*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Napster ja Virgin Radio yhteistyöhön Iso-Britanniassa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 19.8.2004 22:44

Napster ja Virgin Radio yhteistyöhön Iso-Britanniassa Napster UK ja Virgin Radio ovat ilmoittaneet aloittavansa yhteistyön Iso-Britanniassa julkistamalla Virgin Radion taajuudella pyörivän verkkomusiikkilistan 29.8. Ajoitus on sikäli mielenkiintoinen, että brittien virallinen verkkomusiikkilista aloittaa toimintansa vain muutama päivä Virgin Radion ohjelman jälkeen kilpailevalla BBC Radio 1-kanavalla.
Lisäksi tilanne on hieman sekava siinäkin suhteessa, että Virginin lista sisältää ainoastaan Napsterin kautta myytyjen kappaleiden tilastot, kun taas virallinen, BBC:llä pyörivä lista sisältää iTunesin, OD2:n sekä Napsterin myyntiluvut.

Ja jotta tilanne olisi mahdollisimman sekava, suurin osa keskivertobriteistä kuvittelee Virgin Radion kuuluvan edelleenkin monialajätti Virgin Groupille, vaikka yhtymä myikin radiotoimintansa pois jo vuonna 1998. Ja nyt Virgin Groupin oma verkkomusiikkipalvelu Virgin Digital aikoo avata toimintansa Briteissä ja Yhdysvalloissa lähikuukausien aikana..

Lisää aiheesta:

BBC
The Register

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kupla puhkeaa? Bitcoinin arvo romahti reilussa viikossa Kupla puhkeaa? Bitcoinin arvo romahti reilussa viikossa (17.1.2018 14:23)
Bitcoinin kurssi kehittyi vuonna 2017 äärimmäisen suotuisasti – tuntui ettei kasvulle ole lainkaan rajaa. Talousviisaat kuitenkin näkivät bitcoinissa klassisen kuplan tunnusmerkit, sillä kurssinousulle ....
OnePlussan verkkokauppa vuoti luottokorttitietoja – Tarkista onko korttiasi käytetty luvattomasti OnePlussan verkkokauppa vuoti luottokorttitietoja – Tarkista onko korttiasi käytetty luvattomasti (17.1.2018 11:15)
OnePlus on ottanut väliaikaisesti suoran maksukorttimaksamisen pois käytöstä, kerrotaan yhtiön tukifoorumeilla. Syyksi kerrotaan viikonloppuna ilmi tulleet tiedot, joiden mukaan joidenkin asiakkaiden ....
Googlen taidesovellus löi läpi – Siitä tuli nopeasti megahitti Googlen taidesovellus löi läpi – Siitä tuli nopeasti megahitti (17.1.2018 10:14)
Korkeakulttuuri ja populaarikulttuurin megahitit harvoin yhdistyvät toisiinsa samassa lauseessa, mutta Google on onnistunut herättämään suurten massojen mielenkiinnon taiteeseen Google Arts ....
Omistatko Chromecastin? Langattoman netin ongelmat voivat johtua siitä Omistatko Chromecastin? Langattoman netin ongelmat voivat johtua siitä (17.1.2018 09:35)
Googlen Chromecast-laitteiden on havaittu sekoittavan ihmisten langattomat lähiverkkoyhteydet. Jos sinun kotitaloudessa on esimerkiksi Chromecast sen eri muodoissa tai vaikkapa uudempi Google ....
Näin massiivinen on piraattikirjebisnes – Lähes 200 000 IP-osoitteen omistaja on selvitetty Näin massiivinen on piraattikirjebisnes – Lähes 200 000 IP-osoitteen omistaja on selvitetty (16.1.2018 19:39)
Markkinaoikeuden päätösten kautta on luovutettu lähes 200 000 IP-osoitteen omistajan yhteystiedot vuosien 2013–2017 välisenä aikana. Vuoden 2017 osalta tiedot rajoittuvat kesäkuun alkuun, joten ....
2 kommenttia

Uutisarkisto