*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Wii-pelikonsolin DVD-toisto käyttöön uudella mod-piirillä?

Kirjoittaja Lauri Jämsä @ 27.2.2007 18:34 Kommentteja (8)

Wii-pelikonsolin DVD-toisto käyttöön uudella mod-piirillä? Nintendon Wii-pelikonsolille on julkaistu jo joitakin mod-piirejä. Näistä viimeisimpinä jo uutisoidut Wiinja- ja CycloWiz-piirit, jotka mahdollistavat varmuuskopioiden pelaamisen konsolissa. Jokin aika sitten uutiskynnyksen ylittänyt WiiXT-piiri kuitenkin lupaa jotain, mitä muut piirit eivät. Mahdollisuuden toistaa DVD-elokuvia.
WiiXT:n speksit kuulostavat lähes liian hyviltä ollakseen totta. Mod-piirin kotisivulla onkin lueteltu tarjolla olevat toiminnot, jotka näkyvät myös viereisessä kuvassa. Perusominaisuuksiin kuuluvat siis mahdollisuus pelata Wiin omia varmuuskopiopelejä, GameCuben varmuuskopiopelejä sekä katsella DVD-elokuvia. Homebrew-ohjelmienkin ajamisen luvataan onnistuvan. Mod-piirin pystyy myös valmistajan mukaan päivittämään DVD:ltä, SD-kortilta tai USB-donglen avulla. Piirin hinnaksi on kaavailtu 64,95 dollaria kaikkine tykötarpeineen, mutta nähtäväksi jää, milloin WiiXT tulee oikeasti saataville. Tai tuleeko ollenkaan. Näin siksi, koska on pyörinyt myös huhuja siitä, että onko koko piiri huijausta vaiko totta.

"Tällä hetkellä meillä ei ole varoja aloittaa tuotantoa. Tämä siksi, koska olemme tuhonneet suunnittelu- ja testausvaiheessa lukemattomia konsoleita, eikä niiden huono saatavuus paranna piirin markkinoille saantia. Kun julkaisupäivämäärä lähenee, jälleenmyyjille ja testaajille tulee löytymään lisätietoa tältä sivustolta." Kaupan hyllyille mod-piiriä onkin turha kovin äkkiä odotella, ainakaan näiden puheiden perusteella.

Jäämmekin mielenkiinnolla odottelemaan, että onko WiiXT totta vai tarua.


Lähteet:
Engadget
The Inquirer
WiiXT

Edellinen Seuraava  

8 kommenttia

127.2.2007 18:52

Hyvältähän tuo kuullostaa ja kun Wiille on jo modi, voisi tuon olettaa olevan mahdollinen. Selityskin rahan puutteelle on hieman parempi, kuin mitä monella muulla kusetuksesta kiinni jääneellä.

228.2.2007 2:17

Niin, no jos tuo tekee kaiken mitä se lupaa, niin se tulee myymään kyllä paljon. Joo, ja kyllähän, jos joitakin konsoleita on tuhonnut, niin kulut saattavat vähän nousta.

328.2.2007 4:13

minäpä ostan wiin ku toi wiixt modi tulee.

428.2.2007 6:18

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ramu2000:
minäpä ostan wiin ku toi wiixt modi tulee.
Sama täällä. Ton jälkee wii on täydellinen.

528.2.2007 14:13

KErtokaa joku viisas mulle miks Wii:ssä ei oo tota dvd soittoo?

628.2.2007 17:20

Tuo rahanpuute on mielestäni joko tekosyy tai todella huonon markkinoinnin tulosta.

Melkein järjestäen uusien modien valmistajilla on joku rahoittaja ja muutaman risan konsolin kustannukset olisivat lähinnä kuin hyttysen paska itämeressä. Tollasen modin valmistaminen maksaa tyyliin euron kappale ja siitä saadaan kymmeniä euroja voittoa per modi. Joten voi äkkiä laskea, että 20 euron myyntivoitolla per modi saadaan jo 14 myydyn modin voitoilla maksettua yksi Wii. Jos oikeasti tekijät siis luottaisi itseensä, niin pankista saa pelkästään kulutusluottona tarvittavat rahat aika moneen testi-wiihin. :D

715.3.2007 4:26

Kyllähän tuo hyvältä kuulostaa, mutta dvd-toisto on mielestäni aika turha ominaisuus. Monelle tietysti toki tarpeellinen. Sehän se vasta hieno homma olisikin, jos joku kehittaisi piirin jolla HD-DVD -toisto olisi mahdollinen, silloin Wii olisi täydellinen laite :)

815.3.2007 4:30

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Limasika:
Sehän se vasta hieno homma olisikin, jos joku kehittaisi piirin jolla HD-DVD -toisto olisi mahdollinen, silloin Wii olisi täydellinen laite :)
Niin, siinä vaan pitäisi "pikkasen" muutakin tehdä kuin asentaa piiri. Pitäisi vaihtaa esimerkiksi koko asema.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....
Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta (18.8.2017 11:11)
Applen tuotteita on kehuttu monesti siitä syystä, että niiden käyttölogiikan omaksuminen ei vaadi ohjekirjaa, vaan kaikki "vaan toimii". Monessa tapauksessa Applen tuotteet ovat varmasti hyvin ....
Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa (18.8.2017 11:04)
Nintendolla voidaan olla tyytyväisiä kuluvasta vuodesta. Yhtiön tuorein konsoli, Nintendo Switch, on kärsinyt aiemmin kroonisista toimitusvaikeuksista, mutta tilanne helpotti vihdoin heinäkuussa. ....

Uutisarkisto