*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox Live -palvelulla jo 6 miljoonaa käyttäjää

Kirjoittaja Lauri Jämsä @ 6.3.2007 20:02 Kommentteja (2)

Xbox Live -palvelulla jo 6 miljoonaa käyttäjää Viime vuonna toukokuussa pidetyillä E3-messuilla Microsoft uhkasi tuplata rekisteröityneiden Xbox Live -käyttäjien määrän 2007-vuoden kesäkuuhun mennessä. Tällöin käyttäjiä oli noin kolme miljoonaa. Nyt tavoite onkin jo saavutettu - kuukausia etuajassa.
Saavutetun virstanpylvään kunniaksi Microsoft on julkistanut muutamia muitakin tilastotietoja koskien Xbox Live -palvelua. 2002-vuonna tapahtuneen lanseerauksen jälkeen Xbox Live -käyttäjät ovat viettäneet yhteensä noin 2,3 miljardia tuntia online-pelien parissa. Käyttäjät keskustelevat myös paljon keskenään, pelaajat vaihtavatkin ääni- ja tekstiviestejä päivittäin yli kaksi miljoonaa kappaletta. Halo 2 on pysynyt edelleenkin suosituimpana moninpelinä, Gears of War on toiseksi suosituin ja kolmannella sijalla on tällä hetkellä Xbox Live Arcade -pelivalikoimaan kuuluva Hexic HD.

Microsoft ei kuitenkaan paljasta kuinka moni käyttäjistä on maksullisen Gold-palvelun tilaajia. Ilmaisen Silver-palvelun käyttäjät pystyvät lataamaan pelipäivityksiä ja -korjauksia sekä keskustelemaan ystäviensä kanssa. Ilmaisjäsenyydellä pääsee myös käsiksi Xbox Live Marketplace -palvelun sisältöön, mutta moninpelien pelaaminen ei onnistu ilman maksullista Gold-jäsenyyttä.


Lähteet:
GamesIndustry.biz

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

17.3.2007 10:57

Hyvä microsoftille...

Tää laittaa kunnolla Ken Kutaragin ja Kaz Harain (...vai oliko nämä PS3:sen takana?) hikoilemaan.

27.3.2007 12:00

Uutisessa tuetaan muita tahoja? Vai miksi MS oikein uhkailemaan sortui, eikös sitä ennemminkin lupailla?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus julkaisi suuren päivityksen OnePlus 3:lle ja 3T:lle OnePlus julkaisi suuren päivityksen OnePlus 3:lle ja 3T:lle (19.11.2017 19:46)
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on hemmotellut viime vuoden älypuhelinmallien omistajia uudella päivityksellä. Yhtiö on julkaissut OxygenOS 5.0 -päivityksen sekä OnePlus 3:lle että ....
Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri (18.11.2017 19:46)
Animaatiostudioista se kuuluisin, Pixar, on julkaissut historiansa aikana valtaisasti huippusuosittuja elokuvia, joista osalle, kuten yhtiön huippusuosioon johdattaneelle Toy Storylle, on julkaistu ....
Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? (18.11.2017 14:06)
Huippupuhelinten hinta alkaa Samsungin ja Applen ykköslaitteissa päästä toiselle tuhannelle, joten on selvää, että tilaa hieman näitä heikommin varustelluille malleille on entistä enemmän. Itseasiassa ....
6 kommenttia
Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni (18.11.2017 12:37)
Aiemmin kirjoitimme Creativen ensimmäisestä pelinäppäimistöstä. Tällä kertaa testissämme on jälleen jotakin Creativen ensimmäistä, mutta ehkä jotain vähemmän yllättävää, nimittäin kannettava ....
Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa (17.11.2017 21:18)
Apple aikoo viivästyttää kesällä WWDC-kehittäjätapahtumassa esitellyn HomePod-älykaiuttimen julkaisua ensi vuoden alkuun. Alkuperäisen aikataulun mukaan HomePodin olisi pitänyt tulla myyntiin ensi kuussa. ....

Uutisarkisto