*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony PSP myy Japanissa kolme kertaa vastustajaansa vähemmän

Kirjoittaja Lauri Jämsä @ 15.3.2007 14:33 Kommentteja (2)

Sony PSP myy Japanissa kolme kertaa vastustajaansa vähemmän Sonyn PlayStation Portable (PSP) -kämmenpelikonsoli on tavoittanut Japanissa viiden miljoonan myydyn tuotteen rajan. Maaginen raja täyttyi tiettävästi helmikuun loppupuolella.
Vaikka luku saattaa kuulostaa isolta, Nintendon vastaavan kilpailevan DS-pelikonsolin myyntiluvut ovat vielä jotain aivan muuta. Nintendo DS:ää on myyty samassa ajassa noin 15 miljoonaa kappaletta. PSP ja DS tulivat kummatkin Japanin markkinoille 2004-vuoden lopulla, joten myyntiluvut ovat suoraan verrannollisia keskenään. Nintendon pelikonsolin myynti onkin ollut aika tarkkaan 3:1 verrattuna Sonyn vastaavan myyntiin.

Sony uskoo kuitenkin, ettei PSP-pelikonsoli ole vielä saavuttanut suosionsa huippua, vaan suosion odotetaan vielä kasvavan. Konsolin myyntilukuja verrastetaankin alkuperäisen 100 miljoonaa myyneen PlayStation-pelikonsolin menekkiin.

Sonylta on tulevaisuudessa tulossa aiemmin uutisoitu PSP-konsolin päivitetty "pienempi ja kevyempi" versio.


Lähteet:
PSX Extreme
GamesIndustry.biz

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

115.3.2007 15:00

Vaikka tuloja osoittava mittari varmasti näyttää Sonyn puolella tässä vaiheessa pakkasta, niin tuskin kuitenkaan PSP:n myyntiluvut negatiivisia ovat. 15 miljoonasta DS:stä kolme kertaa vähemmän on -30 miljoonaa PSP:tä.

215.3.2007 18:23

Totta. Sori lapsuksesta otsikossa, mutta asia varmaankin tuli kuitenkin selväksi.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri (18.11.2017 19:46)
Animaatiostudioista se kuuluisin, Pixar, on julkaissut historiansa aikana valtaisasti huippusuosittuja elokuvia, joista osalle, kuten yhtiön huippusuosioon johdattaneelle Toy Storylle, on julkaistu ....
Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? (18.11.2017 14:06)
Huippupuhelinten hinta alkaa Samsungin ja Applen ykköslaitteissa päästä toiselle tuhannelle, joten on selvää, että tilaa hieman näitä heikommin varustelluille malleille on entistä enemmän. Itseasiassa ....
4 kommenttia
Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni (18.11.2017 12:37)
Aiemmin kirjoitimme Creativen ensimmäisestä pelinäppäimistöstä. Tällä kertaa testissämme on jälleen jotakin Creativen ensimmäistä, mutta ehkä jotain vähemmän yllättävää, nimittäin kannettava ....
Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa (17.11.2017 21:18)
Apple aikoo viivästyttää kesällä WWDC-kehittäjätapahtumassa esitellyn HomePod-älykaiuttimen julkaisua ensi vuoden alkuun. Alkuperäisen aikataulun mukaan HomePodin olisi pitänyt tulla myyntiin ensi kuussa. ....
Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva (17.11.2017 19:20)
Kuten monet varmasti ovat huomanneet, niin Netflix pitää kovasti supersankareista. Yhtiöllä on varsin lämmin suhde Marvelin sankareihin, ja Netflixissä onkin tänään julkaistun uuden The Punisher ....

Uutisarkisto