*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony tuo Eurooppaan kaksi uutta Blu-ray-soitinta

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.8.2007 07:20 Kommentteja (4)

Sony tuo Eurooppaan kaksi uutta Blu-ray-soitinta Sonyn IFA-messujen tarjonta alkaa hiljalleen paljastumaan ja messuilla Sony esitteli kaksi uutta Blu-ray-soitinta, jotka on tarkoitettu Euroopan markkinoille.
Ensimmäinen uutuus on BDP-S300, joka on tarkoitettu edulliseksi perussoittimeksi. Soitin ei ole kuitenkaan ominaisuuksiensa puolesta erityisen karsittu, sillä siitä löytyy mm. 1080p/24-ulostulo HDMI-liitännän kautta, tuki DVD-elokuvien skaalaukselle ja tuki Dolby Digital Plus -ääniraidoille. BDP-S300-soittimen on tarkoitus tulla myyntiin syyskuun aikana ja hintaa sillä on noin 600 euroa.

Toinen uutukainen on BDP-S500, joka on parannettu versio BDP-S300-soittimesta. BDP-S300:n ominaisuuksien lisäksi mukana on tuki HDMI:n 1.3-versiolle ja täten se tukee myös Dolby TrueHD- ja DTS-HD Master Audio-ääniraitojen siirtoa HDMI:n ylitse esim. viritinvahvistimelle. BDP-S500-soittimen pitäisi ilmaantua myyntiin lokakuun lopulla ja hintaa sille tulee noin 900 euroa.

Molempien soittimien ostajat saavat lisäksi kolme ensimmäistä Spider-Man (Hämähäkkimies) -elokuvaa ilmaiseksi Blu-ray-levyinä, joten kuluttajat pääsevät heti teräväpiirtoelokuvien makuun.

Lähteet:
BetaNews
Pocket-lint

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

131.8.2007 8:34

Vielä kun noiden asemien hinta tulisi pari sataa alespäin, niin saataisiin kilpailu kunnolla käyntiin. Uskon että siinä vaiheessa alkaa ihmisiä kiinnostamaan enemmän ja myynti nousee ja hinnat laskevat lisää tuotanto määrien lisääntyessä.

Tässäkin hdmi ja hd-ääni asiassa bluray on edellä. Nuo kaupan päälle saatavat elokuvat ovat ihan plussaa, ei tarvitse välttämättä ostaa elokuvaa heti että pääsee kokeilemaan.

231.8.2007 11:00

"Hintaa noin 900 euroa" eli siis hintaa on yksi nolla liikaa. Menee varmaan vielä 2-3 vuotta ennen kuin tuo hinta tippuu sille tasolle.

331.8.2007 11:51

Järjettömäksi menee tämä viihde-elektroniikan hintataso. Itse ostin aikoinaan ensimmäisen Playstationin 860 markalla, eli vajaalla 150 eurolla. Tuolloin pleikkari oli vähän reilun vuoden vanha vehje, eli ei siis mikään himruisen vanha keksintö. Playstation 3 on kohta ehtinyt vuoden ikään, ja hintaa on kolme-neljä kertaa enemmän.

Sama juttu näiden leffojen ja formaattien kanssa. DVD-soittimen ostin satasella, nyt tämmöinen bluray-soitin kustantaa 600 euroa. Ostovoima ei kyllä ole kasvanut, päin vastoin, rahaa menee paljon enemmän monessa muussakin asiassa.

431.8.2007 17:53

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Bleeding:
Järjettömäksi menee tämä viihde-elektroniikan hintataso. Itse ostin aikoinaan ensimmäisen Playstationin 860 markalla, eli vajaalla 150 eurolla. Tuolloin pleikkari oli vähän reilun vuoden vanha vehje, eli ei siis mikään himruisen vanha keksintö. Playstation 3 on kohta ehtinyt vuoden ikään, ja hintaa on kolme-neljä kertaa enemmän.

Sama juttu näiden leffojen ja formaattien kanssa. DVD-soittimen ostin satasella, nyt tämmöinen bluray-soitin kustantaa 600 euroa. Ostovoima ei kyllä ole kasvanut, päin vastoin, rahaa menee paljon enemmän monessa muussakin asiassa.
Enpä varmaan vois olla enempää samaa mieltä! Järjetöntä lypsää ihmisiltä jotain 600-900 ekua jostain dvd-soittimesta. Puhumattakaan hd-leffojen hinnoista. Sitte vielä uikutetaan kun piratismi kasvaa! Kuinka jumalattoman tyhmiä voi noi isot ja mahtavat herrat olla? Jotenkin vaikuttaa että ne on tippunut normaalikuluttajan lompakon paksuudesta ajat sitte ihan pihalle.
Kunhan HD/BR soittimet yleistyy ja kaikkien niiden soitinten hinnat laskee tuolle 100-150 ekun tasolle, ja kunhan varsinkin tuo HD/Bluray sota rauhottuu niin itekkin alan harkitseen erillistä soitinta.
Pc:hen laitoin jo 1800€ ja töllöön 2900€, niin ei huvita pikku kummassa ja isolla rahalla erillistä soitinta pelkille leffoille alkaa laittaan, pc kun pyörittää mukisematta kaikki maholliset.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Video: Näin uskomaton on Teslan täysin automaatinen ajomoodi Video: Näin uskomaton on Teslan täysin automaatinen ajomoodi (20.10.2016 21:26)
Tesla on pikku hiljaa lisännyt omien automalliensa autonomista toimintaa päivityksillä. Riippuen mallien kamerapaketeista jatkossa jo nyt myynnissä olevat Teslat voivat ajaa alusta loppuun täysin ....
Ensimmäinen traileri tulevasta Wolverine-saagan eeppisestä päätöselokuvasta Ensimmäinen traileri tulevasta Wolverine-saagan eeppisestä päätöselokuvasta (20.10.2016 21:01)
20th Century Fox on julkaissut uuden trailerin, joka esittelee yhden Marvelin suosituimman supersankarin viimeisiä otteita. Elokuva, joka kantaa yksinkertaisesti nimeä Logan, on Wolverine-trilogian ....
Kameroista tunnettu Kodak julkisti retrohenkisen Ektra-älypuhelimen Kameroista tunnettu Kodak julkisti retrohenkisen Ektra-älypuhelimen (20.10.2016 18:59)
Kodak on tänään kertonut tuovansa markkinoille uuden Android-käyttöjärjestelmällä varustetun Ektra-älypuhelimen. Älypuhelin tekee nimellään ja ulkomuodollaan kunniaa Kodakin 1941 Ektra -kameralle. ....
CCleanerin kykyä puhdistaa Edge- ja Firefox-selaimia parannettiin CCleanerin kykyä puhdistaa Edge- ja Firefox-selaimia parannettiin (20.10.2016 18:24)
Suosittua CCleaner-sovellusta kehittävä Piriform on julkaissut puhdistussovellukselle uuden päivityksen. Piriform päivittää CCleaneria kuukausittain. Tämänkertainen päivitys tuo parannuksia ....
Kotimaisen Seriouslyn 50 miljoonaa latausta kerännyt hittipeli sai jatko-osan Kotimaisen Seriouslyn 50 miljoonaa latausta kerännyt hittipeli sai jatko-osan (20.10.2016 17:15)
Helsinkiläinen Seriously on julkaissut Best Fiends Forever -pelin maailmanlaajuisesti Androidille ja iOS:lle. Peli on jatkoa paljon suosiota keränneelle Best Fiends -ötökkäpelille. Alkuperäinen ....

Uutisarkisto