*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Italiassa yli 150 tuhannen piraattitallenteen takavarikko

Kirjoittaja Lauri Jämsä @ 6.3.2007 16:52 Kommentteja (7)

Italiassa yli 150 tuhannen piraattitallenteen takavarikko Italiassa on tehty suuri piraattituotetakavarikko. Poliisi järjesti ratsian Arzanon kunnassa, joka johti 276 tallentavan CD-aseman sekä yli 150 tuhannen elokuva- ja musiikkilevyn takavarikointiin. 25-vuotias mies pidätettiin epäiltynä rikoksesta. Arzanon kunta sijaitsee Napolin maakunnassa, noin yhdeksän kilometriä Napolista pohjoiseen.
Ratsia järjestettiin viime viikolla San Remossa pidetyn viisipäiväisen musiikkifestivaalitapahtuman aikana. Tapaus on ollut tutkinnan alla joulusta lähtien.


Lähteet:
IFPI

Edellinen Seuraava  

7 kommenttia

16.3.2007 17:08

Ja aikaa menee muutama kuukausi, kun homma jatkuu taas. Ei se tarjonta lopu, kun kysyntä on loputon

26.3.2007 17:16

^ Yhdyn mielipiteeseen

36.3.2007 17:27

sama jätkä :D hah hah on saanu jannu aika hyvin käräytellä levyjä. :D
toi piraattikuva on muutes tulossa jo aika klassikoksi. Harvinaisen komia

46.3.2007 17:50

Nämä on juuri niitä ihmisiä, joita "pitäisikin" saada kiinni. Minulla ei ole mitään heitä vastaan, jotka polttelevat leffoja levyille ja MYY niitä kadulla, mutta mielestäni se on vakavempaa, kuin parin ämppärin imaisu ajoittain netistä.

Ja offtopic: Ketä "saamme" kiittää (paint...?)taideteoksesta?

..."saamme", se on monikko, tiedän, mutta aD:hän on kuin yhtä perhettä? :)

EDIT: ^ En oikeesti tarkottanu tota :D

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 6.3.2007 @ 17:52


57.3.2007 1:51

Kaverilla muutama asema..joo komia on tuo rosvo. Mutta kyllä miekkonen on saanut muutaman levyn rustata.

67.3.2007 2:16

Sinällään hienoa, että pitkästä aikaa joku jaksoi puuttua tähän oikeaan piratismiinkin. Kukaan yksityiseenkäyttöön kopioija ei nimittäin tarvitse 276 grilliä ja tuskin ehtisi koskaan keräämään 150.000 lättyä :)

77.3.2007 16:16

Eihän noilla tiedoilla kyseessä ole, kuin pikkuisen neuroottisempi varmuuskopioija.

Ei jutun lähdekkään mainitse epäilyjä myynnistä elikäs "piratismista". ;-)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nokia 8:sta tulee uusi versio – Tuplasti enemmän tallennustilaa Nokia 8:sta tulee uusi versio – Tuplasti enemmän tallennustilaa (26.9.2017 18:07)
Elokuussa tuotemallistoaan lippulaivapuhelimella täydentänyt HMD Global on esitellyt uuden version Nokia 8:sta. Uutukaisesta löytyy kuusi gigatavua käyttömuistia ja 128 gigatavua tallennusmuistia. ....
Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita (26.9.2017 11:57)
Nvidia on ratsastanut tekoälyteknologioiden kehityksen kärjessä jo useamman vuoden ajan. Näkyvin esimerkki tekoälyn ja koneoppimisen saavutuksista on autojen itsenäinen ajaminen, mutta liikenteestä ....
Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä (26.9.2017 10:45)
Laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia ehkä kaikkein rohkeimmin ja kattavimmin on lähtenyt kokeilemaan Snap, jonka Snapchat-sovelluksella otettuja kuvia on voinut ehostaa erilaisilla kasvofilttereille ....
Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä (26.9.2017 10:14)
Apple on lisännyt Safari-selaimeensa uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mainostajien tiedonkeruulta. Samaan aikaan Apple on itse alkanut kerätä tietoa käyttäjien selaamisesta. ....
WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan (26.9.2017 09:56)
Kiina on estänyt WhatsApp-pikaviestimen toiminnan maassa, kertoo The New York Times. Estotoimenpiteiden arvellaan liittyvän tavalla tai toisella kuukauden päästä järjestettäviin Kiinan kommunistisen ....
1 kommentti

Uutisarkisto