*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Napster ja Virgin Radio yhteistyöhön Iso-Britanniassa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 19.8.2004 22:44

Napster ja Virgin Radio yhteistyöhön Iso-Britanniassa Napster UK ja Virgin Radio ovat ilmoittaneet aloittavansa yhteistyön Iso-Britanniassa julkistamalla Virgin Radion taajuudella pyörivän verkkomusiikkilistan 29.8. Ajoitus on sikäli mielenkiintoinen, että brittien virallinen verkkomusiikkilista aloittaa toimintansa vain muutama päivä Virgin Radion ohjelman jälkeen kilpailevalla BBC Radio 1-kanavalla.
Lisäksi tilanne on hieman sekava siinäkin suhteessa, että Virginin lista sisältää ainoastaan Napsterin kautta myytyjen kappaleiden tilastot, kun taas virallinen, BBC:llä pyörivä lista sisältää iTunesin, OD2:n sekä Napsterin myyntiluvut.

Ja jotta tilanne olisi mahdollisimman sekava, suurin osa keskivertobriteistä kuvittelee Virgin Radion kuuluvan edelleenkin monialajätti Virgin Groupille, vaikka yhtymä myikin radiotoimintansa pois jo vuonna 1998. Ja nyt Virgin Groupin oma verkkomusiikkipalvelu Virgin Digital aikoo avata toimintansa Briteissä ja Yhdysvalloissa lähikuukausien aikana..

Lisää aiheesta:

BBC
The Register

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....
Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta (18.8.2017 11:11)
Applen tuotteita on kehuttu monesti siitä syystä, että niiden käyttölogiikan omaksuminen ei vaadi ohjekirjaa, vaan kaikki "vaan toimii". Monessa tapauksessa Applen tuotteet ovat varmasti hyvin ....
Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa (18.8.2017 11:04)
Nintendolla voidaan olla tyytyväisiä kuluvasta vuodesta. Yhtiön tuorein konsoli, Nintendo Switch, on kärsinyt aiemmin kroonisista toimitusvaikeuksista, mutta tilanne helpotti vihdoin heinäkuussa. ....

Uutisarkisto