*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Panasonicin DMP-BD30K-soitin on Blu-ray Profile 1.1 -yhteensopiva

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 2.11.2007 12:22 Kommentteja (2)

Panasonicin DMP-BD30K-soitin on Blu-ray Profile 1.1 -yhteensopiva Useammat eri laitevalmistajat ovat kertoneet syksyn mittaan tietoja heidän Blu-ray-formaatin Profile 1.1 -yhteensopivista Blu-ray-soittimista ja nyt näyttää siltä, että Panasonicin DMP-BD30K-soitin on ensimmäinen markkinoille tuleva Profile 1.1 -yhteensopiva soitin.
DMP-BD30K:n pitäisi tulla myyntiin Yhdysvalloissa ensi viikon maanantaina ja soittimen suositushinta on 499 dollaria.

DMP-BD30K:n ominaisuuksiin kuuluvat mm. 1080p24-yhteensopiva HDMI v1.3 -ulostulo Deep Color -tuella, SD-muistikortinlukija, jonka kautta SD-muistikortille tallennettuja JPEG-kuvia ja AVCHD-videoita voi katsella soittimella.

Profile 1.1 tuo mukanaan monia uudistuksia aiempaan Profile 1.0 -määritykseen verrattuna, joista tärkeimmät liittyvät mahdollisuuteen purkaa kahta video- ja ääniraitaa samaan aikaan, jonka myötä Blu-ray-elokuvissa voi käyttää HD DVD -elokuvista tuttua Picture in Picture -toimintoa, joka mahdollistaa kahden eri videon näyttämisen ruudulla samaan aikaan.

HD DVD -formaatti on kuitenkin vielä edellä Blu-ray-formaattia elokuvien interaktiivisissa ominaisuuksissa, sillä tuki internetistä ladattavalle sisällölle tulee pakolliseksi Blu-ray-soittimiin vasta Profile 2 -vaatimusten myötä, kun HD DVD -soittimissa se on ollut pakollinen ominaisuus alusta alkaen.

Sonyn PlayStation 3 -pelikonsolin pitäisi myös olla Profile 1.1 -yhteensopiva, kunhan Sony julkaisee laitteelle firmware-päivityksen, jonka myötä konsoli toistaa Profile 1.1 -ominaisuuksia tukevat elokuvat.Lähteet:
DailyTech
High-Def Digest

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

12.11.2007 12:55
AfterDawn Addict

Milloin näitä vehkeitä tulee Suomeen??

22.11.2007 15:23

PiP blu-rayssa?!? ...enpä keksi mitään kättöä kyseiselle ominaisuudelle. Elokuvien interaktviiviset ominaisuudet ovat kyllä sitten toinen kans, mikä vähän oudoksuttaa. :/ kun jo pelkästään dvd:eissä menee hermot välillä kun tulee valikkoa valikon perään, ja leffaa pitäisi jo katsella.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti (29.4.2017 21:42)
Rovion uusi Battle Bay -mobiilipeli tulee saataville maailmanlaajuisesti 5. toukokuuta. Battle Bay on reaaliaikainen moninpeli, jossa pelaajat kiitävät merellä viidestä pelaajasta koostuvassa ....
Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta (29.4.2017 21:25)
TheDarkOverlord-hakkeriryhmä aikoo jatkaa vuotoja myös Orange is the New Black -sarjan jälkeen. Asiasta uutisoi TorrentFreak. TheDarkOverlord kertoo saaneensa Orange is the New Black -sarjan ....
Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa (28.4.2017 17:42)
Odotetut Android-älypuhelimet saapuivat tänään myymälöihin. Helmikuussa MWC-messuilla esitelty LG G6 tuodaan myyntiin yhteistyössä Gigantin kanssa, minkä lisäksi puhelimen voi löytää operaattorien ....
Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin (28.4.2017 17:11)
Bitcoinin arvo kävi eilen uusissa ennätyslukemissa. Kirjoitushetkellä Bitcoinin arvo on noin 1300 dollaria eli noin 1200 euroa. Eilen yhden Bitcoinin arvo oli korkeimmillaan noin 1340 dollaria. ....
iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan (28.4.2017 14:04)
Apple on päättänyt korottaa App Storessa myytävien mobiilisovellusten hintaa. Alhaisin hintaluokka nousee 0,99 eurosta 1,09 euroon. Vastaava hintakorotus tehdään myös Meksikossa ja Tanskassa. ....
3 kommenttia

Uutisarkisto