*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

100 miljoonaa iPodia myyty

Kirjoittaja Lauri Jämsä @ 9.4.2007 18:24 Kommentteja (3)

100 miljoonaa iPodia myyty Apple on ilmoittanut myyneensä 100 miljoonannen iPod-soittimensa. iPod-perheen marraskuussa 2001 tapahtuneen julkaisun jälkeen Apple on tuonut markkinoille soittimesta yhteensä 11 eri mallia. iPod on ollut historian nopeimmin myydyin musiikkisoitin.
iPod-musiikkisoittimille on maailmalla saatavilla uskomattomat yli 4 000 lisälaitetta suojakoteloista kovaäänisiin. Myös yli 70 prosenttiin Yhdysvalloissa myytävistä 2007-vuosimallin autoista on saatavissa mahdollisuus kytkeä iPod äänentoistolaitteistoon.

Applen iTunes Store on myös pärjännyt erinomaisesti. Nettimediakaupan valikoimissa on tällä hetkellä yli viisi miljoonaa musiikkikappaletta, 400 elokuvaa sekä 350 televisiosarjaa. Apple on antamiensa tietojen mukaan myynyt yli 2,5 miljardia musiikkikappaletta, 50 miljoonaa televisiosarjajaksoa sekä yli 1,3 miljoonaa elokuvaa.

Microsoft on yrittänyt lyödä Applelle kapuloita rattaisiin Zune-mediasoittimellaan, mutta ei ole vielä onnistunut anastamaan itselleen kovinkaan suurta osuutta iPodin markkinoista. Alhainen menekki onkin pakottanut Microsoftin miettimään myyntistrategiaansa uudelleen.

Apple on tuonut markkinoille iPod-perheen yli viisivuotisen taipaleen aikana viisi eri versiota tavallisesta iPod-soittimesta, kaksi versiota iPod Ministä, kaksi versiota iPod Nanosta sekä kaksi versiota iPod Shufflesta.


Lähteet:
CNET
ZDNet

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

19.4.2007 18:26

turha uutinen :D mainontaa

29.4.2007 18:51

Sais levittää niitä leffoja Euroopassaki :(

Proxyjen kanssa säätäminen iTunesin kanssa on kuulemma kusista hommaa.

310.4.2007 5:04

Hyvä Apple ;)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
9 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto