*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

CinemaNow tukee nyt Xbox 360 -pelikonsolia

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 22.7.2007 00:31

CinemaNow tukee nyt Xbox 360 -pelikonsolia Internetin kautta ladattavia elokuvia myyvä CinemaNow-palvelu tukee päivitetyn Media Manager -ohjelman myötä myös Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolia ostettujen elokuvien toistolaitteena.
Ostettujen elokuvien lisäksi myös palvelun kautta vuokrattua sisältöä voi katsella Xbox 360:n avulla. Pelkkä pelikonsoli ei kuitenkaan riitä elokuvien hankkimiseen, sillä elokuvat pitää edelleen ostaa ja ladata tietokoneella, joten CinemaNow ei kilpaile uudistuksen myötä Microsoftin oman Xbox Live Marketplacen kanssa. Xbox 360:n ja tietokoneen pitää olla samassa lähiverkossa, jotta elokuvien katselu onnistuu pelikonsolilla.

Uudistus saattaa kuitenkin miellyttää monia CinemaNow-palvelun käyttäjiä, sillä on todennäköisempää, että televisioon on kiinnitetty Xbox 360 tietokoneen sijaan. Täten kuluttajat voivat katsella elokuviaan kohtuullisen vaivattomasti suoraan televisiosta.

Palvelun elokuvia on saanut myös aikaisemmin siirrettyä tietokoneen ulkopuolelle katsomista varten. Aikaisemmin mm. ARCHOS-multimediasoittimiin on voinut siirtää palvelun kautta hankittua materiaalia. Laitetukea on myös tarkoitus laajentaa tulevaisuudessa ja esim. HP:n MediaSmart LCD-TV:eillä pitäisi pian onnistua CinemaNow-palvelun käyttäminen.

Laitetuen kasvattaminen on yksi tapa, jolla palvelun suosiota voi kasvattaa. Kilpailu asiakkaista on kuitenkin kovaa, joten on todennäköistä, että myös muut videopalvelut tulevat tukemaan pelikonsoleita ja mediasoittimia omissa palveluissaan ennemmin tai myöhemmin.

Lähteet:
Daily Tech
Digital Media Net

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Netflixiin syyskuussa saapuvasta Star Trek -sarjasta julkaistiin vaikuttava traileri Netflixiin syyskuussa saapuvasta Star Trek -sarjasta julkaistiin vaikuttava traileri (24.7.2017 20:18)
Star Trek: Discovery -sarjasta julkaistiin virallinen traileri. Sarjan tapahtumat sijoittuvat ajalle kymmenen vuotta ennen alkuperäistä sarjaa ja siinä seurataan USS Discoveryn miehistöä. ....
Jenkkifirma asentaa kaikille työntekijöilleen mikrosirut - lupaa ettei seuraa heitä Jenkkifirma asentaa kaikille työntekijöilleen mikrosirut - lupaa ettei seuraa heitä (24.7.2017 12:38)
Yhdysvaltalainen Three Square Market aikoo istuttaa jokaiseen työntekijäänsä riisinjyvän kokoisen mikrosirun. Skenaario, joka kuulostaa tutulta monista tulevaisuuteen sijoittuvista dystopiaelokuvista, ....
5 kommenttia
Itsestään tuhoutuvat viestit saapuivat Telegramiin Itsestään tuhoutuvat viestit saapuivat Telegramiin (24.7.2017 11:53)
Snapchat teki itsestään tuhoutuvista viesteistä ehkä yllättäenkin ilmiön, joka on kasvanut itsestään lumipallon lailla. Ominaisuutta ovat muut viestipalvelut lähteneet kiivaasti kopioimaan ja ....
Piraattikirjeiden tehtailusta puhtaat paperit – Hedman Partnersilla ei syytä muuttaa toimintaa Piraattikirjeiden tehtailusta puhtaat paperit – Hedman Partnersilla ei syytä muuttaa toimintaa (24.7.2017 11:22)
Suomen Asianajajaliiton alainen valvontalautakunta ja Helsingin hovioikeus ovat antaneet piraattikirjeitä tehtailleelle Hedman Partnersille puhtaat paperit, uutisoi Kauppalehti. Asianajotoimistolle ....
Britanniassa koptereille vaaditaan rekisteröintiä ja tutkintoa Britanniassa koptereille vaaditaan rekisteröintiä ja tutkintoa (24.7.2017 10:56)
Ison-Britannian hallitus on ilmoittanut laittavansa liikkeelle aloitteen, joka määräisi tarpeeksi suuret kopterit eli niin sanotut dronet rekisteröitäväksi. Lisäksi koptereiden ohjaajien pitäisi ....

Uutisarkisto