikoisia tai epätavallisia.

115.11.2007 22:08

Samaa mieltä Quioten kanssa. Täysin sisllöttömän kommentin voisi pitää siellä omalla puolella. Yhden tai kaksi sarkastista kommenttia vielä kestää, mutta viisi alkaa olla jo liikaa.

Lainaus:
Toistaiseksi muut internetin videopalvelut eivät ole vielä houkutelleet nimekkäitä keskusteluohjelmien juontajia puolelleen, mutta YouTuben pelinavauksen myötä voimme kuitenkin odotella kovaa kilpailua siitä, mille videosivustolle mm. Dr. Phil, Jerry Springer ja Jimmy Kimmel aikovat ohjelmansa laittaa.
Jerry Springer saisi pitää roskaohjelmansa rapakon tuolla puolen. Ohjelman taso on merenpinnan alapuolella. Kaverit vaan väittelee perusteluin "mää oon tätä mieltä, sää oot ihan *tun **mo, ku oot tota mieltä" ja sitten nyrkkitappelua. Todella laadukasta, ja silmiäavaavaa väittelyä...

Tämän pitäisi kertoa, mitä tarkoitan.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5.11.2007 @ 22:12

126.11.2007 7:37

Heh, tuossahan olisi: Mies haluaisi katsoa WWE:tä ja vaimo Oprahia. Riidellään siitä, että kumpaa katsotaan. Katsokaa J. Springeriä, siinä on kummatkin yhdistettynä :D

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Xiaomin uusi Mi Mix -älypuhelin häikäisee ulkonäöllään Xiaomin uusi Mi Mix -älypuhelin häikäisee ulkonäöllään (25.10.2016 20:55)
Xiaomi on julkaissut tänään Mi Note 2:n lisäksi mielenkiintoiselta näyttävän Mi Mix -älypuhelimen. 6,4 tuuman Mi Mix on käytännössä reunukseton kolmelta sivulta ja kosketusnäyttö valtaa 91,3 ....
Xiaomi esitteli todellisen tehoälypuhelimen – tällainen on Mi Note 2 Xiaomi esitteli todellisen tehoälypuhelimen – tällainen on Mi Note 2 (25.10.2016 17:56)
Kiinalainen Xiaomi on tänään julkaissut 5,7 tuuman Mi Note 2 -huippuälypuhelimen. Mi Note 2 on varusteltu 2560×1440 pikselin näytöllä, Qualcomm Snapdragon 821 -järjestelmäpiirillä, 4070 milliampeeritunnin ....
WhatsApp laajenee Skypen tontille – Videopuhelut otetaan käyttöön WhatsApp laajenee Skypen tontille – Videopuhelut otetaan käyttöön (25.10.2016 11:20)
WhatsApp on ottamassa videopuhelut käyttöön, kertoo Android Police -verkkosivusto. WhatsApp ei ole itse viestinyt asiasta mitään, mutta ominaisuus on saatu toimimaan Android-sovelluksen uusimmilla ....
Aina ei Applekaan onnistu – myynti -70 % Aina ei Applekaan onnistu – "myynti -70 %" (25.10.2016 10:52)
Markkinatutkimusyhtiö IDC:n raportin mukaan Apple Watch -älykellon kappalemääräinen myynti putosi heinä-syyskuun aikana jopa 70 prosenttia. Samankaltaiseen suuntaan kehitys on kulkenut monella ....
Paratiisissa ongelmia: Tämän hetken kuumin start up kärsii sisäisistä riidoista Paratiisissa ongelmia: Tämän hetken kuumin start up kärsii sisäisistä riidoista (25.10.2016 09:22)
Yksi kuumimmista nousevista tähdistä start up -kentällä on kiistatta AR-laseja kehittävä Magic Leap, joka on parissa vuodessa saanut hankittua pääomia noin 1,39 miljardia dollaria. Magic Leap ....

Uutisarkisto