*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

AfterDawnin joulukilpailu avattu

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 8.12.2004 20:17 Kommentteja (2)

AfterDawnin joulukilpailu avattu Olemme yhdessä muutaman avuliaan tahon kanssa kasanneet pystyyn pienimuotoisen jouluisen kilpailun englanninkielisille sivuillemme, johon myös suomenkieliset käyttäjämme ovat tervetulleita osallistumaan.
Pääpalkintona vuoden loppuun asti kestävässä kilpailussa on Piodatan eli Pioneerin (Piodata on Pioneerin OEM-laitteiden myyntinimi Yhdysvalloissa) 16x polttava DVD-asema, joka tukee sekä DVD-R/W että DVD+R/W -formaatteja. Lisäksi jaossa on mm. X Softwaren ja Alcohol Softwaren tuotteita, Poets of the Fall -bändin tulevaa CD:tä sekä tietysti talvisesti hyvinkin ajankohtaista AfterDawnin T-paitaa.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat rekisteröityneet käyttäjämme sukupuoleen tai kotimaahan katsomatta ja lisäksi kilpailuun voi myös osallistua joka ikinen päivä koko joulukuun ajan. Haluaisimme lisäksi kiittää kilpailumme suomalaisia sponsoreita eli DigiTarviketta sekä Poets of the Fallia.

Kilpailu tarkempine ehtoineen ja kysymyksineen (painotan edelleen, että sponsoreistamme johtuen kilpailu on tarjolla ainoastaan englanniksi) täällä:

http://www.afterdawn.com/general/competition.cfm

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

110.12.2004 16:47

Kävin osallistumassa. Joku vois kääntää vaikka tähän ne kysymykset suomeksi, niin varmaan suomipuolen osanotto vähän nousis.

210.12.2004 17:28

Löysästi käännettynä: 1. Mikä on kaikkien aikojen suosituin ohjelma Afterdawn.com:issa? (Vihje: http://www.afterdawn.com/software/top_downloads/) 2. Mitä FourCC tarkoittaa? - Moottorin kokoa skootterissa - MPEG4 pakkaus algoritmia - Täydellinen koko luottokortin pidikkeelle - Video tiedoston codec tietoa (Vihje: http://www.afterdawn.com/glossary/) 3. Mistä MIPI on lyhenne Australiassa? - Kännykkä teollisuuden suorittimen liitäntää - Toveri, siellä sataa jääpuikkoja - Musiikki teollisuuden Piratismin tutkintoja - Perth:in instituutin multimedia asennuksia (Vihje: http://www.afterdawn.com/news/archive/5831.cfm) 4. Pystyykö DVDReMake käsittelemään kopiosuojattuja DVD levyjä? - Kyllä, siinä on sisäänrakennettu rippaaja - Ei, se ei pysty itse poistamaan kopiosuojauksia (Vihje: http://www.afterdawn.com/guides/archive/dvdremake_tutorial_page_2.cfm) 5. Omistatko kirjoittavan DVD aseman? - Kyllä - Ei 6. Onko taloudessanne pelikonsoli? - Kyllä - Ei, mutta pelaan pelejä PC:llä - Ei, enkä pelaa pelejä ollenkaan/todella harvoin 7. Kommentteja (vapaaehtoista) Sen alla oleva raksi ruutuun boksin vieressä lukee että olen lukenut ja hyväksynyt kilpailun säännöt (säännöt suomennettu alapuolella). EDIT: Kilpailun säännöt: 1. Kilpailu on avoinna kaikille rekisteröityneille Afterdawn.com käyttäjille, poislukien Afterdawn:in ylläpito ja osakkeenomistajat. 2. Vain yksi vastaus per päivä per käyttäjä hyväksytään (päivä on aikaväli 0.00-23.59 Itä-USA:n aikavyöhykkeellä joka vastaa Suomessa 7.00-6.59 aikaväliä). Toisinsanoen voit parantaa voittomahdollisuuksia osallistumalla kilpailuun joka päivä. 3. Aftedawn ei anna mitään teknistä tukea tai takuuta kilpailun palkinnoille. Kaikki palkinnot toimitetaan siinä kunnossa kun ne ovat. 4. Vastaanottaja on vastuussa mahdollisista veroista ja tulleista. Palkinnot postitetaan Suomesta, Euroopasta. 5. Voittaja arvotaan automaattisella järjestelmällä. Jos palkinnon voittajaa ei tavoiteta seitsemässä (7) päivässä, pidetään uusia arvonta. 6. Kilpailu päättyy 31. päivä joulukuuta 2004 kello 23.59 Itä-USA:n aikaa (Suomessa siis 1. päivä tammikuuta 2005 kello 6.59) 7. Arvonta suoritetaan ja voittajiin otetaan yhteyttä 3. päivä tammikuuta 2005. Voittajien "Nicknamet" julkistetaan Afterdawn.com:issa.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 10.12.2004 @ 17:52

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kumpi kannattaa ostaa, Nokia 8 vai OnePlus 5? Kumpi kannattaa ostaa, Nokia 8 vai OnePlus 5? (17.8.2017 14:26)
HMD Globalilta on viime vuoden lopusta lähtien odotettu kieli pitkällä lippulaivapuhelinta, joka näyttäisi millaista rautaa Nokia-puhelimet parhaimmillaan ovat. Sellainen puhelin esiteltiin ....
1 kommentti
Apple pistää rahat pöytään – Hyökkää Netflixiä vastaan omilla tuotannoilla Apple pistää rahat pöytään – Hyökkää Netflixiä vastaan omilla tuotannoilla (17.8.2017 11:52)
Apple aikoo sijoittaa tulevan vuoden aikana miljardi dollaria TV-ohjelmien hankintaan ja tuotantoon, kertoo Wall Street Journal. Yhtiö on jo pidemmän aikaa puhunut palveluliiketoiminnan kasvattamisesta, ....
1 kommentti
Tältä näyttää LG:n V30 – Yksi syksyn kiinnostavimmista älypuhelimista Tältä näyttää LG:n V30 – Yksi syksyn kiinnostavimmista älypuhelimista (17.8.2017 11:08)
Useiden Android-vuotojen takuuvarma lähde, Evan Blass, on julkaissut Twitter-tilinsä kautta lehdistökuvan myöhemmin tässä kuussa esiteltävästä LG V30 -lippulaivapuhelimesta. Kuten odottaa saattoi, ....
Teknologiayhtiöt nousivat vastarintaan – Siivoavat valkoisen ylivallan kannatuksen piiloon Teknologiayhtiöt nousivat vastarintaan – Siivoavat valkoisen ylivallan kannatuksen piiloon (17.8.2017 09:41)
Yhdysvalloissa poliittinen keskustelu on kiihtynyt Charlottesvillen levottomuuksien seurauksena. Virginialaiseen kaupunkiin julistettiin hätätila äärioikeiston mielenosoituksen takia, jotta ....
3 kommenttia
Tässä on uusi Nokia 8 – Lippulaiva kaksoiskameralla Tässä on uusi Nokia 8 – Lippulaiva kaksoiskameralla (16.8.2017 22:03)
HMD Global on laajentanut Android-pohjaisten Nokia-puhelimien valikoimaa neljännellä mallilla. Uusi Nokia 8 edustaa yhtiön tuoteportfolion ylempää hintaluokkaa ja sen luvataan haastavan muut ....
3 kommenttia

Uutisarkisto