*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Warnerin Blu-ray/HD DVD -hybridi peruuntuu?

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 16.9.2007 11:57 Kommentteja (3)

Warnerin Blu-ray/HD DVD -hybridi peruuntuu? Warnerin odotettu Blu-ray/HD DVD -hybridi näyttää tällä hetkellä jäävän vain haaveeksi, sillä Warner on ilmoittanut, ettei näillä elokuvilla ole tällä hetkellä mitään julkaisuaikataulua ja Total HD -formaatti on tällä hetkellä jäissä.
Warnerin edellisen tiedotteen mukaan Total HD -elokuvien oli tarkoitus tulla markkinoille vuoden 2008 alkupuolella. Ensimmäisen kerran uusia levyjä esiteltiin tammikuussa CES-messuilla, jolloin Warner sanoi levyjen tulevan myyntiin tämän vuoden puolenvälin jälkeen. Kesäkuun lopulla Warner ilmoitti, etteivät levyt ehdi markkinoille tämän vuoden aikana.

Warner Home Videon johtaja Ron Sanders kertoi TWICE-lehdelle, että empiminen johtuu formaatin tuesta, sillä Warner on ainoa studio, joka on tällä hetkellä kiinnostunut Total HD -elokuvista. Sandersin mukaan Warner ei ole kokonaan kuopannut Total HD:tä, mutta tällä hetkellä sen tulevaisuus ei näytä kovin valoisalta.

Warnerin empiminen saattaisi kieliä myös siitä, että Warner olisi siirtymässä tukemaan vain Blu-ray- tai HD DVD -formaattia. Sanders sanoi molempien leirien olevan kiinnostuneita Warnerin elokuvista, mutta ainakin tämän vuoden ajan Warner tulee julkaisemaan elokuviaan sekä Blu-ray- että HD DVD -versioina.

Warnerilla aiotaan kuitenkin seurata tarkasti loppuvuoden myyntilukuja, joten Warnerin suosio saattaa kallistua lopulta toisen formaatin puoleen. Warner julkaisee jouluksi mm. neljä ensimmäistä Harry Potter -elokuvaa teräväpiirtoversioina. Warner on hallinnut teräväpiirtoelokuvien myyntiä jo pidemmän aikaa, sillä Warner Home Videon jakelemiin teräväpiirtotuotoksiin kuuluvat mm. hyvin myyneet 300- ja The Departed -elokuvat sekä suosittu Planet Earth -dokumenttisarja.

Lähteet:
High-Def Digest
TWICE

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

116.9.2007 13:42

Mitä nyt amazonin myyntiä tutkii, niin näyttäisi Blu-ray olevan vielläkin vahvoilla.

http://www.eproductwars.com/dvd/

217.9.2007 4:11
MikroNoob
Inactive

Tekisivät saatana 1 HD jutun, yhdenlaisen soittemin, eikä jotain 5030403 erilaista Hd juttua "Full HD; Half fucking HD;No hd hd hd asdfdkghpd tfkmjåoxdftkgdxrtåkdszedglvå
sataanatagdsf-bnfcbgkä yhdf/datorrents.com/torrents-details.asp?returnto=%2Faccount.asp&id=15505 /datorrents.com/torrents-details.asp?returnto=%2Faccount.asp&id=15505

317.9.2007 14:33

poistettu

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20.11.2009 @ 00:46

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
1 kommentti
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
2 kommenttia

Uutisarkisto