*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Robbie Williamsin kokoelmalevy MMC:lle

Kirjoittaja Jari Ketola @ 19.10.2004 00:37 Kommentteja (2)

Robbie Williamsin kokoelmalevy MMC:lle Robbie Williamsin uusi Greatest Hits -kokoelma tulee olemaan ensimmäinen levy, joka julkaistaan kokonaisuudessaan myös flash-muistikortilla. EMI:n ja brittiläisen Carphone Warehousen sopimuksen myötä albumia tullaan myymään myös digitaalikameroista ja mobiililaitteista tutuilla MMC-korteilla.
Tarkempia tietoja MMC-kortin koosta tai sisällöstä ei olla julkistettu, joten tiedossa ei ole esim. mitä pakkaustapaa kappaleissa käytetään. Julkisuuteen annettujen tietojen mukaan kappaleita voi kuunnella "uusimmilla PDA-laitteilla ja matkapuhelimilla", joten käytetty koodekki lienee MP3- tai AAC-pohjainen. Kortin hinta tulee olemaan 29,99 puntaa, eli yli 43 euroa. Hinta on varsin kova, mikäli käytetyn MMC-kortin koko jää alle 256 megatavun. Musiikin lisäksi kortti tulee sisältämään myös videokuvaa.

Tuote on suunnattu mobiililaitteiden, eli kännyköiden ja PDA-laitteiden käyttäjille. Carphone Warehouse kaavailee julkistavansa vastaavanlaisia tuotteita myös myöhemmin ja arvioi, että kuluttajat haluavat ostaa puhelimiinsa musiikkia mm. soittoääniksi. Henkilökohtaisesti en näe kovinkaan suuria markkinoita tällaisille tuotteille. Mieluummin hankkisin musiikin muuta kautta ja tallentaisin sen jo valmiiksi omistamilleni muistikorteille.

Lähteet:
Press release
BBC

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

119.10.2004 10:00

Veikkaan myös, että tuskin kyseinen tuote tulee mitään merkittävän suurta suosioita saavuttamaan. Hintakin on vielä suhteellisen suolainen. No, aika näyttää...

221.4.2006 3:10

kova hinta karsii köyhät nuoret pois jolle toi on suunattu ja jos mmc ei voi käyttää muutakuin toistamiseen niin että sinne ei voi lisätä mitään niin ei kiitos kaveri osti tomtom gps kartan SD kortille mutta huomasi että kortti on lukitti että mitään ei voinut lisätä joten olisi jotunut kantamaan kahta kortti nytten niihin voi lisätä muttä esim 1g sd kortti jossa n:400mb kartta softa niin kortista veloitetaan 50e vaikka 1G mmc\sd maksaa vain 29e http://www.tietoasema.fi/eshop/?sid=1&cid=&gid=&sgid=&vid=&pcode=MMC%2B%2F1GB&whid= plus 300e kartta softasta ja jos kortti PDA tai puhelimen mukana hajoo\varastetaan niin menetät 300e arvoisen softan koska siitä ei voi tehä varmuus kopiota

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Sonyn uutuuslaite muuttaa kodin kaikki pinnat kosketusnäytöksi Sonyn uutuuslaite muuttaa kodin kaikki pinnat kosketusnäytöksi (28.2.2017 12:40)
Miltä kuulostaisi projektorilaite, jonka avulla minkä tahansa kodin pinnan voisi muuttaa kosketusnäytöksi? Kuulostaa aika hyvältä ja siksipä Sonykin on sellaisen laitteen kehittänyt, kyseessä ....
Mozilla teki ensimmäisen yrityskaupan: Osti Pocketin Mozilla teki ensimmäisen yrityskaupan: Osti Pocketin (28.2.2017 12:03)
Firefox-nettiselainta kehittävä Mozilla on ostanut Pocketin itselleen. Pocket on selainlaajennos ja mobiilisovellus, jonka avulla käyttäjä voi tallentaa sivuja tai nettivideoita omalle muistilistalle ....
Windows 10:een uusi ominaisuus – Varoittaa vääristä paikoista ladatuista ohjelmista Windows 10:een uusi ominaisuus – Varoittaa vääristä paikoista ladatuista ohjelmista (28.2.2017 10:14)
Microsoft aikoo lisätä Windows 10:lle tänä keväänä ilmestyvään Creators Update -päivitykseen ominaisuuden, joka varoittaa käyttäjää Windows Storen ulkopuolelta ladatusta sovelluksesta. Kun ....
Loppuuko Hedman Partnersin piraattikirjebisnes? Korkein oikeus alkaa tutkia tapausta Loppuuko Hedman Partnersin piraattikirjebisnes? Korkein oikeus alkaa tutkia tapausta (28.2.2017 09:45)
Korkein oikeus (KKO) aikoo tutkia onko teleoperaattoreilla mahdollisuus kieltäytyä luovuttamasta säilyttämiään tunnistetietoja tekijänoikeuden haltijalle. Markkinaoikeus on viimeiset pari vuotta ....
3 kommenttia
YouTubea katsotaan päivittäin miljardin tunnin edestä YouTubea katsotaan päivittäin miljardin tunnin edestä (28.2.2017 09:07)
Ihmiset katsovat YouTubesta nettivideoita päivittäin jo yli miljardin tunnin edestä. Katselumäärä on jopa kymmenkertaistunut vuodesta 2012. Näin suuria katselumääriä ei voida ylläpitää kovin ....

Uutisarkisto