*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

ABC:n nettitarjonta teräväpiirtoaikaan

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 15.5.2007 20:50 Kommentteja (5)

ABC:n nettitarjonta teräväpiirtoaikaan Amerikkalaisen ABC-televisioyhtiön tarjoama mahdollisuus katsella yhtiön TV-sarjoja netistä kokee kesän ja syksyn aikana mullistuksen, kun ABC tuo mahdollisuuden katsella sarjoja teräväpiirtoisina.
Aiemmin palvelun videoissa käytetty resoluutio on ollut pienempi kuin tavallisissa TV-lähetyksissä tai DVD-elokuvissa, mutta uudistuksen myötä sarjoja pääsee katselemaan 720p resoluution tarkkuudella. ABC ei kuitenkaan paljastanut tullaanko teräväpiirtomateriaalia tarjoamaan Flash-videoina vai vaihdetaanko tekniikka tältä osalta johonkin edistyneempään ratkaisuun.

Tarkempaa tarjontaa ilmaantuu verkkoon ensimmäisen kerran heinäkuussa, jolloin yhdysvaltalaiset pääsevät seuraamaan Grey's Anatomy (Greyn anatomia) ja Desperate Housewives (Täydelliset naiset) sarjojen jaksoja, kun uuden palvelun beta-testaus käynnistyy. Syksyn myötä myös monet nykyiset ja tulevat ABC:n sarjat kokevat saman kohtalon.

ABC:n mainosrahoitteinen palvelu on houkutellut käyttäjiä erityisesti ilmaisuutensa ja ajantasaisuutensa vuoksi. Palvelu on käyttäjien lisäksi kiinnostanut mainostajia ja teräväpiirtomateriaalin lisäksi ABC lisää palveluun myös mainostajia kiinnostavia ominaisuuksia. Tärkein näistä on aluekohtainen mainonta, jolloin internetmainontaa voidaan kohdentaa samanlaisiin mainosalueisiin kuin TV-lähetyksetkin. Näin ollen myös pienemmät mainostajat voivat mainostaa paikallisesti ABC:n videopalvelussa.

Laajakaista-asiakkaiden lisäksi ABC on kiinnostunut matkapuhelinten käyttäjistä. Matkapuhelinoperaattori Sprint tarjoaakin asiakkailleen ABC:n sisältöä suoraan matkapuhelimeen. Puhelimen avulla on mahdollista seurata sekä ABC:n TV-sarjoja että uutisia, mutta palvelusta joutuu maksamaan 20 dollarin kuukausimaksua. Sprint Power Vision TV Pack -palvelun sisältö ei kuitenkaan rajoitu vain ABC:n sisältöön, sillä palvelun avulla on mahdollista seurata kahtakymmentä eri TV-kanavaa.

Lähteet:
Broadcasting & Cable
Mediapost

Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

116.5.2007 10:08

ABC:n tilalle YLE niin voisin jopa iloita uutisesta... Onhan se toisaalta tosi hyvä, että nyt nettiin pääsee jakoon entistä enemmään HD-matskua. En tosin tiedä tuleeko mikään seuraamani sarja ABC:ltä.

216.5.2007 10:23

Niin... Mielestäni parhaat sarjat tulee FOX:ilta.

316.5.2007 11:23

No jos kuiteski parhaat sarjat tulis sittenkin HBO:LTA ;)

416.5.2007 11:35

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TemeTee:
Niin... Mielestäni parhaat sarjat tulee FOX:ilta.
Sitä mieltä Simpsonitkin on ;-)

516.5.2007 22:55
oappi
Inactive

Nii kyllähän foxi on ainaki parhaita ku sieltä tulee simpsonit... Toinen hyvä on scifi =)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa (28.4.2017 17:42)
Odotetut Android-älypuhelimet saapuivat tänään myymälöihin. Helmikuussa MWC-messuilla esitelty LG G6 tuodaan myyntiin yhteistyössä Gigantin kanssa, minkä lisäksi puhelimen voi löytää operaattorien ....
Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin (28.4.2017 17:11)
Bitcoinin arvo kävi eilen uusissa ennätyslukemissa. Kirjoitushetkellä Bitcoinin arvo on noin 1300 dollaria eli noin 1200 euroa. Eilen yhden Bitcoinin arvo oli korkeimmillaan noin 1340 dollaria. ....
iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan (28.4.2017 14:04)
Apple on päättänyt korottaa App Storessa myytävien mobiilisovellusten hintaa. Alhaisin hintaluokka nousee 0,99 eurosta 1,09 euroon. Vastaava hintakorotus tehdään myös Meksikossa ja Tanskassa. ....
2 kommenttia
Apple Music uudistuu jälleen – Tänä vuonna siitä tulee videopalvelu Apple Music uudistuu jälleen – Tänä vuonna siitä tulee videopalvelu (28.4.2017 12:34)
Apple Music -suoratoistopalvelu uudistuu jälleen tänä vuonna kun Applen iOS-mobiilikäyttöjärjestelmästä esitellään uusi versio. Asia tuli ilmi Bloombergin tekemästä henkilökuva-artikkelista, ....
Vaasa pääsi jatkoon – Jättimäinen akkutehdashanke etenee Vaasa pääsi jatkoon – Jättimäinen akkutehdashanke etenee (28.4.2017 10:15)
Pohjolaan jättimäisen akkutehtaan rakentamista suunnitteleva Northvolt-kasvuyritys on keventänyt tehtaan potentiaalisten sijoituspaikkojen listaa. Jatkoon pääsi yhteensä 10 paikkakuntaa, joista ....
2 kommenttia

Uutisarkisto