*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Disneyn elokuvat Xbox Live Marketplacelle

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 11.7.2007 20:11 Kommentteja (2)

Disneyn elokuvat Xbox Live Marketplacelle Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolin kanssa toimiva Xbox Live Marketplace -mediakauppa saa jatkuvasti uutta sisältöä ja E3-messujen myötä kaupan tarjontaan tulee myös Disneyn elokuvia.
Tarjontaa tuli keskiviikkona 35 elokuvaa, kuten Aladdin ja Armageddon. Myös Disney laajentaa tarjontaansa tulevaisuudessa ja palveluun tulee elokuvia Disneyn omistamilta Walt Disney Pictures-, Touchstone Pictures-, Hollywood Pictures- ja Miramax Films -studioilta. Saataville tulee sekä vanhoja klassikoita että uutuuksia ja erityisesti perheen pienimmät voivat ilahtua tutuista piirroshahmoista.

Tarjonnasta löytyy tuttuun tyyliin myös teräväpiirtoelokuvia, joten Disneyn teräväpiirtotarjonta ei jää ainoastaan Blu-ray-elokuvien varaan.

Elokuvien vuokraaminen ja TV-sarjojen ostaminen Xbox Live Marketplacen kautta ei toistaiseksi onnistu kuin Yhdysvalloissa, joten muiden on vain odotettava palvelun avautumista. Tällä hetkellä palvelun laajentumisen ajankohdista Yhdysvaltojen ulkopuolelle ei ole annettu mitään varmoja päivämääriä, mutta huhut kertovat, että kauppa laajenee Kanadaan ja Eurooppaan vielä tämän vuoden aikana.

Euroopan osalta ei kuitenkaan ole varmaa aukeaako videokauppa jokaisessa Euroopan maassa vai rajoittuuko palvelu vain tiettyihin maihin. Euroopassa tarjottavan sisällön määrä ei todennäköisesti kilpaile Atlantin toisen puolen kanssa, mutta palvelu voisi kohdentua tarkemmin, jolloin eurooppalaiset näkisivät palvelussa myös oman maansa elokuvatuotantoa.

Lähteet:
CBC News
DailyTech

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

112.7.2007 20:04

Lainnaus:
mutta huhut kertovat, että kauppa laajenee Kanadaan ja Eurooppaan vielä tämän vuoden aikana.
Ei ole huhuja :) Täysin totta sillä Peter Moore sanoi näin MS:n lehdistötilaisuudessa.

213.7.2007 21:47

Kun aukaisevat palvelun myös Suomessa, niin saattaa uuden boxin hankita tulla harkintaan. Tosin se tietenkin raiskataan hinnoittelulla. Vaikka muistelisin jenkkien käyttävän palvelua varsin kohtuullisella hinnalla.

OFFTOPIC.. koskakohan alkaa tulla videonvuokraus bokseja? :D vähän niin kuin 360 ja live marketplace. Mutta ei pelikonsolissa, vaan pelkästään videon vuokraukseen/myyntiin tarkoitettuja bokseja, joka toimisi vähän niin kuin tuo marketplace.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Ensi-iltaelokuvat kahdessa viikossa iTunesiin? Se voi tapahtua jo ensi vuonna Ensi-iltaelokuvat kahdessa viikossa iTunesiin? Se voi tapahtua jo ensi vuonna (19.8.2017 17:39)
Yhdysvaltalaiset elokuvastudiot ovat aloittaneet neuvottelut suurien digitaalisten elokuvavuokraamojen kanssa uutuuselokuvien tarjolle tuonnin nopeuttamiseksi. Ajatuksena on, että elokuvia voisi ....
2 kommenttia
Opas: Kovalevy täynnä? Vapauta tilaa helposti Opas: Kovalevy täynnä? Vapauta tilaa helposti (19.8.2017 12:15)
Tietokoneen tallennustila täynnä? Löydä oppaamme avulla mikä kovalevyltä vie eniten tilaa ja vapauta näin helposti ja ilmaiseksi lisää tilaa käyttöösi.
3 kommenttia
Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
1 kommentti
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....

Uutisarkisto