*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Toshiba aloitti tallentavalla HD DVD -asemalla varustettujen kannettavien myynnin

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 25.7.2007 02:18 Kommentteja (7)

Toshiba aloitti tallentavalla HD DVD -asemalla varustettujen kannettavien myynnin HD DVD -formaatin päätukijana tunnettu Toshiba on aloittanut tallentavalla HD DVD -asemalla varustettujen kannettavien myynnin Yhdysvalloissa. Kyseessä on ensimmäinen kannettava tietokone, jonka mukana on tallentava HD DVD -asema.
Qosmio G45-AV680 -sarjan kannettavat sisältävät tallentavan HD DVD -aseman lisäksi myös muita hinnakkaita ominaisuuksia, kuten Intelin Core 2 Duo T7300 -suorittimen, kaksi 160 gigatavun kiintolevyä, 1920x1200 resoluutioon pystyvän 17-tuumaisen LCD-näytön ja NVIDIA:n GeForce 8600 GT -näytönohjaimen. Tämän vuoksi kannettavan suositushinta on noin 3 200 dollaria, jonka takia kannettava ja tämän myötä tallentava HD DVD -asema ei päädy ainakaan toistaiseksi jokaisen kuluttajan kotiin.

Kannettava onkin ominaisuuksiensa ja hintansa puolesta suunnattu vaativaan mediakäyttöön. Kannettavasta löytyy HDMI-ulostulo ja mukana tulevan teräväpiirtoa tukevan digitaalivirittimen myötä kannettava kelpaa erinomaisesti kodin mediakeskukseksi, sillä kannettavalla on helppo toistaa mm. DVD- ja HD DVD -elokuvat ja tallentaa televisio-ohjelmat. Nauhoitetut teräväpiirto-ohjelmat voi siirtää Uleadin DVD MovieFactory -ohjelmalla suoraan HD DVD -levyille.Lähteet:
SlashGear
Gizmodo

Edellinen Seuraava  

7 kommenttia

125.7.2007 3:37
fluider
Inactive

:O
helmi.

225.7.2007 5:00
yonex
Inactive

Kuin hieno auto johon polttoainetta saa vain muutamalta huoltoasemalta.

325.7.2007 6:21

Minkä ihmeen takia kovalevytilan kanssa on kitsasteltu HD_Kodinviihdekeskus_Media-Center_PC:n kohdalla :/ Luulis ny teranen olevan jo integroituna.. No kyllähän noita saa jo ulkosinakin, mutta silti :P

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 25.7.2007 @ 06:22

425.7.2007 7:28

Ja painoa masiinalta löytyy 4,8 kg, johon tulee vielä päälle akku. Itse vähän kyseenalaistan tällaisten "kannettavien" järkevyyden. Mieluummin rakentaisin huomattavasti halvemmalla tyylikkään htpc:n. HTPC käyttöön tämäkin on kuitenkin suunnattu.

525.7.2007 10:15

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti blindpeer:
Minkä ihmeen takia kovalevytilan kanssa on kitsasteltu HD_Kodinviihdekeskus_Media-Center_PC:n kohdalla :/ Luulis ny teranen olevan jo integroituna.. No kyllähän noita saa jo ulkosinakin, mutta silti :P

Komea on. Ilmeisesti luottavat juuri siihen että ihmiset ostavat 500 gigasen ulkoisenkovon ja telakka aseman jossa se on kiinni..

625.7.2007 11:31

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti blindpeer:
Minkä ihmeen takia kovalevytilan kanssa on kitsasteltu HD_Kodinviihdekeskus_Media-Center_PC:n kohdalla :/ Luulis ny teranen olevan jo integroituna.. No kyllähän noita saa jo ulkosinakin, mutta silti :P
160Gt on suurin kovalevy mitä läppäreihin saa ja jos koneessa on 2 kovoa, niin onhan se jo aika paljon. Ulkoisella sitten lisää.

Antec P180B, Asus P5K, Intel Q9550 @ 3.6GHz, Ati HD 6950, WD 320GB&2TB, Samsung 2x1TB&750Gt, 8192Mb DDR2 800MHz, Creative X-FI Platinium, Sennheiser HD-555, Behringer Truth B2030 Aktiivit, M-Audio Fast Track Pro.

725.7.2007 19:12

Kerätään kolehti ja ostetaan yhdessä mulle tollanen?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
1 kommentti
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....
Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta (18.8.2017 11:11)
Applen tuotteita on kehuttu monesti siitä syystä, että niiden käyttölogiikan omaksuminen ei vaadi ohjekirjaa, vaan kaikki "vaan toimii". Monessa tapauksessa Applen tuotteet ovat varmasti hyvin ....
Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa (18.8.2017 11:04)
Nintendolla voidaan olla tyytyväisiä kuluvasta vuodesta. Yhtiön tuorein konsoli, Nintendo Switch, on kärsinyt aiemmin kroonisista toimitusvaikeuksista, mutta tilanne helpotti vihdoin heinäkuussa. ....

Uutisarkisto