*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

CinemaNow tukee nyt Xbox 360 -pelikonsolia

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 22.7.2007 00:31

CinemaNow tukee nyt Xbox 360 -pelikonsolia Internetin kautta ladattavia elokuvia myyvä CinemaNow-palvelu tukee päivitetyn Media Manager -ohjelman myötä myös Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolia ostettujen elokuvien toistolaitteena.
Ostettujen elokuvien lisäksi myös palvelun kautta vuokrattua sisältöä voi katsella Xbox 360:n avulla. Pelkkä pelikonsoli ei kuitenkaan riitä elokuvien hankkimiseen, sillä elokuvat pitää edelleen ostaa ja ladata tietokoneella, joten CinemaNow ei kilpaile uudistuksen myötä Microsoftin oman Xbox Live Marketplacen kanssa. Xbox 360:n ja tietokoneen pitää olla samassa lähiverkossa, jotta elokuvien katselu onnistuu pelikonsolilla.

Uudistus saattaa kuitenkin miellyttää monia CinemaNow-palvelun käyttäjiä, sillä on todennäköisempää, että televisioon on kiinnitetty Xbox 360 tietokoneen sijaan. Täten kuluttajat voivat katsella elokuviaan kohtuullisen vaivattomasti suoraan televisiosta.

Palvelun elokuvia on saanut myös aikaisemmin siirrettyä tietokoneen ulkopuolelle katsomista varten. Aikaisemmin mm. ARCHOS-multimediasoittimiin on voinut siirtää palvelun kautta hankittua materiaalia. Laitetukea on myös tarkoitus laajentaa tulevaisuudessa ja esim. HP:n MediaSmart LCD-TV:eillä pitäisi pian onnistua CinemaNow-palvelun käyttäminen.

Laitetuen kasvattaminen on yksi tapa, jolla palvelun suosiota voi kasvattaa. Kilpailu asiakkaista on kuitenkin kovaa, joten on todennäköistä, että myös muut videopalvelut tulevat tukemaan pelikonsoleita ja mediasoittimia omissa palveluissaan ennemmin tai myöhemmin.

Lähteet:
Daily Tech
Digital Media Net

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Mitä uutta Netflixistä löytyy? HIGH.FI kertoo kaikki uusimmat lisäykset Mitä uutta Netflixistä löytyy? HIGH.FI kertoo kaikki uusimmat lisäykset (9.12.2016 16:51)
Uutisvahtipalvelu HIGH.FI:hin on tänään lisätty uusi sisältökategoria. Vaikka päivitys on periaatteessa pieni, saattaa siitä olla keskimääräistä enemmän iloa palvelun käyttäjille. Palvelun ....
Näin estät henkilöitä WhatsAppissa Näin estät henkilöitä WhatsAppissa (9.12.2016 14:01)
Mikäli et halua enää vastaanottaa puheluita tai tekstiviestejä WhatsApp-kontaktiltasi, voit estää yhteystiedon erittäin helposti. Kun asetat henkilölle eston WhatsAppissa, hän ei enää näe viimeksi ....
Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa (9.12.2016 11:58)
Jos WhatsAppissa estämältäsi henkilöltä alkaa tulla häirikköpuheluita ja -tekstiviestejä tai olet joutunut esimerkiksi aggressiivisen telemarkkinoinnin maalitauluksi, voi omaa arkea helpottaa ....
Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle (9.12.2016 10:08)
Suomalaisen Fingersoftin kehittämä Hill Climb Racing 2 -mobiilipeli on julkaistu iPhonelle ja iPadille. Peli julkaistiin Andridille jo viime viikolla. Androidilla Hill Climb Racing 2 on menestynyt ....
Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen (9.12.2016 09:37)
Kun markkinoille pääsee mahdollisesti vaarallisia laitteita, pyritään kaikki myydyt tuotteet tietysti kutsumaan takaisin. Entä jos kaikkia myytyjä laitteita ei saadakaan kerättyä takaisin, vaan ....
3 kommenttia

Uutisarkisto