*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Seuraavan sukupolven Xbox esitellään MTV:llä

Kirjoittaja Jari Ketola @ 11.4.2005 19:34 Kommentteja (9)

Seuraavan sukupolven Xbox esitellään MTV:llä Musiikkivideovallankumouksen alkuun pannut MTV ja Microsoft tekevät uuden aluevaltauksen kun seuraavan sukupolven Xbox-pelikonsoli esitellään puolen tunnin erikoisohjelmassa toukokuun 12. päivä. Julkistusohjelma esitetään pohjoismaissa näkyvällä MTV Nordicilla, ehkä hieman pahaenteisestikin, perjantaina 13. päivä toukokuuta kello 22:00.
Ohjelman juontaa Elijah Wood ja siinä esitellään videokuvaa sekä uuden Xboxin tulevista peleistä että online-ominaisuuksista. Ohjelman jälkeen lisää Xbox 2 (tai Xbox 360 tai Xenon tai ...) -materiaalia on tarjolla MTV:n kotisivuilla.

Sekä Sonyn PlayStation 3 että Nintendon Revolution -konsoleiden julkistuksen odotetaan ajoittuvan E3:n yhteyteen. Xbox 2 saattaa ehtiä kauppoihin jo kuluvan vuoden aikana, mutta Sonyn ja Nintendon laitteita saatanee odottaa vuoteen 2006 saakka.

Engadgetin mukaan Microsoft pyrkii tekemään vaikutuksen kuluttajiin myös mittavalla promootiokampanjalla, joka toteutetaan yhteistyössä Pepsin kanssa. Promootion toteutus olisi samantapainen kuin Pepsin ja Applen iTunes -promootiokampanja, jossa Pepsi-korkeista sai koodin, joka oikeutti yhteen ilmaiseen iTunes-kappaleeseen. Tällä kertaa korkeista voittaisi kuitenkin Xbox 2 -konsoleita -- konsoleita jaettaisiin 10 minuutin välein, 24 tuntia vuorokaudessa ja yhdeksän viikon ajan, eli yhteensä yli 9 000 kappaletta.

Lähteet:
Reuters
Engadget
Joystiq

Edellinen Seuraava  

9 kommenttia

111.4.2005 19:51

Nonii.. alkaa tapahtuun pikkuhiljaa. Harmi vain ettei noihin uusiin konsoleihin tule olemaan varaa pitkään aikaan.

212.4.2005 5:19

Paljonkohan tuokin laite maksaa ilmestyessään? Nyt vain wanhan Xboin omistajana harmittaa etä seuraavaa sukupolvea pukkaa jo ulos. Saisivat vähän rauhottaa tuota kehitystahtia.

312.4.2005 6:07
Gilead
Inactive

Tai ainakin seuraavan sukupolven laitteiden pitäisi olla yhteensopivia senioreiden kanssa.

412.4.2005 8:08

Kyllä näitä laitteita tulee osteltua, aikanaan hankittu Nintendo, GB, Snes. Yhteensopivuus on turha taakka, ennen se hoidettiin nätisti adaptereilla. Ja nykyään voi tietokoneella emuloida kaikkia konsoleita ja pelata kaikkia konsoli pelejä, kuka jaksaa ostaa tällaisen optimoidun tietokoneen?

512.4.2005 8:12

No ruksi loota on aika vanha vehje jo, eikös ne lupaillu tehä pelejä sille aina vuoteen 2007 asti. Ite en aijo rynnätä kaupoihin ostaan next generationin konsolia ehkä sitte ku tulee PS4 yms. Pelaaminen on varmaan silloin jotain tosi Uberia XD.

612.4.2005 9:38
shield
Inactive

Jos haluaa kaikkia konsuleita emuloida ja pelata, saa olla kyllä aikamoinen kone. kuitenkin, emulointi vie helkutisti tehoa..

712.4.2005 9:53

Jotain tuosta emuloinnin raskaudesta kertoo se että jotkut GBAn pelit ei pyöri pätkimättä edes kunnollisella pelitietokoneella.


-janne

812.4.2005 16:24

niinpä, weemre puhui nyt ohi suunsa... eikä kaikille konsoleille ole mitään toimivaa emulaattoria vaikka tehoja löytyisikin... Ja itse kyllä ajattelin jossain vaiheessa seuraavas sukupolven laitteen kyllä hommia, kunhan modpiiri sellaiselle ensin kehitetään ;)

917.4.2005 10:14
jmpk
Inactive

Quote:
Jotain tuosta emuloinnin raskaudesta kertoo se että jotkut GBAn pelit ei pyöri pätkimättä edes kunnollisella pelitietokoneella.
luulisi ettei gameboystä löydy montaa sataa(tuhatta) megahertsiä tehoa.
Quote:
Ja itse kyllä ajattelin jossain vaiheessa seuraavas sukupolven laitteen kyllä hommia, kunhan modpiiri sellaiselle ensin kehitetään
Itse en edes harkitsisi sellaisen konsolin ostamista, johon ei olisi saatavissa mod-piiriä. Esin gamecuben arvo nousi silmissäni heti kun siihen valsistettiin Viper GC. Jos konsolista maksaa ensin 200€(riippuu konsolista) ja pelit maksaa >50€, niin miettii raaskiiko montaa peliä ostaa, jos 3-5 pelin hinnalla kerta saa konsolin, jonka arvo on varmasti enemmän kuin muutaman muovisen kiekon ja kotelon ja paperisen kansilehden(ja mahdollinen ohjekirjanen). Ja siten selittäävät että uudet pelit tulisivat joskus maksamaan n. 100€.Ei kiitos.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Spotify kokeilee uutta ulkoasua mobiilissa Spotify kokeilee uutta ulkoasua mobiilissa (14.12.2017 20:43)
Maailman suosituin suoratoistomusiikin alusta Spotify on uudistamassa palveluaan. Erityisesti sen mobiilisovellukseen on tehty muutoksia, jotka tekevät näkymistä hieman modernimpia ja toivottavasti ....
OnePlus 5T:n Star Wars -versio myyntiin Suomessa OnePlus 5T:n Star Wars -versio myyntiin Suomessa (14.12.2017 18:49)
OnePlus 5T on tuonut myyntiin uuden erikoisversion yhtiön uusimmasta lippulaivamallista. Jo alkukuusta julkistettu uuden Star Wars -elokuvan henkinen erikoisversio vahvistettiin hieman myöhemmin ....
Näin hurahtaneita ihmiset ovat emojeihin – Messengerissä lähetetty yli 500 miljardia kappaletta tänä vuonna Näin hurahtaneita ihmiset ovat emojeihin – Messengerissä lähetetty yli 500 miljardia kappaletta tänä vuonna (14.12.2017 15:31)
Facebookin päätös erottaa yksityisviestit omaksi Messenger-sovellukseksi herätti aikoinaan tunteita, mutta muutos näyttää olleen lopulta kannattava. Yhteisöpalvelun mukaan Messengerillä on tätä ....
1 kommentti
Uutistoimistot haluavat Facebookin ja Googlen maksavan linkittämisestä Uutistoimistot haluavat Facebookin ja Googlen maksavan linkittämisestä (14.12.2017 14:13)
Yhdeksän eurooppalaista uutistoimistoa ovat allekirjoittaneet vetoomuksen, jossa yhdysvaltalaisia internetjättejä vaaditaan maksamaan tekijänoikeuskorvaus niiden tuottaman sisällön käyttämisestä. ....
4 kommenttia
Disney osti 21st Century Foxin elokuva- ja TV-studiot Disney osti 21st Century Foxin elokuva- ja TV-studiot (14.12.2017 14:11)
Disney on ostanut 21st Century Foxin elokuva- ja TV-studiot. Kauppahinta on 66 miljardia dollaria eli noin 60 miljardia euroa. Kaupan jälkeen Foxin yritysimperiumiin jää ainoastaan uutis- ....

Uutisarkisto