*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

CinemaNow tukee nyt Xbox 360 -pelikonsolia

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 22.7.2007 00:31

CinemaNow tukee nyt Xbox 360 -pelikonsolia Internetin kautta ladattavia elokuvia myyvä CinemaNow-palvelu tukee päivitetyn Media Manager -ohjelman myötä myös Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolia ostettujen elokuvien toistolaitteena.
Ostettujen elokuvien lisäksi myös palvelun kautta vuokrattua sisältöä voi katsella Xbox 360:n avulla. Pelkkä pelikonsoli ei kuitenkaan riitä elokuvien hankkimiseen, sillä elokuvat pitää edelleen ostaa ja ladata tietokoneella, joten CinemaNow ei kilpaile uudistuksen myötä Microsoftin oman Xbox Live Marketplacen kanssa. Xbox 360:n ja tietokoneen pitää olla samassa lähiverkossa, jotta elokuvien katselu onnistuu pelikonsolilla.

Uudistus saattaa kuitenkin miellyttää monia CinemaNow-palvelun käyttäjiä, sillä on todennäköisempää, että televisioon on kiinnitetty Xbox 360 tietokoneen sijaan. Täten kuluttajat voivat katsella elokuviaan kohtuullisen vaivattomasti suoraan televisiosta.

Palvelun elokuvia on saanut myös aikaisemmin siirrettyä tietokoneen ulkopuolelle katsomista varten. Aikaisemmin mm. ARCHOS-multimediasoittimiin on voinut siirtää palvelun kautta hankittua materiaalia. Laitetukea on myös tarkoitus laajentaa tulevaisuudessa ja esim. HP:n MediaSmart LCD-TV:eillä pitäisi pian onnistua CinemaNow-palvelun käyttäminen.

Laitetuen kasvattaminen on yksi tapa, jolla palvelun suosiota voi kasvattaa. Kilpailu asiakkaista on kuitenkin kovaa, joten on todennäköistä, että myös muut videopalvelut tulevat tukemaan pelikonsoleita ja mediasoittimia omissa palveluissaan ennemmin tai myöhemmin.

Lähteet:
Daily Tech
Digital Media Net

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
5 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
2 kommenttia

Uutisarkisto