*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Disneyn elokuvat Xbox Live Marketplacelle

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 11.7.2007 20:11 Kommentteja (2)

Disneyn elokuvat Xbox Live Marketplacelle Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolin kanssa toimiva Xbox Live Marketplace -mediakauppa saa jatkuvasti uutta sisältöä ja E3-messujen myötä kaupan tarjontaan tulee myös Disneyn elokuvia.
Tarjontaa tuli keskiviikkona 35 elokuvaa, kuten Aladdin ja Armageddon. Myös Disney laajentaa tarjontaansa tulevaisuudessa ja palveluun tulee elokuvia Disneyn omistamilta Walt Disney Pictures-, Touchstone Pictures-, Hollywood Pictures- ja Miramax Films -studioilta. Saataville tulee sekä vanhoja klassikoita että uutuuksia ja erityisesti perheen pienimmät voivat ilahtua tutuista piirroshahmoista.

Tarjonnasta löytyy tuttuun tyyliin myös teräväpiirtoelokuvia, joten Disneyn teräväpiirtotarjonta ei jää ainoastaan Blu-ray-elokuvien varaan.

Elokuvien vuokraaminen ja TV-sarjojen ostaminen Xbox Live Marketplacen kautta ei toistaiseksi onnistu kuin Yhdysvalloissa, joten muiden on vain odotettava palvelun avautumista. Tällä hetkellä palvelun laajentumisen ajankohdista Yhdysvaltojen ulkopuolelle ei ole annettu mitään varmoja päivämääriä, mutta huhut kertovat, että kauppa laajenee Kanadaan ja Eurooppaan vielä tämän vuoden aikana.

Euroopan osalta ei kuitenkaan ole varmaa aukeaako videokauppa jokaisessa Euroopan maassa vai rajoittuuko palvelu vain tiettyihin maihin. Euroopassa tarjottavan sisällön määrä ei todennäköisesti kilpaile Atlantin toisen puolen kanssa, mutta palvelu voisi kohdentua tarkemmin, jolloin eurooppalaiset näkisivät palvelussa myös oman maansa elokuvatuotantoa.

Lähteet:
CBC News
DailyTech

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

112.7.2007 20:04

Lainnaus:
mutta huhut kertovat, että kauppa laajenee Kanadaan ja Eurooppaan vielä tämän vuoden aikana.
Ei ole huhuja :) Täysin totta sillä Peter Moore sanoi näin MS:n lehdistötilaisuudessa.

213.7.2007 21:47

Kun aukaisevat palvelun myös Suomessa, niin saattaa uuden boxin hankita tulla harkintaan. Tosin se tietenkin raiskataan hinnoittelulla. Vaikka muistelisin jenkkien käyttävän palvelua varsin kohtuullisella hinnalla.

OFFTOPIC.. koskakohan alkaa tulla videonvuokraus bokseja? :D vähän niin kuin 360 ja live marketplace. Mutta ei pelikonsolissa, vaan pelkästään videon vuokraukseen/myyntiin tarkoitettuja bokseja, joka toimisi vähän niin kuin tuo marketplace.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto