*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox Live -palvelulla jo 6 miljoonaa käyttäjää

Kirjoittaja Lauri Jämsä @ 6.3.2007 20:02 Kommentteja (2)

Xbox Live -palvelulla jo 6 miljoonaa käyttäjää Viime vuonna toukokuussa pidetyillä E3-messuilla Microsoft uhkasi tuplata rekisteröityneiden Xbox Live -käyttäjien määrän 2007-vuoden kesäkuuhun mennessä. Tällöin käyttäjiä oli noin kolme miljoonaa. Nyt tavoite onkin jo saavutettu - kuukausia etuajassa.
Saavutetun virstanpylvään kunniaksi Microsoft on julkistanut muutamia muitakin tilastotietoja koskien Xbox Live -palvelua. 2002-vuonna tapahtuneen lanseerauksen jälkeen Xbox Live -käyttäjät ovat viettäneet yhteensä noin 2,3 miljardia tuntia online-pelien parissa. Käyttäjät keskustelevat myös paljon keskenään, pelaajat vaihtavatkin ääni- ja tekstiviestejä päivittäin yli kaksi miljoonaa kappaletta. Halo 2 on pysynyt edelleenkin suosituimpana moninpelinä, Gears of War on toiseksi suosituin ja kolmannella sijalla on tällä hetkellä Xbox Live Arcade -pelivalikoimaan kuuluva Hexic HD.

Microsoft ei kuitenkaan paljasta kuinka moni käyttäjistä on maksullisen Gold-palvelun tilaajia. Ilmaisen Silver-palvelun käyttäjät pystyvät lataamaan pelipäivityksiä ja -korjauksia sekä keskustelemaan ystäviensä kanssa. Ilmaisjäsenyydellä pääsee myös käsiksi Xbox Live Marketplace -palvelun sisältöön, mutta moninpelien pelaaminen ei onnistu ilman maksullista Gold-jäsenyyttä.


Lähteet:
GamesIndustry.biz

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

17.3.2007 10:57

Hyvä microsoftille...

Tää laittaa kunnolla Ken Kutaragin ja Kaz Harain (...vai oliko nämä PS3:sen takana?) hikoilemaan.

27.3.2007 12:00

Uutisessa tuetaan muita tahoja? Vai miksi MS oikein uhkailemaan sortui, eikös sitä ennemminkin lupailla?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Apple antaa sinun valita – Otatko sammuvan vai hidastetun iPhonen? Apple antaa sinun valita – Otatko sammuvan vai hidastetun iPhonen? (18.1.2018 07:27)
Vanhempien iPhone-mallien hidastaminen yllättävien sammumisten ehkäisemiseksi tietynlaisissa tilanteissa nousi julkisen keskustelun valokeilaan joulukuussa, mikä pakotti Applen julkaisemaan ....
1 kommentti
Apple palauttaa rahat Yhdysvaltoihin – Tulossa massiivinen veropotti ja investointeja Apple palauttaa rahat Yhdysvaltoihin – Tulossa massiivinen veropotti ja investointeja (18.1.2018 06:46)
Apple on ilmoittanut kiihdyttävänsä investointitahtiaan Yhdysvalloissa Donal Trumpin hallinnon verohelpotusten johdosta. Seuraavan viiden vuoden aikana Apple tuo rahaa Yhdysvaltojen talouteen ....
2 kommenttia
Kupla puhkeaa? Bitcoinin arvo romahti reilussa viikossa Kupla puhkeaa? Bitcoinin arvo romahti reilussa viikossa (17.1.2018 14:23)
Bitcoinin kurssi kehittyi vuonna 2017 äärimmäisen suotuisasti – tuntui ettei kasvulle ole lainkaan rajaa. Talousviisaat kuitenkin näkivät bitcoinissa klassisen kuplan tunnusmerkit, sillä kurssinousulle ....
OnePlussan verkkokauppa vuoti luottokorttitietoja – Tarkista onko korttiasi käytetty luvattomasti OnePlussan verkkokauppa vuoti luottokorttitietoja – Tarkista onko korttiasi käytetty luvattomasti (17.1.2018 11:15)
OnePlus on ottanut väliaikaisesti suoran maksukorttimaksamisen pois käytöstä, kerrotaan yhtiön tukifoorumeilla. Syyksi kerrotaan viikonloppuna ilmi tulleet tiedot, joiden mukaan joidenkin asiakkaiden ....
Googlen taidesovellus löi läpi – Siitä tuli nopeasti megahitti Googlen taidesovellus löi läpi – Siitä tuli nopeasti megahitti (17.1.2018 10:14)
Korkeakulttuuri ja populaarikulttuurin megahitit harvoin yhdistyvät toisiinsa samassa lauseessa, mutta Google on onnistunut herättämään suurten massojen mielenkiinnon taiteeseen Google Arts ....

Uutisarkisto