*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Robbie Williamsin kokoelmalevy MMC:lle

Kirjoittaja Jari Ketola @ 19.10.2004 00:37 Kommentteja (2)

Robbie Williamsin kokoelmalevy MMC:lle Robbie Williamsin uusi Greatest Hits -kokoelma tulee olemaan ensimmäinen levy, joka julkaistaan kokonaisuudessaan myös flash-muistikortilla. EMI:n ja brittiläisen Carphone Warehousen sopimuksen myötä albumia tullaan myymään myös digitaalikameroista ja mobiililaitteista tutuilla MMC-korteilla.
Tarkempia tietoja MMC-kortin koosta tai sisällöstä ei olla julkistettu, joten tiedossa ei ole esim. mitä pakkaustapaa kappaleissa käytetään. Julkisuuteen annettujen tietojen mukaan kappaleita voi kuunnella "uusimmilla PDA-laitteilla ja matkapuhelimilla", joten käytetty koodekki lienee MP3- tai AAC-pohjainen. Kortin hinta tulee olemaan 29,99 puntaa, eli yli 43 euroa. Hinta on varsin kova, mikäli käytetyn MMC-kortin koko jää alle 256 megatavun. Musiikin lisäksi kortti tulee sisältämään myös videokuvaa.

Tuote on suunnattu mobiililaitteiden, eli kännyköiden ja PDA-laitteiden käyttäjille. Carphone Warehouse kaavailee julkistavansa vastaavanlaisia tuotteita myös myöhemmin ja arvioi, että kuluttajat haluavat ostaa puhelimiinsa musiikkia mm. soittoääniksi. Henkilökohtaisesti en näe kovinkaan suuria markkinoita tällaisille tuotteille. Mieluummin hankkisin musiikin muuta kautta ja tallentaisin sen jo valmiiksi omistamilleni muistikorteille.

Lähteet:
Press release
BBC

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

119.10.2004 10:00

Veikkaan myös, että tuskin kyseinen tuote tulee mitään merkittävän suurta suosioita saavuttamaan. Hintakin on vielä suhteellisen suolainen. No, aika näyttää...

221.4.2006 3:10

kova hinta karsii köyhät nuoret pois jolle toi on suunattu ja jos mmc ei voi käyttää muutakuin toistamiseen niin että sinne ei voi lisätä mitään niin ei kiitos kaveri osti tomtom gps kartan SD kortille mutta huomasi että kortti on lukitti että mitään ei voinut lisätä joten olisi jotunut kantamaan kahta kortti nytten niihin voi lisätä muttä esim 1g sd kortti jossa n:400mb kartta softa niin kortista veloitetaan 50e vaikka 1G mmc\sd maksaa vain 29e http://www.tietoasema.fi/eshop/?sid=1&cid=&gid=&sgid=&vid=&pcode=MMC%2B%2F1GB&whid= plus 300e kartta softasta ja jos kortti PDA tai puhelimen mukana hajoo\varastetaan niin menetät 300e arvoisen softan koska siitä ei voi tehä varmuus kopiota

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Ensi-iltaelokuvat kahdessa viikossa iTunesiin? Se voi tapahtua jo ensi vuonna Ensi-iltaelokuvat kahdessa viikossa iTunesiin? Se voi tapahtua jo ensi vuonna (19.8.2017 17:39)
Yhdysvaltalaiset elokuvastudiot ovat aloittaneet neuvottelut suurien digitaalisten elokuvavuokraamojen kanssa uutuuselokuvien tarjolle tuonnin nopeuttamiseksi. Ajatuksena on, että elokuvia voisi ....
2 kommenttia
Opas: Kovalevy täynnä? Vapauta tilaa helposti Opas: Kovalevy täynnä? Vapauta tilaa helposti (19.8.2017 12:15)
Tietokoneen tallennustila täynnä? Löydä oppaamme avulla mikä kovalevyltä vie eniten tilaa ja vapauta näin helposti ja ilmaiseksi lisää tilaa käyttöösi.
3 kommenttia
Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
1 kommentti
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....

Uutisarkisto